Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 864
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Богиня, тук може би има огледални мебели  http://www.kare-design.com/bg/shop28069/products/catalog/catalog_list/308/3/
Или с някакво фолио няма ли да стане с нагряване?

# 61
  • Варна
Мерси, blue_water. Обаче аз ли криво гледам, или там няма огледални мебели?

Нищо, де, ще си страдам тихо и мълчаливо. Confused

# 62
И аз си помислих за Каре във връзка с огледалните мебели, но сякаш... Имат едно-две шкафчета със сигурност.

А за шартрьоза... Eх, този шартрьоз! Heart Eyes На всичко стои добре! И съм много щастлива, че Богиня даде име на "лимоненото жълто със зелено" Laughing
Вкъщи 1, 2, 3

# 63
  • Варна
Ауууу, Визи, страхотно е! Цвят, артистизъм, творческо оформление /от млад талант предполагам/.
Още веднъж - страхотно!!

# 64
  • Пловдив
Идвам да ви се похваля. След семейни преговори - ще циклим пак паркета Simple Smile Много свеж си беше преди маслото Simple Smile Сега съм успокоена Simple Smile

# 65
Браво!

# 66
Визи, супер е! Ама дай и по-общ план!
Преди при розовия шкаф беше кафяво, нали? Сега ми харесва повече. Simple Smile
И графичната стена е много интересна и готина.

# 67
 И аз искам да направя религиозен кът, добре, че е Барбао да коментира, че аз не видях линковете. Имам икони за малък параклис, пък не върви да ги хвърля, ще трябва да им измисля някакво по-разчупено решение. Визи, много ми допадна твоята идея!

# 68
Много ви благодаря, момичета Hug!
Това, обаче, е фототапет Blush.
И всъщност той допълни идеята ни за обща визия на дома. Място, събрало в себе си... света, по начина, по който ние го виждаме.
Има още доста за довършване в стаята и затова не пускам по-общ план. Щом стане готово - ще, Барбабо Hug
А е толкова приятно да се постват снимки тук... Как да пропусна Blush

Янтра, браво! Чудесно е да получаваме желаното  bouquet

# 69
Визи, ти в Германия ли си?

# 70
Не, в България съм, Цонна Grinning.
Фототапетът купихме от Каре, но в сайта им го няма, всъщност никакви тапети няма в сайта им, а предлагат.

Затова съм и сигурна, че се срещат огледални шкафчета при тях.

# 71
А кой от темата живееше в Германия? Имаше ли такава девойка, знам, че някой ми показа пътя към един немски сайт...http://www.freundevonfreunden.com/, не мисля че бъркам, много съм и благодарна.

# 72
А кой от темата живееше в Германия?
Шанта Simple Smile

Визи, супер е фототапетът. Браво за смелия избор!

# 73
 С едни високи тавани, нали...Шанте, Шанте... Grinning

# 74
Изписали сте за един ден сума ти и нещо.... Огледални мебели има в един магазин до нас и са на доста сносни цени

Общи условия

Активация на акаунт