Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 290
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Диван, както и каквото друго, от изкуствена кажа - НЕ! Но ако сред по-горе писалите някои се оплакват от естествена кожа много се учудвам... Но вкусове различни...Аз пък не бих си купила диван с какъвто и да бил по вид текстил. 

Естествената кожа е малко по различна, но и на цена  Wink. На кожения естествен диван ми харесваше най-вече почистването, но пък настоящият ми платнен  Mr. Green се пере изцяло и е доста по-удобен и функционален. Освен това не знам защо кожените са все в един такъв помпозен и лично за мен неприятен стил  newsm78 ужасно едри тежки и ........

# 91
  • София
На кое викате тримери, че не разбрах?

Трим. Тримове, не тримери. Думата е от английски и е характерно за тяхното обзавеждане - по-широки гладки или с различни релефи первази за под, прозорци, около каси на врати, обикновено бели. Стои добре на съответен стил на обзавеждане.

# 92
Ми нашите дивани са уж естествена. За такава я продават, но не е точно - байкаст е. Което не е и изкуствена, съвсем, но не е и естествена съвсем. Колата ни, обаче, няма на къде по- естествена да бъде. Същата мизерия си е.

# 93
  • София
Диван, както и каквото друго, от изкуствена кажа - НЕ! Но ако сред по-горе писалите някои се оплакват от естествена кожа много се учудвам... Но вкусове различни...Аз пък не бих си купила диван с какъвто и да бил по вид текстил. 

Естествената кожа е малко по различна, но и на цена  Wink. На кожения естествен диван ми харесваше най-вече почистването, но пък настоящият ми платнен  Mr. Green се пере изцяло и е доста по-удобен и функционален. Освен това не знам защо кожените са все в един такъв помпозен и лично за мен неприятен стил  newsm78 ужасно едри тежки и ........

Както казах - вкусове различни...

# 94
Има и различни модели кожени дивани, не само в мутробарок  Simple Smile  нашите са доста спретнати и прибрани, затова ги и харесах.

# 95
  • София
Има и различни модели кожени дивани, не само в мутробарок  Simple Smile  нашите са доста спретнати и прибрани, затова ги и харесах.

Именно  Simple Smile

# 96
тоалетна  Simple Smile  май...

# 97
# 98
Цитат на: Amelly link=topic=722688.msg25354670#msg25354670 date=
Това,което ме дразни определено е кожената тапицерия, макар хубав цвят. Не можело да е текстилна.Диванът бил част от вносна колекция от Германия и каквото- такова. Но пък си викам,че най ми е лесно да му метна една покривка по мой вкус, даже и калъф мога да му ушия.

Давайте сега критика!

Кожен диван-мечтата на емигранта! Мога и още да кажа, ако не се разбира. Laughing

# 99
  • Варна
Аз ви следя от много много време, но сега не издържам и ще пиша.  Party

Амели, диванът ми прилича на по-луксозен кухненски ъгъл. Не се отказвай от търсенето, не прави компромис. И аз съм на мнение да си вземеш обикновен диван, не ъгъл. Безмислено е. Помисли и над тази идея.

А за кожените тапицерии, момичета, така ми олекна, че сте на това мнение.............  ooooh! Колата ми е с кожа и не мога да я понасям. Толкова е дискомфортно. И то ме е срам да се оплача, нали било лукс. За диван вкъщи не искам и да чуя да е от кожа. Ходим често в едни приятели с кожен диван. Ужасно е. Сядам и се пързалям, ставам - дупето и гърба ми подгизнали. Зимата сядам, студено и неуютно ми е. Всеки ми говори за лесната поддръжка - ами не, мерси, ако ще трябва да търпя това неудобство, за да го чистя по-лесно. Детето ми направи текстилния диван на нищо - мазни петна от храна и т.н. Ами викнах фирма да го изпере, за 30 лв. светна като нов. Един-два пъти в годината да го правиш това нещо, заслужава си.  Peace

# 100

Разкошно  Heart Eyes

По въпроса за кожата - много я харесвам, но да не трябва да седя/лежа върху нея.

И малко извън темата, или не съвсем Laughing

Обърквация

# 101
# 102
На кое викате тримери, че не разбрах?

Трим. Тримове, не тримери. Думата е от английски и е характерно за тяхното обзавеждане - по-широки гладки или с различни релефи первази за под, прозорци, около каси на врати, обикновено бели. Стои добре на съответен стил на обзавеждане.
Това ли сте имали предвид....дето на английски му викат бейсбоардс.
Триим е корниз и не се слага на пода.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 14:51 от Titina

# 103
на Цонна апартамента, само пианото на детето е скрила.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 03:45 от so what?

# 104

Кожен диван-мечтата на емигранта! Мога и още да кажа, ако не се разбира. Laughing
Много от месните също имат кожени дивани.
Предимство на кожата - кожения диван държи хладно лятото, ако сте с климатици естественно. Същото важи и за кожения салон на кола, пък и къде по- лесно се почиства след возене на деца...

Общи условия

Активация на акаунт