МАЙСКИ БЕБЕТА, добре дошли :), бъдете здрави, палави, добри!

• 34 234
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро на спалите и недоспалите мами(аз  съм сред вторите  Laughing)
 За косопада , аз мисля че не ми е спирал newsm78, но аз се изрусявам , а косата ми е мн дълга и това  със сигурност помага. бях забелязала обаче ,че до 4 месец докато бях бременна, започна да ми се омазнява много бързо -за 1 ден. след това премина.
  искам да  повдигна пак въпроса за памперсите.от 1 седмица минахме на пуфис ,преди това бях на памперс премиум , от който бях много доволна. Сега забелязвам че пуфис сякаш не издържат толкова. като се изходи малката, почти винаги протичат, вярно че от известно време ака само 1 път на ден, но доста обилно, но с памперс нямаше такъв проблем. Когато спи по повече часове през нощта (5-6) , също на няколко пъти са пропускали само от пишкане newsm78. Ако почне да спи по цяла  нощ ( голяма оптимистка съм Laughing) , не мисля че ще изкарам с този памперс.Взела съм 2-ката, а малката сега тр да е към 4кг и ....., така ,че не й е голям newsm78.Май ще минем пак на памперс

# 556
  • Бургас
kanye, и аз ползвам памперс премиум, точно същия проблем имах с пуфис. Определено за мен памперс са по-добри от пуфис и цената им и тя е по-"добра", ама какво да се прави ...

# 557
  • София
Една приятелка ми ги препоръча, тя има дъщеричка на 1,5 г и ползват само пуфис. Разликата цената е почти 10 лв  , но си заслужава да се дадат , вместо детето да спи мокро(за големите пакети по 94 бр).
 Друга приятелка пък ползва през деня някакви евтини, а през нощта слага памперс, но и нейното бебе е голямо 5 м. Аз не бих смесвала 2 различни вида , че с тези алергии напоследък....

# 558
  • Бургас
Те по-евтините прогизват по-бързо, така че пак не излиза много по-евтино ...
Като му понасят добре на детето, засега ще вземам памперс, по-натам ще видим.

Ние щяхме да излизаме на разходка, обаче Сияна заспа, сама  Shocked, без да реве  Shocked Shocked и вече спи 2 часа спокойно  Shocked Shocked Shocked И затова не смея да я събудя, ще отложим разходката за следобед. Mr. Green

# 559
Привет и от мен!
И ние имахме проблем докато улучим памперси главно защото момченцата пишкат нагоре и настрани. Не помня с каката да сме имали проблеми с пропускане. В крайна сметка сме с pampers new baby 2. Засега сме ок, в началото явно са ни пропускали защото сме били по-малки, а сега добре ги уплътняваме. Премиума ми идват скъпички.

# 560
Аз купувам памперсите на Лидл. Ползвам 3-ка, бебко е почти 6 кг и до сега не съм имала проблем нито с подсичане, нито с протичане.

# 561
И аз бях решила да пробвам Пуфис, но протичат. Сега пак сме на Памперс New Baby, че премиума са скъпички.

# 562
Аз купувам памперсите на Лидл. Ползвам 3-ка, бебко е почти 6 кг и до сега не съм имала проблем нито с подсичане, нито с протичане.
Тези пък не съм ги чувала. Как са като ценичка? Колко излиза бройката? И по колко са в пакет?

# 563
И майка ми така казва, а аз нямам търпение да дойде този момент, защото положението е същото, не можеш на една разходка да излезеш или камо ли да се видиш с приятели навън  Sad, ама какво да се прави.......

Ти май си от срамежливите Grinning. На мен целия квартал ми е виждал гърдите вече. Опитай да задържиш 2 годишен бяс в къщи, защото сестра му трябва да яде през 3 часа и после ще си говорим дали няма да кърмиш навън. Кърмя на детската площадка, до детската кухня, в кафенета и заведения, въобще където сме в момента с 'големия батко'. Супер съм доволна ако докато кърмя той се заиграе в пясъчника, защото ако тръгне да бяга нанякъде трябва да го гоня с бебе захапало цица в ръце. А той бяга много бързо- и без бебето ми е трудно да го стигна вече Joy.

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 15:51 от sunlight_eli

# 564
Тези пък не съм ги чувала. Как са като ценичка? Колко излиза бройката? И по колко са в пакет?

56 бройки в пакет 16-17лв. Това е за 3-ти номер 4-9кг

# 565
  • София

Ти май си от срамежливите Grinning. На мен целия квартал ми е виждал гърдите вече. Опитай да задържиш 2 годишен бяс в къщи, защото сестра му трябва да яде през 3 часа и после ще си говорим дали няма да кърмиш навън. Кърмя на детската площадка, до детската кухня, в кафенета и заведения, въобще където сме в момента с 'големия батко'. Супер съм доволна ако докато кърмя той се заиграе в пясъчника, защото ако тръгне да бяга нанякъде трябва да го голя с бебе захапало цица в ръце. А той бяга много бързо- и без бебето ми е ътудно да го стигна вече Joy.
напрааво си я представих сцената  Joy Joy. Вземи си слинг , макар в жегите сега  не е много подходящо,  newsm78 всъщност тези с халките стават до към 3 месец можеш да го носиш легнало и да си го кърмиш без да те гледат

# 566
напрааво си я представих сцената  Joy Joy. Вземи си слинг , макар в жегите сега  не е много подходящо,  newsm78 всъщност тези с халките стават до към 3 месец можеш да го носиш легнало и да си го кърмиш без да те гледат

Имам слинг с халки още от баткото,но така и не се научих да го ползвам. Не ми е удобен, постоянно имам чувството че или на бебето не му е добре или ще се изхлузи и ще падне. Иначе на мен вече хич не ми пука дали ме гледат или не- отдавна претръпнах. И баткото е кърмен на публични места, но там поне си търсех някоя по-закътана пейка и седях докато той ядеше. Сега това си е екстра Wink. Понеже в къщи се разхождам често гола- или ми е топло или съм след/преди хранене,  често излизам на терасата да хвърля нещо в болкука така (в интерес на истината живея на висок етаж и обикновено винаги нещо виси на простора и ме скрива). Мъжът ми все ме базика колко съм безсрамна да ми гледат съседите ц..ците а аз му отговарям, че ми е все едно, защото едва ли вече е останал някой в квартала да ме ни ги е виждал.
П.С. Но пък имам доста културни съседи. Досега никой не ми е направил тъпа забележка от описаните в онази тема за дългокърмещите. Или ми се усмихват, или се правят, че не ме виждат.дори един път ми отстъпиха място да седна до най-близката и сенчеста пейка на площадката  Joy- това в БГ е върхът на любезността.

# 567

56 бройки в пакет 16-17лв. Това е за 3-ти номер 4-9кг

аха, мерси за инфото,   bouquet трябва да ги погледна и аз по-нататък що за стока са

# 568
  • Бургас
 sunlight_eli ,  Joy  Joy
Ама аз какво се смея като при мен пък е друг проблемът: баткото е голям и не се налага да го гоня, обаче малката се опъва като суче понякога. Досега няколко пъти ми се е налагало да я кърмя навън, единия път беше на едно кафе в морската градина, тя като се опъне назад, аз лъсвам гола, по ци*а, от която пръска кърма във всички посоки  Joy Лапва пак, суче малко и после пак същото ... и така около половин час  ooooh! Добре, че нямаше хора около нас  Mr. Green
Заради опъването ѝ не ми е комфортно да кърмя навън, иначе не ми е проблем ако си суче нормално. За късмет, повечето ѝ "опъващи се" дни все навън се случват  Crazy Mr. Green

Днес какво му стана на моето момиче, само яде и спи  Rolling Eyes даже си удължава яденето на повече от 3 часа, което хич не е типично за нея ... чак се замислих защо така... много е странно като е тиха и спокойна къщата  Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 569
  • София
Мон , дани и занапред да е  така, пу пу.
Аз да се похваля , мисля че намерих биба която да й харесва и която да смуче за повече от минута. .Това е 6-тата подред , много  е грозна на вид , но с малко повече упоритост от моя страна последните 2 дни имаме голям напредък. Бях се изплашила , че от около седмица беше почнала освен юмручета да си смуче и палеца Crazy. сега даже се приспа само с гушкане и биба, без да се разнасяме по целия апартамент и най-важното без рев newsm44 tooth

Общи условия

Активация на акаунт