Отговори
# 150
Цитат
За момичета сто неща, за момчета–10.
- а за близнаци да не говорим Rolling Eyes ,само в един магазин в Севлиево видях хем еднакви дрешки хем за момче и момиче ,много сладки и на приемливи цени.
Аз затова съм много щастлива, че ще е пак момче Mr. Green Няма контене, ресане, връзване... Грабваш една блузка и едни панталонки от гардероба и е готов Simple Smile По-стесненият избор в магазина също ме устройва идеално - за не съм по покупките - влизам за точно определено нещо  и предпочитам да има 2-3 модела, за да ми е лесният избор.

tuitito, какво правихте в Севлиево, да нямаш връзка от там?  Laughing Моята баба е от там и аз съм израснала там (по летата и като малко), като ходим там разбира се, малкият винаги се урежда с нещо ново  Mr. Green

# 151
Здравейте, здравейте, аз съм се разшетала от ранни зори и направих 10 компота дядо да ги свари на село Mr. Green
Що така се жалвате от дрехите, за момичета пък кво има все някви тъпи роклички Crossing Arms хич не им се кефя, за момчета също има много неща Peace
Нищо не съм купувала, днес поръчах да дойдат на малките братовчетки две роклета (2г едната и 8 месеца другата) да видим какви ще дойдат Thinking

Да слушкате отивам да си пусна контролна урина, че мо писна с бациликосите hahaha

# 152
Добро утро!  bouquet

Pampers, много точен цитат newsm10

JB74, затова гледам да си намирам странични дейности - ценител кулинар съм Wink Спомням си в трети месец какви домашни ....въртях Joy и заедно с тях 5кг.

maria_magdalenna, помпа ще взема на Авент, но няма да е 80 лв. Дебна сега една оферта и ще ми излезе около 50лв. Иначе за спринцовките само добри отзиви съм чувала.

# 153
Добро утро!

Аз за бебе имам от каката универсални дрешки до 1годинка и оттам нататък почват розовите роклички Simple Smile Обаче нямам никакво място и направо не знам къде да слагам дрехите на бебето. Чакам да изляза вече отпуска за да разчиствам, да видя какво място ще се освободи. Така като гледам поне за малкото няма да е необходимо много - няколко панталона, няколко тениски и това е  Mr. Green

Болки в пубис коста много ме мъчиха предната бременност, едва сядах и ставах. Тази все още нямам, дано ми се разминат.

Вече съм се настроила за почивка, т.е. подреждане на къщата за новия човек. Искам изцяло да пренаредя и изхвърля старите боклуци, да освободя шкафчетата и изчистя. На работа съм много разсеяна, все забравям или обърквам нещо, много нетипично за мен , направо не се понасям вече ooooh!

П.С. Днес трябва да съм на 100-така и аз, обаче някъде ми е изчезнала лентичката  Thinking

# 154
zvezdi4ka*, давай менюто за седмицата и адреса си - ще се възползвам от кулинарните ти умения   hahaha

Аз като оглеждах в магазините има предоволно неща и за двата пола. Дори ми направи впечатление, че за момиченцата само в розово и лилаво има, рядкост са останалите десени, а за момченцета във всякакви цветове и шарки и по-скоро бих казала, че за тях има избор, а не обратното  Mr. Green

# 155
Добро утро !
На мен винаги ми е било голямо удоволствие да купувам дрешки на малката . Верно, че за момичета има по-голям избор , сега като взех да се заглеждам и на мен ми направи впечатление.
Ръчна помпа за за изцеждане съм ползвала на Медела -доволна съм .
Тази сутрин ми е изморено още със ставането , а ще имаме гости и трябва да се приготвяме  Whistling

# 156
Lulu25 ММ е габровец ,но за сега връзката с БГ е виртуална та в продавалника имат реклама на този магазин и все сладурски комплекти бодита #Crazy чак яд ме хваща ,че не мога да отида и да разгледам всичко Money (и да напазарувам) hahaha
Да червеното го забравиха като цвят май ,розово и пак розово Crazy много обичам синьо и това преобладава в скрина ,е има и розово за разнообразие Mr. Green

# 157
Здравей те, нямам търпение и днешния ден да премине и два дни релакс. Наистина умората вече се усеща. Пет дни по 12 часа, вече ми идват в повече, а така работя вече 5 години,  и с това посещение на тоалетната при мен все още на около 20 мин., но както е тръгнало имам чувството, че септември няма да излизам от там.
ushana, Сонка - стискам палци   всичко да мине добре
Като ви чета с тези килограми ме побиват тръпки. От началото до сега съм качила 3 кг. и моето АГ твърди, че са много и изрично всеки път ми повтаря, че не бива да ям сладко, хляб, ориз, картофи, нищо пържено, а дори и да ограничавам някои от плодовете. Може би за това и не ям, толкова и пия много вода минимум 3 л. на ден, а преди да забременея изпивах 1,5 за седмица. Май това ще се окаже най-дългата ми диета.
Спорен ден

# 158
Здравейте!
Влизам да се оплача - ужасно ми се подуха ръцете, краката - не. Сега се опитвам да се свържа с акушерката да я питам мога ли да направя нещо по въпроса или просто ще трябва да си потърпя. Ужасно е - надути и пулсират, имам чувството, че ще се пръснат Sad
Ако някой знае лек (специално за ръцете), да споделя  Praynig

П.П. Сега говорих с акушерката - всички изследвания са ми перфектни, нямам белтък в урината, хемоглобин супер. Каза, че съм прекалила със солта, сега трябва напълно да я изключа и повече вода, ако ям сирена - много добре изкиснати...  ooooh!

# 159

Като ви чета с тези килограми ме побиват тръпки. От началото до сега съм качила 3 кг. и моето АГ твърди, че са много и изрично всеки път ми повтаря, че не бива да ям сладко, хляб, ориз, картофи, нищо пържено, а дори и да ограничавам някои от плодовете. Може би за това и не ям, толкова и пия много вода минимум 3 л. на ден, а преди да забременея изпивах 1,5 за седмица. Май това ще се окаже най-дългата ми диета.
Спорен ден

smile3506 smile3506 newsm09 newsm09

# 160
 Танище , консултирай се с АГ.

# 161
  • София
Здравейте!

Аз от снощи съм много зле - болки в стомаха, разстройство, повръщане...  Кошмар!  Не знам откъде ме сполетя, ама не мога да си стоя на краката Confused Почти не съм спала, добре, че малката е на ясла преди обяд и ще си полежа.

Спорен ден

smile3506 smile3506 newsm09 newsm09

hahaha  Веселото, успя да ме развеселиш дори в това ми състояние.

Танище, не съм чувала за някакъв лек Confused  Ужасно е, но ще трябва да стискаш зъби...  Не е лошо и да те изследват дали не се дължи на някакъв медицински проблем.

# 162
  • Пловдив
Добро утро!
За разлика то предната нощ, тази нощ спахме добре и бяхме кротки. Даже и до WC-то не ходихме.

Незнам дали е от полулегнало лежане (вчера не съм мръднала от кревата), но от вчера ме боли отдолу влагалището  newsm78 Мамите със скъсена шийка имат ли такава болка, да питам преди да вляза в някой глупав филм.

Аз си взех механична помпа на Tommee tippee, чук хубави отзиви и я взех чисто нова на 43 лева. Отзивите бяха добри, въпреки че не са много. Няма как да кажа от опит дали си струва. И аз съм на този принцип - взех да имам някаква помпа пък ако се наложи ще се взима и по скъпа. Миналия месец гледах промоция на Авент -20% на всички продукти, незнам до кога е била.
Преди докито да каже, че чакаме мома, някак си всички приятели и роднини, казваха, че ще е момче и аз започнах все момчешки да гледам. Като се разровиш има доста хубави неща за момченца. Аз даже сега ходя гледам и при момчешките - като открия нещо сладичко и по унисекс - жълто, зеленичко, че и синьо що да не го взема за бебка. Всъщност както казахте - момичета розово, момчета синьо ... много тъпо от към производители. Аз пък наблягам на беличкото, като за ангелче.  Grinning

# 163
tuitito, пусни един линк на този магазин Praynig

На мен ми се отвори парашута и днес след прегледа отиваме да видим едно легълце, в което се влюбих Grinning За привързаността към предмети нищо няма да кажа Mr. Green

dessie88, ти си късметлийките, на които, вече не толкова благородно, завиждам Mr. Green
За себе си обаче (и за успокоение на всички, които качват от въздуха) се убедих, че в някой случаи килограмите по време на бременността не се дължат толкова на количествата и вида храна.

Танище, Спяща красавице, стискам палци бързо да се възстановите Hug

# 164
Добро утро  Hug

От снощи бебчо хич не е активен  Sad По принцип всяка сутрин ме буди с ритници, а днес никакво шаване. Голяма съм паника, единствено ме успокоява , че и при вас има такива дни. И все пак , с нетърпение очаквам да се размърда  Tired

Sleeping Beauty, дано се оправиш бързичко  Hug Да не би някакъв вирус да има  Thinking

Tanishte , на мен в големите жеги ми се бяха подули ръцете и като ги свивах , имах усещането че бе боцкат тръни. Но после ми спаднаха след няколко дни  newsm78 Обади се на АГ-то си най - добре.

dessie88, направо ме разби с тези 3 кг (завид  Mr. Green)  newsm09 А пък твърдението на АГ-то ти направо ме втрещи! Аз съм +9  (уж не ми личат, според околните, но не и според мен ) и моята доки казва , че си се движа напълно нормално   261uu

Сонка, и от мен имаш палчета !

sealover, благодаря ти за идеята за зехтина   bouquet Раните ми около носа доста са се свили. За един ден се свиха! Не мога да повярвам.

За дрешките - аз оставам с впечатление , че има еднакво богат избор и за двата пола. В този ред на мисли да се похваля, вчера купих много сладко гащеризонче в бяло и червено  Heart Eyes Съвсем не мисля да си обличам бебока само в синьо, или само в "момчешки" цветове. Ще обличам и жълто и оранжево, червенко.... Бебчетата са толкова сладки, че всичко им отива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт