Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?
и от мен!Пожелавам ти здраве, много любов и усмивки и пухкав бебок септември 
Чак сега си погледнах лентичката
! Да си жива и здрава!
много здраве ,любов и късмет и здраво бебче септември

. Беше в четвъртък. И да честитя също на new leaf, ние сме на една дата. Бъди здравичка и много щастлива.

Не ям повече от обикновено. Дори бих казала успявам да събера по-малко храна в стомаха.
корема ми кючек играе 

Дремуцам цял ден, падна ми кръвното, ходих до съседката и щях да се пльосна, та тя ми даде чаша кола и се освестих... Обзе ме ентусиазъм и извадих да сортирам дрехите, останали от баткото и като ги сортирах на купчини -0-3 месеца, 6 месеца, 9-12 месеца, 18 месеца и над 2 г. изпаднах в ужас от количеството. Елиминирах съвсем момчешките неща, бодита и пижамки запазих, независимо от цветовете, и си намерих едно нещо, което съвсем го бях забравила - отгоре като палтенце с дълги ръкави и качулка и надолу чувалче с дупка за коланите на столчето, много му се зарадвах, че струваше сума пари. Намерих и космонавти в неутрални цветове до 2 годишна възраст, та явно много ще го разхождам детето, че да ги износва
и дрешки утре мисля да сортирам вече, от другата седмица ще тръгвам и аз на покупки , че още нищо не съм купила