Отговори
# 240
  • София
kotkincho, nbirthday и от мен!Пожелавам ти здраве, много любов и усмивки и пухкав бебок септември  bouquet

Туитито, благодаря Simple SmileЧак сега си погледнах лентичката Laughing

Секциото ми 2008 г беше с пълна упойка. Много сладко си поспах, излязох много лесно от упойка, не съм имала абсолютно никакви проблеми.Надявам се и този път всичко да мине гладко, макар че тук в София май не правят секциото с пълна упойка, та ще трябва да изживея спиналната този път.

И моят бебо се е кротнал тези дни, съвсем леко ме побутва или се мести едно плавно....

# 241
Kotkincho ,  newsm59  Gift  ura ! Да си жива и здрава!
 Цял ден ми е криво. На Кирчо нали му беше изкривено крачето. Сега е още повече. Влачи го цялото, водих го днес на ветеринар и ми казаха, че не може да се оправи. Много ми е мъчно за него. Ще си живее така. На другото пиленце му се изправи. Ще ги давам вече на ММ да си ги гледа навън.

# 242
kotkincho,честит рожден ден!Жива и здрава,много поводи за усмивки и много щастливи моменти!  bouquet
Амели,дано бързо се вазстанови майка ти и да няма неприятни изненади!
Моята днес била добре,но ще почакаме 12 дена да видим резулатите.Ох,днес тук при нас е малко гадно времето.Хем е хладно ,хем пък не е.След малко отиваме за тортата,дано имаме късмет и не завали точно за празненството.То и без друго 2  дечица няма да дойдат,поне дъжд да няма и да си поиграят.

# 243
kotkincho  newsm59 newsm38 newsm67 много здраве ,любов и късмет и здраво бебче септември   bouquet
Pinki_81 не е ли по желание  newsm78
 tania_tsvetanova кураж ,приеми го като почивка без деца около теб ,че малчо после все за теб ще е лепнат Laughing

# 244
kotkincho   nbirthday жива и здрава!
Честито на влизащите в 7 месец
За годините - аз Габи я родих на 21 год. , учих и пак си я изгледахме, вярно че нашите ми помагаха ( тогава живеехме при тях ) и не съжалявам, даже много се радвам, че стана така, защото когато завърших тя беше на 2 години, гледох я до 3 год. възраст и после започнах работа. Сега ще съм на 30 год и то защото забременях след 3 години опити.Според мен колкото си по-млад, толкова по-добре и за теб и за детето. Но всичко е божа работа. Трябва да се радваме, че имаме деца - това е най-хубавото нещо, което може да ти се случи в живота, няма значение на каква възраст  си.

От снощи ми се появиха киселини - за първи път в живота ми. Ужасно е. Явно този път ще премина през всичките неразположения на бременността.

# 245
Здравейте Simple Smile Не пиша много тези дни , но се възползвам , че ММ е в отпуск и хайманосваме Simple Smile Захванахме и леко освежаване на някой стай, та вкъщи четки бой и кофи се мотката навсякъде.
Докато не съм забравила- Честито на мамите, влизащи в 7ми месец. Хайде, още малко остана.  И аз все си гледам лентичката и благородно ви завиждам.
 Честит Рожден Ден, Коткинчо! Жива, здрава, щастлива и много обичана Simple Smile
  Тези дни незнам какво ми става, но наям ли се на обяд и се почват едни прозявки. Поспивам си 2 часа , а после не ми се става от леглото. Уж пия желязо, ама кой знае  newsm78  Днес си купих дулбоки гащурки, че мойте вече са ми малки. Дали на тези килотки викат бременлийски или има нещо по-специално???
  Вече всички ми се виждат слабички, в сравнение с мен . Гъзинката ми е придобила заплашителни размери. Нищо чудно , че се буткам все някъде. Незнам как е при вас , ама аз все нещо изпускам , разливам и бутамя...

# 246
Да се запиша и аз в новата тема. Изчетох я. Старата не успях  Whistling

И аз да почерпя за рождения ден малко късно, но все пак smile3510  party023 . Беше в четвъртък. И да честитя също на new leaf, ние сме на една дата. Бъди здравичка и много щастлива.  Heart Eyes
kotkincho честит рожден ден и на теб. Всичко най-най ти желая.  newsm67 nbirthday

Вече съм болничен  Mr. Green Много ми хареса да ви кажа. Мислех да взема само 10дни, но толкова ми е хубаво да почивам, че ще го продължа  Laughing

Междувременно открих и да споделя, ако мамите от Сливен не знаят и имат желание, имало училище за бременни - всяка първа и трета Сряда в месеца в Информационния център. Супер и аз ще ида  Peace

Да се разпиша и аз за килата - е +11кг, но най-интересното е че не ги усещам. Коремчето ми според всички и според мен е сравнително малко. В задника яко съм наляла обаче  #Crazy Не ям повече от обикновено. Дори бих казала успявам да събера по-малко храна в стомаха.

И относно ритниците - е моята буба такива ги раздава, крушета, салта не знам обаче .... ooooh! корема ми кючек играе  Laughing

Стискам палци на момичетата, които се тревожат за своите майки. Дано всичко свърши по-бързо и добре  Praynig

И щях да казвам за шишетата. Аз също съм решила да взема този комплект http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Essenti … 8,default,pd.html

....обаче още нищо не съм купила. Хем много искам, хем ме гони суеверие  Whistling  Ще почакам.

Хубав ден за всички. Аз ще посрещам гости довечера.   chef

# 247
 nbirthday  Gift  на kotkincho и mirka88
Живи и здрави и много обичани.През септември най-хубавите подаръци   ylinfant
Аз сега се прибрах,щях да припадна от жега  sweating
И не можах да си свърша работата,ама карай  Mr. Green
Бебо обаче е много доволен от разходката  Sunglasses
Още нещо щях да пиша,ама ....  doh
Приятни разходки  Hug

# 248
Аз май си харесах ей тази количка, но не мога да намеря цена. Някой дали  я е чувал http://dizainbaby.com/product/silver-%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B0/   Whistling

# 249
Привет,

Аз хич не спах и то не заради друго, а заради ММ. Уж щеше бързо да се прибере, а му се отворила допълнителна работа, закоето обаче не се сетил да ме предупреди и аз си го чакам. Накрая ми писна и си легнах. Върна се посред нощите и всички будилници звъннаха в 5 и 30 и трябваше половин час да го будя, с което окончателно се разсъних  Mr. Green

Това го написах сутринта и чак сега се усетих, че не се е публикувало  Joy Дремуцам цял ден, падна ми кръвното, ходих до съседката и щях да се пльосна, та тя ми даде чаша кола и се освестих... Обзе ме ентусиазъм и извадих да сортирам дрехите, останали от баткото и като ги сортирах на купчини -0-3 месеца, 6 месеца, 9-12 месеца, 18 месеца и над 2 г. изпаднах в ужас от количеството. Елиминирах съвсем момчешките неща, бодита и пижамки запазих, независимо от цветовете, и си намерих едно нещо, което съвсем го бях забравила - отгоре като палтенце с дълги ръкави и качулка и надолу чувалче с дупка за коланите на столчето, много му се зарадвах, че струваше сума пари. Намерих и космонавти в неутрални цветове до 2 годишна възраст, та явно много ще го разхождам детето, че да ги износва  Mr. Green Дънки и панталонки, тениски и блузки, бе всичко си има, остават само баш момичешките неща и розовкото  Joy Намерих си и всичките пелени, та много се зарадвах, че не знаех къде пакда търся. Ако бабата идва насам, пак ще донесе  Mr. Green И необуваните ританки намерих, сигурно пак няма да ги обуем  Mr. Green

# 250
kotkincho, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА БЪДИ!

mirka88ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ!

# 251
Здравейте и от мен мами   bouquet
Коткинчо, честит рожден ден мила   bouquetмного радост и щастие ти пожелавам и на есен живо и здраво бебче  Hug
Аз днес  се реших  разглобих количката сега ще я пера и не е мръднала дори не е избеляла много си я харесвам  Flutter и дрешки утре мисля да сортирам вече, от другата седмица ще тръгвам и аз на покупки , че още нищо не съм купила  Embarassed
Благодаря за отговорите за изследванията ще го подсетя аз моя док , ще ходя към 01.07.
Честито на влезлите в седми месец  Hug
Лека вечер милички   bouquet

# 252
  • До морето :)
Коткинчо, честит рожден ден! Да си жива и здрава, а Септември - подаръка!

Днес е страхотен ден! ММ ме пусна отпуска няколко часа. Ходих като бял човек да пия кафе с една приятелка, без дете, без да викам и гоня някой, без през 2 минути да ставам от стола. После се пошляхме от Морската и се прибрах супер спокойна и заредена с енергия.  Heart Eyes

# 253
  • София
Здрасти и от мен набързо Wink

коткинчо, честит рожден ден!  bouquet  Бъди много щастлива, все така свежа и заредена с положителна енергия, а през септември животът ти да стане двойно по-хубав!  bouquet

Честит рожден ден на патеричка и на ню лийф и мирка    bouquet

Аз съм малко по-добре вече, но все още не съвсем.  Водих сутринта малката на един детски рожден ден и се задъхвах на всяка крачка.  Сега пак ме сви корема, та ММ излезе да напазарува с детето, аз уж да си почина.  Ама каква ти почивка, иска ми се да си оправя къщата... Rolling Eyes

Лече, хубава и разтоварваща програмка, и аз ги обичам тези дни, много зареждащо действат Heart Eyes

За два дни, в които не ми е добре, съм свалила 2 кг Shocked  Вярно, че почти нищо не съм яла, но коремът ми съвсем се скри...  Добре, че бебето шава, та да не се притеснявам твърде много дали е наред.

# 254
Здравейте, мами!
Как сте?
До къде стигнахте с покупките?
Аз си понакупих от най-основните неща - дрешки, пелени, чаршафи.  Количката и мебелите са ми планирани за на края.

Днес тук се изваля из ведро, хубав дъжд удари.

Общи условия

Активация на акаунт