Отговори
# 255
Аз с покупките съм доникъде. Едвам се въздържам. Мислех да пазаря в края на месец юли, но като се замисля толкова неща накуп ще ми дойде много. В края на месеца като взема парички и ще трябва да започвам малко по- малко. Трябва май да си направя списък какво трябва да купувам, че да не забравя нещо. По принцип трябва да взема к-кт за изписване, бодита и ританки, козметика, а и за мен някои неща. Другото го имаме от каката.
 Тук днес беше много хубаво времето.

# 256
  • Пловдив
kotkincho, честит рожден ден! Много здраве, любов, леко раждане и сладко бебоче през септември ти желая! newsm59
mirka88, и на теб същото с леко закъснение.  nbirthday
Аз днес се сдобих с едни пари и нали знаете лафа за жената с пари? Mr. Green Купих си микровълнова. После разходка до един манастир на близо. Добре ми се отрази.
Sleeping Beauty, радвам се, че си по-добре. Дано не се повтаря тази гадост.
Лече-Буболече, като излязох сефте без дете преди мнооого години и се стрясках децата наоколо като викнат "мамооо". Направо подскачах, докато не осъзная, че съм сама. Но пък много добре ми действаха часовете "и аз съм човек".
maria_magdalenna, лека полека действам с покупките. Имам количка, в понеделник ще имам и кошарата. Взела съм чаршафи, с бодитата съм готова, чорапки няколко имам, една шапка. Едно шише да не е без хич, една залъгалка, бабата е наплела разни неща. Но е сигурно, че трябва да пообиколя докато е време, че вече се движа като пингвин и пъшкам изморено. Ходенето до WC въобще не го споменавам, ама все пак някак не е приятно да избираш разни неща, мислейки само дали има тоалетна наоколо. Blush

# 257
  • София
И аз съм почти готова, днес купихме и скрин, както и кутия за спомени, в която вече се мъдри тестчето ми  Mr. Green. Количката остава, помпа, някое друго шише, абе има още неща, но пък и време има.

Честит рожден ден на Коткинчо!

Петя, със здраве да си я ползваш  Grinning

# 258
Ние най-сетне се прибрахме от банкето-пикника, мисля че оставих добро впечетление у колегите и шефовете на ММ и сега разпускам с сладкиши на дивана Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОТКИНЧО  newsm59 newsm67
Толко ва съм изморена, че ми идва да се гръмна, обаче поне сега съм спокойна, жената на стария шеф(смисъл те са двама един по-възрастен) на мъжо е сестра при новородените, което си е добре да познаваш някой там Embarassed и снаха и е родина наскоро при моята док и така Mr. Green
Щях да пиша нещо ама забравих hahaha

# 259
Капарирахме си легълцето newsm44 Дървена бяла кошара в комбинация с "любимото" на всички розово на чекмеджетата Grinning
Честито!  bouquet

ushana, радавм се, че всичко е минало добре  Hug

За години на раждане - за мен м-у 25 и 30 е идеалната възрст за раждане и от физическа, и от психическа гледна точка.  Peace

За кръвното - аз винаги съм била с ниско и чак сега в 7м ми се нормализира. До преди това 90/60, 100/60...ей такива стойности. На последния преглед беше 120/80  Mr. Green

Amelly, на нас от ЛЛЛ ни обясниха, че при всяко кърмене се изхабяват по около 800 калории. Смятай на всеки 2/3 часа в денонощието по толкова - как няма да имаш вълчи апетит после  hahaha

kotkincho bdbaloni

Лече-Буболече, повече такива дни ти пожелавам!  Mr. Green

maria_magdalenna, още съм под кривата круша  Crazy В понеделник идва дивана и ще започне малко разчистване на детската, която сега е склад, но преди юли не го виждам как ще стане с покупките...  ooooh!

# 260
Pampersche,тъкмо ти разглеждах блога, от къде намираш нерви за тия картички. Много са хубави, ама направо съм в шок, как всяко нешо си му намерила място, аз много си падам по изкуство и мога да заявя, че това твоетоо са си мини картини Hug

# 261
Pampers
Останах изумена от красотите които си сътворила. newsm81Не бях виждала досега подобни неща.Това се казва талант newsm10

# 262
Много се изморих днес - пазарувахме, чистихме, разчиствах шкафчетата в кухнята - от два шкафа 4 чували за боклука  Shocked
Направо ми иде да вземам вече болничен и да почвам голямото прочистване. Не знам как за 3 години успяхме да препълним апартамента. А ММ всичко си складира, той хич не обича да хвърля, добре че минавам периодично и след него. И с този корем не мога да се провирам навсякъде  Crazy

Дребната я пратихме при свеки за целия ден. За първи път ходи там за цял ден, обикновено с нас на гости за два часа и толкова. Естествено са я глезили, глезили... Не можах да я позная като я взехме. Пък мислех като родя да я пращаме седмица-две денем при нея докато свикне с обстановката с бебето и тръгне пак на градина, сега обаче доста се замислям  newsm78

Честито на всичко за покупките, да си ги ползвате със здраве и да ви се намери място да ги приберете после  Mr. Green

# 263
kotkincho, честит рожден ден! Едно сладко бебче и една много послушна кака ти желая Simple Smile Simple Smile Simple Smile

malina07, бабите мнооого глезят, няма как  Mr. Green Не случайно и моят не иска да си го прибираме сега в София, че там няма кой да се занимава с него и да му угажда Simple Smile Ама нищо, в крайна сметка, всеки има нужда да го поглезят по малко ....  Стига да е по малко, хубаво е за децата.

А свекърва ми сега вика как нейни приятели й викали - "А, той като ще има братче, те могат да ти го оставят да си го гледаш тук, да ходи на градина..." Shocked Аз не знам аз ли съм с нещо с криви разбирания, но не мога да разбера защо тия хора всички смятат, че да имаш бебе е най-големият товар на света. И с първото така, някакси масово битуваше, че едва ли не ако нямаш пет баби, на които да го оставяш вечер, си загубен.
Сега пък с второто, това направо ме потресе. Да си пратя аз едното дете да живее при баба си, защото имам друго? #Crazy (говорим в случая направо да си живее там, за единични гостувания ще го пускам, разбира се, още повече, че той самият има огромно желание  Mr. Green)

# 264
Минавам само да пожелая Честит рожден ден на kotkincho и на mirka88 с малко закъснение  bdbaloni
Цял ден си намирам задачки и сега съм супер изморена, та вече и не помня какво щях да пиша  hahaha Лекичка от мен  Heart Eyes

# 265
И аз да се запиша в темата да ви следя, че нямах нет няколко дни и пак сте изписали много. Утре ще ви чета, че сега си лягам. Видях се на първа страница Simple Smile, много благодаря.

# 266
  • София
Добър вечер!
Честит рожден ден на Коткинчо и Мирка!   nbirthday

Ние днес взехме списъка с необходими неща за бебето и отметнахме доста голяма част. Напазарувахме си от магазин Алис в Парадайз Център (Сф). Там има промоция до утре - 10 лв. от стойността на всяка сметка над 40 лв. Та направихме 3 сметки по 40 лв и спестихме 30 лв Simple Smile)))
Купихме си комплект за изписване, к-кт чаршафи с олекотена завивка, хавлийка за баня, термобокс, одеялце, шампоан и други неща. Ето ТУК съм снимала хавлийката и комплекта за изписване.

Някой беше питал за комплектите шишета на Авент от Продавалника. Аз си купих оттам и смятам, че са си истински. Все пак 30 лв. се спестяват.

Лека нощ!

# 267
андреа77 честито покупки, много са сладки

# 268
Днес и аз прекарах доста време в ровене по сайтове за детски стоки. Вече започва да ме обхваща силно желание за пазаруване Blush  Явно свободното време в изобилие трябва да избие в дадена посока Mr. Green
Момичета на вас винаги ли ви казват колко тежат бебетата при преглед. На мен досега моят лекар никога не ми е казвал такава информация. Другият път сама ще питам пък Crossing Arms

# 269
sealover - пише го на снимките от ултразвука, ако ти дадат такива. А и на твоята лентичка има също ориентировъчно тегло на бебетата на тази възраст, само че не е в килограми (може да погледнеш настройките на лентичката, сигурно има и за показване в кг). Под килце са в тези седмици.

Lulu25 - аз нямам нищо против да има на кой да я оставим някоя вечер, ама бабите пък се дърпат  Mr. Green Моята майка даже когато е вкъщи на гости, щото не е от София отказва да я гледа вечер, за да може ние да излезем. Колко концерта изтървахме. Няма кой да я сложи да спи, ме могат да я приберат вечер, голямо инатче е. А баба ѝ днес пък не могла да я накара да се изпишка цял ден  ooooh! От сутринта в 9 до вечерта в 9 не беше пишкала  Shocked

За годините за раждане - и за мен между 25 и 30 са перфектната граница, хем имаш и образование и някаква работа, хем си достатъчно млад да издържаш физически. Аз дребната я родих на 33 и недоспиването направо ме убиваше. А на 25 всяка вечер бях навън, ходих на танци, прибирах се към 1-2 и на другия ден на работа. Не ми се е отразявало изобщо.

kotkincho честит празник със закъснение и от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт