Отговори
# 390
Добро утро и от мен!
Снощи беше голяма буря, толкова силно гърмеше и трещеше.  Shocked
Аз пък спах спах до 3-4 часа и после като се започна един боксов мач в корема ми  box  до 6 часа....после пак съм заспала и сега продължава да раздава крушета.  ooooh!
Имам чувството, че си прави място. Като станах тази сутрин, коремът ми се вижда по-голям  Laughing
Снощи само споменах на скъпия за ремонт на банята и веднага стана раздразнителен и сприхав  Crossing Arms   Mr. Green  ще му мине. Трябва да я направим, после ще е още по-трудно, ама да видим.
Хубав ден на всички  Hug

# 391
Здравейте и от мен коремчета   bouquet
Аз тази нощ хич не можах да спя и сега ми е едно дремливо   smile3507
Спяща красавице, дано мъничето бързо се оправи, ние бяхме така по миналата седмица и само ЕН-ТИ-ТУС ни помогна за няколко дни и сополи и кашлица всичко изчезна  Peace Дано и с беби на прегледа всичко да е ок  Praynig, ще чакаме да пишеш  Hug
За запушения нос и аз съм така и се усещам посред нощ ,че похърквам  Mr. Green
Андреа относно термометрите тип бибка, аз го имам но го ползвах чак към втория - тогава ми го подариха и съм доволна , дори ги сравнявах и са точни  Peace
Лече напълно те разбирам мила и аз от снощи треперя ,че това не ще да рита  Embarassed и сега сутринта си получих порцията  Mr. Green
Лек  и усмихнат ден от мен   bouquet

# 392
Добро утро и от мен!
Снощи беше голяма буря, толкова силно гърмеше и трещеше.  Shocked
Аз пък спах спах до 3-4 часа и после като се започна един боксов мач в корема ми  box  до 6 часа....после пак съм заспала и сега продължава да раздава крушета.  ooooh!
Имам чувството, че си прави място. Като станах тази сутрин, коремът ми се вижда по-голям  Laughing
Снощи само споменах на скъпия за ремонт на банята и веднага стана раздразнителен и сприхав  Crossing Arms   Mr. Green  ще му мине. Трябва да я направим, после ще е още по-трудно, ама да видим.
Хубав ден на всички  Hug
Напълно  те  разбирам за ремонта и ние сме така , само като му кажа за ремонт и откача  Mr. Green, явно като първия път сама ще започна  и така пък докъдето стигна  Wink
Иначе съм решила да бъде съвсем козметично , върху тапетите мисля да залепя от тези дето са самозалепващи  тапети - ох изхвръкна ми от акъла как се казваха  newsm78 , в детската стая само такива с детски мотиви през средата на стената - нещо такова в другите нещо на цветя , ще го измисля  Hug, банята е лесна латекс и боя и готово  Hug

# 393
Petia голямо ядене, голямо нещо Crazy май и аз съм на тоя принцип hahaha а като се премеря вечер преди лягане, се плаша от кантара - разликата от сутринта до вечерта е 2,5 - 3 кг. Не е зле аааа hahaha

За термометрите ще си взема комбиниран за ухо и чело. Мисля, че е най-подходящия вариант. Сестра ми се измъчваше, когато трябваше да мери на племенника Т с дигитален термометър под мишничката, а за термометър залъгалка - не знам дали ще и хареса на бебка или пък ако го ползвам ще е за кратко време.

# 394
Здравейте и от мен,
sealover- ако се притесняваш от преждевременно попитай АГ за Фетален фибронектин при лош резултат се започва терапия с лекарства.
Относно спалните комплектите , ще взема 2 предварително, а после ако има нужда ще купуваме още, а може и някой да ни подари. Обиколниците са ми много красиви и със сигурност ще имам поне в 2 вида, за да ги сменям и ще ги ползвам от началото.
Миналата година успях да се преборя с ММ и ремонтирахме банята, така че за това лято имаме малко работа в кухнята и преобразяването на хола в детска стая, но мисля че за две седмици ще сме готови.
Късмет на всички мамита, които са на преглед днес.  Nature Sun With Face

# 395
Е за жалост нашият ремонт на банята трябва да е генерален. Местим я от едно място на друго, като я делим на баня и тоалетна отделно. От което ще се отвори и работа в коридора  ooooh! 
А за козметичните освежавания е ясно. Едно боядисване на спалнята задължително.  Naughty

# 396
Здравейте, момичета!
От няколко дни не съм писала, но ни се случи нещо ужасно и просто нямам нито желание, нито какво интересно да споделя с вас. Едното ни котенце падна от терасата и умря, разделихме се с него Sad Ужасно ми е тъжно, липсва ми и от 2 дни не спирам да плача и да мисля за това. Следя ви във Фейсбук, снимките, които сте качили са много хубави.

# 397
# 398
Здравейте .Най-после ви прочетох.Ама и вие не спите ,за да пишете  newsm78 .Ето какво намерих и мисля ,че е по - евтино http://bebelandia.bg/product/1275/tommee-tippee-komplekt-za-karmene.html .Но вие си преценяте.Аз си харесах от същата марка 2 шишета за новородено на 25лв http://bebelandia.bg/product/2954/tommee-tippee-shishe-za-hranen … -260-ml-2-br.html.
За списъка аз прегледах няколко в интернет и си отметнах нещата ,които ще са ми нужни ,и покрай вашите мнения си отметнах и марките .За килограмите аз съм +15 от началто, но пък стартирах 43кг. Мисля , че ми стоят добре ама леко се задъхвам по стълбите.
Искам да попитам някой имали болки ниско долу когато повърви повечко?Аз от както излязох от болницата имам такива болки и гледам да не правя дълги разходки.
Аз чакам сестра ми да ми изпрати дршките от племенничките ми , че да сортирам .Ох и нямам търпение.Все казвам на ММ ,че трява вече да се купува това и онова , ама той като каже "има време и в магазините всичко има кото дойде време ще идем и всичко на куп ще вземем".Ама аз не искам така искам да е постепенно и да не е в последниа момент.А и не мога да разчитам на свекърва ми да купува тези неща. Sick
Е момичета аз трябва да ставам да си направя нещо за хапване и да подложа  chef

# 399
Здравейте, момичета!
От няколко дни не съм писала, но ни се случи нещо ужасно и просто нямам нито желание, нито какво интересно да споделя с вас. Едното ни котенце падна от терасата и умря, разделихме се с него Sad Ужасно ми е тъжно, липсва ми и от 2 дни не спирам да плача и да мисля за това. Следя ви във Фейсбук, снимките, които сте качили са много хубави.

newsm45  spoko  smihesorry

-------------------------
silvi26 аз  също се задъхвам, нищо че я имам +5 кг качени, нормално. Но за болките си ги имам определено като прекаля с ходенето, за това по-чести почивки  Hug
Лелееее как гърми и вали пак  ooooh!

# 400
Здравейте!
Аз днес си направих една малка разходка, докато беше хубаво времето. Сега тук гърми и ще вали доста май. Порчах си повивалник, когато дойде ще го снимам.

ММ каза обезателно да ви питам дали си заслужава да се купува термометър тип биберон, защото това е от малкото неща, дето още не сме взели
 НЕ !!!

DianaR ще чакам да докладваш

# 401
Tanishte, наистина е много гадно да загубиш домашен любимец smile3518, направи всичко възможно, за  да го преодолееш по-бързо, колкото и да е трудно

# 402
Искам да попитам някой имали болки ниско долу когато повърви повечко?Аз от както излязох от болницата имам такива болки и гледам да не правя дълги разходки.
и аз съм така, пия си магнезия и гледам да лежа повече / почти цял ден /. Излизам сновно до магазина само.

# 403
Tanishte, съчувствам ти, ние за това сме сложили мрежи навсякъде, че моя разбойник е опасен фактор. Дръж се и не се поддавай на лошите чувства, предстоят ти много хибави неща, прегръдки целувки и се оправяй бързо Hug

# 404
Tanishte cry no smihesorry  Hug много е тежко ,но опитай да го преодолееш заради бебчо  Hug
И аз да не остана по назад  newsm45
Бяхме на преглед сутринта и този път питах за тегло на бебовци - отговор малки били сега другия път(след 2 седмици) #Crazy От четвъртък си търся резултатите и все ги няма ,а днес ме навикаха че съм закъсняла да ги потърся(само вчера не се обадих,че обещаха те да звъннат) Rage Banghead оплаках се . Купихме 3 чифта сладки чорапки ,ММ вече знае как се укротява звяра Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт