Отговори
# 465
Добро утро момичета,
Рая  nbirthday
Вчера ходихме да видим бебо, вече е 801грама  Crazy. Всичко за сега е добре и при мен и при него. Все пак ми изписа Магнерот, и то 3х1 таблетка, толкова много ми се струва за да е всичко ок  newsm78
И да ви се оплача ... За всеки болничен ми вземат по 20 лв, а м/у следващия болничен и този от 45 дни имам 1 ден дупка. Казват ми-ами за 1 ден болничен отново ще трябва да платите 20 лв или пък си пуснете 1 ден отпуск  Crossing Arms

# 466
Привет и от мен!

Тази нощ спах идеално, но пък вчера такова тичане му ударих в дъжда,че нямаше как вечерта да не се трупясам.
Мен много ме изнервя това гадно време, както вика една приятелка " абе зимата ли идва или лятото?" Уж щяло да бъде най-горещото лято от половин хилядолетие насам! къде ти? Два дена не може да ми изсъхне прането на простора!!!!!
Ива и тя всяка сутрин ми се тръшка,че не може да си износи новите летни рокли и допълнително ми опъва нервите.

Ние заминаваме на море в понеделник, на Поморие с ваучер от офертите. Взех го на сляпо преди месец и нещо най-вече заради цената. Дано до тогава времето да се оправи, че наистина не издържам и ще почна и аз да удрям по един сутрешен рев профилактично.

RAQSVETLINA , честит празник и то мен! Пожелавам ти слънце и веселба!!!!!!

# 467
  • Пловдив
Добро утро!
RAQSVETLINA  nbirthday newsm67 Живи и здрави!
Anni Честити щори! Със здраве да си ги чистиш  Laughing

Батковците и каките да им минава шарката бързо, че скоро ще имат други задължения - да помагат на мама за бебката.

Като чета почти във всяка тема имало по една жена, която се правила такива глупости и то от години. Една августинка писа, че в отчетната и от преди 5 години пак имало такава. За мен този човек има психически проблеми и то доста сериозни, породени от вероятно нещо лошо което му се е случило. Най-вероятно има и сред нас такъв, дано потърси професионална помощ и се осъзнае. Това не е начина да преодолееш нещо или да си запълваш времето. Такова поведение поражда единствено съжаление. Веселото като се съмняваше в началото и не даваше паролата се чудих защо го прави - не ми е идвало на акъла, че някой може да се държи така... а явно е имала право. Но ето тази Love е писала най-редовно - как да се усъмни човек?!?  newsm78 Всъщност има начин да се открие този човек с малко хакерски способности  Wink

nads Това диванче от палети е много оригинално и отдавна съм му хвърлила мерак, но си нямам идея къде да го сложа. Искаме снимки да покажеш после. Ужасно си падам по такива неща. Само внимавай с вдигането и местенето на палети - нека някой ти помага.

Какво става с бабите? И чакам да видя кой какво плете  Laughing

# 468
Диана, повъчах материя, която може и на място с мокро да се почисти, пък и пише че в пералнята се перели newsm78 абе луда работа Joy

Амели, тук в тая част на бг е сухо времето и топло, вчера изпратих наще  за Бургас да си хващат самолета и по цялото черноморие е топло, тук даже не можеше да се диша слетобеда, пусках климатика Peace споко почивката ти ще мине идеално и Ивка ще си носи роклетата Mr. Green

# 469
Здравейте момичета ,не мооооога да ви изчета ,нямаше ме няколко дена и  Shocked Пак съм в страни от темата ,но искам да питам ,знам че имаше мами които сега сключват брак ,та трябва ли след като си сменим фамилията и личната карта ,да променяме и документите при счетоводството и в банката ? И за медицинското за брак може някой да ми пише ако иска на лични да не занимавам останалите Embarassed Благодаря  Hug

# 470
Благодаря,Ани, надявам се да хванем хубаво време, и в Ловеч е мор, майка казва,че там е 36 градуса по обед, сухо и задушно, а е само на 160 км от София!!!!!!!!

И чакам да видя кой какво плете  Laughing

и ние те чакаме! Пелената трябва вече да е готова,а?

# 471
Ани, и аз като теб съм наивна и вярвам, ама вече съм имала такъв опит... А от тефтерче няма нужда - тя сама ми писа на лични и нещата, които описа, бяха меко казано странни. После изчезна и сега очаквам вклЮчване  Mr. Green А историята помни и уникалната случка с близнаците, дето колко народ им стискаха палци да оживеят, пък то се оказа измама... Не знам, честно казано, какво кара хората месеци наред да пишат фантасмагории.

# 472
Tanishte, много съжалявам за случилото се!  Hug Cry Ужасно е просто!
Lulu, честит ти рожденник на патерици! Та ти е жив и здрав и много буден!
Перличка , добре дошла в нашето голяяямо семейство, а скоро и още по-голямо!
Относно тази "мама" от августинките #2gunfire е за убиване! Прави ми впечатление, че във всяка групичка от бъдещи мами се внедрява по една такава псевдо. Миналата година в темата за декемврийчетата, където беше и сестра ми имаше един такъв шпионин, който събира информация, снимки и всичко за тях и бебетата. Не знам каква е идеята на всичко?!? В нашата тема ако си спомняте, не отдавна също имаше такъв случай- пробив. Дано не се допуска повече.
Ох, връщам се да чета, че пак сте изписали 5 страници без мен  Laughing
RAQSVETLINA ,честит рожден ден! Бъди много здрава, усмихната и най-щастливата мама през септември!
nads3, супер си го решила. Много харесвам и аз такива измайсторени мебели. Преди 2 години се захванах със същото с голям ентусиазъм, но...не можах да намеря палети и си боядисах 2 дървени щайги в бяло, които и днес си ползвам на терасата под барбекюто, за събиране на разни дреболии, които ми пречат вътре. Много са ефектни! Пожелавам ти да довършиш проекта и чакам снимки да се похвалиш. Simple Smile
Веселото, ти наистина си многодетна майка вече  Joy Да ти е живо и здраво новото поколение! Simple Smile
Анни, на теб да са ти честити новите щорички Simple Smile Аз вчера поръчах нашите за детската стая. И днес сутринта се сетих, че и гардероб имам да умувам и поръчвам на мебелисти. Съвсем изключих  ooooh!  За сега ще имам едно чекмедже под кошарата, но то е крайно недостатъчно и се налага да правим гардероб за бебо.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 09:52 от LemOn

# 473
  • София
Добро утро, момичета!

Днес съм като пребита, уж вчера нищо особено не съм правила, а цялата съм се схванала.
Египет е чудесно дестинация, но предполагам знаете, че трябва да внимавате с водата, а и с храната, и то не само сега като сме бременни. Мен ме блазнят по европейски дестинации, нещо не ми понася ориенталският привкус колкото и екзотично да изглежда.

За мен жената/мъжът от съседната тема едва ли е с психични отклонения, както повечето се изказаха, най-вероятно на някой му е скучно и се чуди с какво да се занимава по цял ден. Там, за разлика от нашата тема, нещата вървят бавно, не се споделят лични ежедневни преживявания и е съвсем възможно да "метнеш" останалите.

LC Waikiki не го харесвам нито за бебета, нито за мен. Имам си предразсъдъци, но няма да ги описвам.

RAQSVETLINA, честит рожден ден!

А ние имахме една Клара, която чакаше трето момиченце. Не се е вясвала отдавна.

# 474
Египет е чудесно дестинация, но предполагам знаете, че трябва да внимавате с водата, а и с храната, и то не само сега като сме бременни.
Да, така е. Ние сме ходили там доста пъти вече. Пия само минерална вода от бутилка (включително и зъбите си мия с нея), а относно храната - избягвам салати, които са мити с местна вода, и гледам да ям само храни преминали топлинна обработка; както и плодове. Принципно температурите може да са опасни, но както вече ви писах - аз ще си стоя в стаята в горещите часове.

А ти в коя европейска държава искаш да пътуваш?

# 475
Шамс, знам за коя съмнителна мама говориш! И аз я надуших. Също си писахме на лични и подозренията ми не са опровергани. Има нещо гнило!
А за моренцетоо... Аз уж живея до него, а още не съм стипила. Търся си бански- по -скоро горнище, че всичко ми е малко  Joy и скоро съм на плажа. Тази година обаче мислим да прескочим до Крапец- към севрното Черноморие, че всяка година сме по южното. 
Препоръчвам Синеморец- страхотно място, Ахтопол и Царево също са много красиви места, но пък плажовете много малки. А Силистар и Иракли са ми на-любими Heart Eyes

# 476
  • София
JB74, за това лято беше планирана екскурзия из Прованса. Мечта ми е. Обичам да разглеждам големите градове, но най ми е любимо да се мушна в сърцето на страната. Копнеех да мина през мъничките селца и градчета, запазили атмосферата и духа на миналото, да хапвам и пийвам местни деликатеси...и още и още, ама ей на - в очакване сме на Коледното ни чудо. И не съжалявам ни най-малко! Надявам се един ден да споделя тези усещания с дълго чаканата Мишанка и съм сигурна, че ще ми е още по-хубаво. Ох, аз нещо много лирично го давам днес, ама сигурно е от времето.

За българското черноморие не знам какво да кажа. Обичам си го, щото ми е родно, ама в същото време го мразя и мисля, че всички знаем защо. Синеморец е чудесен, беше! Даже си мечтаехме как един ден ще си купим къща там и мен ще ме командироват лятото там с бъдещите наследници. Но и там стана пренаселено и загуби онова си очарование.

# 477
Добро утро, момичета.
Рая, Честит Рожден ден, да си жива и здрава   bouquet
Това от августовата тема  ooooh! нямам думи просто. На времето така имахме една колежка, която каза, че е бременна и от 8г. се опитвали да имат деца. После излезе в болнични и след това каза, че е направила спонтанен аборт, после искаше да напуска, за да не ни тежела на нас  newsm78 което не знам какво общо има и накрая един друг колега ни светна, че тя изобщо не можела да има деца. Ако това е така наистина, не знам защо беше цялата тази работа и защо трябва да лъжеш за нещо такова. Да не говорим, че като каза, че е бременна пушеше и даже се хвалеше, че от сега го свиквала на вино, което за човек, който толкова много иска дете и е чакал 8г., не е редно и би пазил повече плода. Така че...... всякакви хора има, само вие не го мислете много, защото се отразява и на бебковците.
Аз по принцип съм много нервна и с предишната бременност също бях така, направо непоносима  Mr. Green Аз съм на преглед в понеделник, да видим. Както казах по-рано имаше проблем с бебето към 14-15 г.с. откриха вода около белите дробове и  искаха даже да прекъсвам бременността, понеже миналата година бях бременна, но го загубих в 4-ти месец, много плаках. Направо за 2 седмици ми се стъжни живота. Минах през сума ти лекари, накрая ме пратиха при доц. Томова в София и тя каза да изчакаме още няколко седмици, че има възможност да се резорбира тази течност. Тогава толкова много се молих, толкова силно повярвах, че всичко ще се оправи, дори спах с една чудотворна икона на корема и ето, чудото стана и Бог чу молитвите ми, сега всичко е наред. Та, много се радвам, че така се стекоха нещата да чакам, а не директно да го махнат бебето. Иначе от няколко седмици бебо го усещам доста по-добре, в началото обаче до като не го усещах постоянно бях на тръни, обаче имам чувството, че сега от бременността психиката ни е по-лабилна и за това от най-малкото нещо плачем или се ядосваме. Стискам и аз палци на всички ни да родим на време здрави бебета. Иначе дори и в 7-ми месец вече има голям шанс за оцеляване на бебетата.

Идеята за палетите е много добра, аз бях гледала такива легла, много интересно и изглежда лесно, обаче мъжо се дърпа. Понеже работи в един цех за производство на пелети за камини и вика там по цял ден гледам такива неща, остана и в къщи да гледам пак палети... не искам. Та.....
Харесах си тук една съвсем обикновена спалня, много хубавка и изчистена за 143лв. с повдигащ механизъм, ако е без механизъм беше 93лв. мисля, правят и мебели по поръчка също така. Аз чакам болничните да ми преведат и отиваме да вземем материали за нашата стая  Party нямам търпение вече да почваме да пооправяме.

Колкото до лайкики на малкия кръстницата работеше там и му е носила дрешки, аз съм доволна. Има много хубави и приятни като материя неща, но той беше по-голям. Примерно на 2-3 годинки, колкото за бебе... не знам дали са хубави. Понеже сега кръстницата му работи в H&M и има право на отстъпки му взимам от там. Имат страхотни неща за бебета и деца. Та смятам пак от там да взема и за бебка, живот и здраве, някои неща.

Ох, това е на 1-во четене, аз пак...... написах километричен ферман   angel008
Отивам да си хвърля едно бързо душче и пак засядам при вас  Hug

# 478
Здравейте мамчета,
RAQSVETLINA- честит рожден ден, много здраве и късмет и здраво бебче септември nbirthday
Anni Честити щори!
JB74- Египет ми е една неосъществена все още мечта, отиди и си почини добре, виждам, че си добре запозната с местните заплахи и ще се справиш с тях.
 Тази година ще пропуснем почивката на море и ще се отдадем на балкански хлад, обожавам Пирин и съм маркирала две хижи, които искам да посетя. Надявам се само всичко да е наред, защото и при най-малкия проблем ще пропусна балкана, все пак наоколо няма лекари нито болница. За сега нямам и не съм имала болки в корема, единственото което ме тревожи все още е сутрешното гадене, но май така ще е до края.
Преличка, силно се надявам всички проблеми с бебка да са останали зад гърба ти и всичко да е наред.
 Относно случката, която описвате за мнимата мама, не съм чела нито момичетата от август нито пък октомврийските мамчета така, че не мога да коментирам, но ако се съмнявате за някого проверете ник нейма, хората които не крият нищо обикновено използват един и същ в различни сайтове и така може да разберете достоверността им. Не се ядосвайте на подобни хора, няма смисъл.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:37 от dessie88

# 479
Аз както си мислех, че бременлийските нерви са ме пропуснали този път така тази сутрин ми идеше да крещя от безсилие.

Отивам в цибалаб да си пусна кръв, нормална и стерилна урина, имали пакет за бременни евтин (не ми дадоха този път направление, но аз през няколко седмици пускам все урина) и ме прати в цибалаб. На опашката 3ма души, а отстрани седнали още 10 поне. Аз нося контейнерчета с урина, отвън ме чака ММ с болната малка. Нареждам се аз на опашката от 3ма души, хората си седят отстрани удобно седнали и се оказва, че също си чакали за там и нямат намерение нито да ме пуснат да мина с контейнерчетата, нито някой ми прави място да седна  Crazy С това разбира се съм свикнала, но след чакане от 40 мин бяха обработили... 2ма души  Shocked Shocked Shocked А урината трябва да се пусне уж за изследвания до час след като се даде  ooooh!
Направо ми идеше да се разкрещя от безсилие, а долу ММ ми звъни, че не може вече да укроти малката.

За втори път отивам до тази лаборатория и за втори път свършва по същия начин. Потресаващо обслужване, вътре бабичка пред пенсия търси по 15 мин копчетата на компютъра да въведе едни данни. И това при положение, че има 3 различни лаборатории само в тази поликлиника  ooooh!

След 40 мин чакане и минали двама души само (и то за вземане на кръв) се врътнах и отидох в лабораторията на поликлиниката, където ми взеха за трите изследвания 45 лв вместо 13 за в цибалаб. И трябва да ида на място да взема резултатите после, но пак ще ми е по-бързо от чакането на онази опашка.

А малката днес е още по-зле, няма глас, не е спала от кашлица, ужасно нервна и се тръшкоти постоянно. Не знам как ще изкараме деня, направо съм се разтреперала от нерви и се чудя какво да пия да се успокоя малко  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт