Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?

Нищо кой знае какво не ми казаха, на мен мерки и теглилки не ми водят... Важното е, че бебчето е добре, на преглед съм чак на 30 юли, а дотогава трябва да мина на контролен за бъбреците и да си пусна кръвни изследвания. Е това е
Ама е нагледен пример защо повечето от нас (може и само аз да съм, де
Желая ти успех с ремонтите, сигурна съм, че ще се справите чудесно, а като се появи бебето няма да ви правят впечатление много от нещата 

Страхотен е, а ММ направо се разчувства миличкия
Бял е, с бродерия и дантела, 10 части, НО ми се струва, че са много мънички дрешките ( като размер ). Даже звъннах на майка ми, а тя ми каза, че все още нямам правилна преценка и да гледам да не се окажат даже големи накрая 

Разсеяна съм, забравям разни неща, а вчера и днес пък съм с кашкавалени ръце - всичко изпускам.
Живот и здраве, аз към средата или края на юли вече ще се закотвям в Пловдив, за да съм близо до доки, така че може тогава да се запознаем и да се клатим с големите тумбаци по жегата 
Хубаво да си изкарате и да разказваш после.
Хубавата новина е , че дори и да е шарка ( най-вероятно е , но все пак утре след преглед ще зная окончателно ) , за мен мисля , че няма големи рискове , тъй като аз съм карала варицела , а ии сега вече съм в почти 26 седмица и дори да се разболея рисковете не са толкова големи.
в кухнята 

, а милото ми казва ето той пръв ти честити рождения ден и то цяла нощ 

много тъпо ама в тая жега трябва да пазя беба, пък иначе ни ходим само на северното черноморие, няма народ и е чисто може да седиш без някой да ти напълни очите с пясък и да е притесняват разни туристи
да си жива и здрава и септември да си получиш най-красивия подарък 
Идеята е да си пишем само ние, без "гости" или "скрити".