Отговори
# 450
  • Пловдив
Плажът в Ахтопол определено не е най-добрият. Преди мноого години, когато бях млада беше, но сега... Иначе на юг  има още чисти плажове. Принципно и аз клоня нататък, че все ще е по-топла водата там в началото на юли. То аз няма и да се топя, защото ме е страх, но децата да се забавляват поне. Август вече никъде не мърдам.  Mr. Green В Китен също беше ок северният плаж, а и още няма да е много пълно. Иначе за времето съм съгласна, че не ми навява плажно настроение.

# 451
И аз мисля Август никъде да не мърдам. Всъщност планираната ни почивка започва в неделя 16ти Юни - ще ходим с мъжа и близнаците в Египет за една седмица.
От сега съм решила, че няма да рискувам да влизам във водата или да се излагам на припек, че там накрая на света, ако нещо стане после ще съжалявам. Взех си бележка от доктора, че мога да пътувам (изисква се от авиолинията).
Тази почивка ще я прекарам предимно в стаята денем на климатик, и само сутрин и в късен следобед/вечер ще се рахождам. Отиваме там заради децата най-вече, освен това я предплатихме още преди да разбера че съм бременна.  book

# 452
  • София
Здравейте от мен по никое време отново (Лулу  Mr. Green)

Честит рожден ден на Боил на патеричка!  Да е много здрав, безкрайно щастлив и голям късметлия в живота!  И да носи на мама много поводи за радост и гордост Heart Eyes

Минах на преглед днес, ама нямам с какво особено да се отчета.  Бебката си расте, отговаря си на седмиците според коригирания термин, който вече официално е 25-ти септември (досега ме водеха по датата на последния МЦ).  Май и тя върви по-дребничка като Лора, ама докторката се посмя на моите притеснения и ме пита защо пък толкова искам да раждам голямо бебе Crazy  Нищо кой знае какво не ми казаха, на мен мерки и теглилки не ми водят...  Важното е, че бебчето е добре, на преглед съм чак на 30 юли, а дотогава трябва да мина на контролен за бъбреците и да си пусна кръвни изследвания.  Е това е Laughing

Ние на море в България ходим на Несебър вече от много години, тък като ММ има апартамент там.  Не е най-прекрасното място, но ние обикновено се придвижваме с кола до други по-приятни плажове.  Чак до Синеморец не сме ходили обаче, а от много места чувам, че било чудесно...

Това с измислените бременност и раждане в августовската тема е  Sick  Ама е нагледен пример защо повечето от нас (може и само аз да съм, де Crazy) са подозрителни (понеже наскоро беше повдигнат въпросът тук и във ФБ).

Перличка, добре дошла на теб Hug  Желая ти успех с ремонтите, сигурна съм, че ще се справите чудесно, а като се появи бебето няма да ви правят впечатление много от нещата Hug

таня, къде е тази болка, каква е?  Успокой се малко, полежи си, пък ако не минава се обаждай на АГ утре и тичай да те види.  Не се панирай излишно Hug

Пожелавам ви лека нощ, ММ точно се прибира от командировка и в следващите дни няма да мога да ви досаждам с такива дълги постове по това време на денонощието Mr. Green

# 453
Здравейте и от мен   bouquet
Два дни с мойто мило само спим и ядем  Mr. Green
Сега ви прочетох
Танище много съжалявам  Hug

Честито на всички за новите придобвки Simple Smile

Добре дошла на новата мама   bouquet

Ние на море смятаме да идем към Варна това лято, че сестра ми е там, но ще видим де, на мен много ми се ходи Simple Smile

Утре съм на преглед, да видим бебо колко е пораснал
Лека засега от мен   bouquet

# 454
Коремчета, да ви се похваля, че днес следобед си взех комплекта за изписване  newsm44 newsm68 smile3501 Страхотен е, а ММ направо се разчувства миличкия   Kissing Heart Бял е, с бродерия и дантела, 10 части, НО ми се струва, че са много мънички дрешките ( като размер ). Даже звъннах на майка ми, а тя ми каза, че все още нямам правилна преценка и да гледам да не се окажат даже големи накрая  perko

Перличка, добре дошла  Simple Smile

Лече-Буболече и аз така се бях шашнала, че бебето не рита и му ударих бая рев, но не се безпокой - явно си имат такива мързеливи периоди.

Tanishte съжалявам, но се опитай да мислиш, че ти предстоят красиви моменти.

Lulu жив и здрав да ви е баткото  newsm38

nads3 ти поне щом твърдиш, че те изморява умствената дейност - пак добре. Аз съм на мнение, че от доста време насам въобще даже не ми се отдава да упражнявам някаква умствена дейност   Stuck Out Tongue Winking Eye Разсеяна съм, забравям разни неща, а вчера и днес пък съм с кашкавалени ръце - всичко изпускам.
Браво за идеята за дивана. Аз много се кефя на момичета, които се захващат с такива "проекти".

-Petia- идвайте  welcome Живот и здраве, аз към средата или края на юли вече ще се закотвям в Пловдив, за да съм близо до доки, така че може тогава да се запознаем и да се клатим с големите тумбаци по жегата  preggo

JB74 много си смела, щом си се решила на това пътуване. На мен 100 човека ми мрънкат, че постоянно се движа м/у морето и Пловдив, щото виждаш ли много бил пътя  #Crazy Хубаво да си изкарате и да разказваш после.

Айде, лека на всички за сега от мен  newsm46

# 455
Лулу ,честит ти рожденник , да е жив и здрав и много да радва мам и тате   bouquet
Веселото , ама и на теб не ти е скучно  Mr. Green
И аз досега четох в темата на августинките . Това е или болен човек , или някоя малка лигла , която си играе на" майки и деца " . Не съм си и помисляла , че е възможно такова нещо ! Чувствам се малко гадно дори като зная , че всичко , което си пишем тук го четат какви ли не хора .
При мен нещата отново са малко сложни , Малката май е с шарка  Sad  Хубавата новина е , че дори и да е шарка ( най-вероятно е , но все пак утре след преглед ще зная окончателно ) , за мен мисля , че няма големи рискове , тъй като аз съм карала варицела , а ии сега вече съм в почти 26 седмица и дори да се разболея рисковете не са толкова големи.
Очите ми се затварят вече ...трудно ми е тия дни , без мъж да помага и сама с малкото зверче , че днес и бая попътувахме с нея ( преди да и избие обрива ) ...Усещам , че ме чака тежко лято  Crazy
Сега я заведох да спи при майка ми , и тя ще я води утре на преглед , че поне това да ми се спести  Whistling  
Приятни сънища милички и даано всички спим тая нощ непробудно  Praynig

# 456
Девойки, четох и аз при августинките - болен мозък, както каза Сийловър, ама май ги има поне по една във всяка отчетна... Едно време в ноемврийки 2008 пак имаше, и понеже четях и октомврийките, и при тях... Аз и за при нас съм се усъмнила в една нечесто списваща потребителка (да хвърля една бомба), но ще си замълча, че нямам още нито сигурност, нито доказателства.

# 457
Добро утро коремчета.
Ей и аз веднъж да се запиша първа.
Спах си добре ,но се събудих и нямах часовник на близо да погледна колко е часа и станах , а то рано било 6:40 ама си направих кафенце и през това време и аз прегледах темата на августинките.Пожелавам на всички мамита в наща темичка и не само да си изкарат до термина.Ама си мисля ,че не трябва да се притесняваме ,защото така пък става още по - лошо.
Момичета от днес и на мен ми започва обратното броене.  Simple Smile
За моренцето ние ходим на Приморско, ММЦ, Китен, Созопол.Това лято имаме резервация в Приморско, и ще отидем макар, че ще съм с голям корем(август) , но не ме притеснява ,защото Бургас е на близо, а и няма да влизам в морето.
Ето какво си харесах и си поръчах да ми донесат http://www.mothercare.com/Mothercare-Unisex-Snow-Leopard-Snowsui … 1,default,pd.html много ми хареса. А някой купувал ли е на бебето от LC Waikiki ? Защото так си харесах няколко неща за бебо

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 07:37 от silvi26

# 458
Добро утро и от мен мацки   bouquet
Влизам да ви почерпя виртуално, че днес имам рожден ден ставам на 32  Mr. Green  party023  party023  party023 
След малко излизам малко на покупки и после ще се правя на   chef в кухнята  Mr. Green
Sealover мила дано всичко с малката да е наред, но да ти кажа и аз преди няколко седмици се бях изплашила ,че моето синче е с шарка пък то се оказа че е от горещото време  ooooh!
За августовската тема , не съм чела , но нямам думи направо  ooooh!, това за мен е някакъв вид простотия  Crossing Arms
Лече както писах и аз вчера като теб и рев и чудо и като си легнах цяла нощ малчо ме имаше за боксова круша  box , а милото ми казва ето той пръв ти честити рождения ден  и то цяла нощ  hahaha
относно море още не сме решили , но най вероятно няма да ходим имаме ремонт да правим и доста покупки да вземем и така , вчера ми замина микровълновата , готварската печка също вече плаче за нова и така  Crazy
Пожелавам ви лек и усмихнат ден от мен сладурки   bouquet

# 459
Добро утро kaffeetrmker_2

Забравих да ви се похваля, че вчера ми монтираха историческите щори, да ви почерпя   party023 макат и виртуално Mr. Green
Силви, и аз ги харесвам тия с ушичките Mr. Green даже вчера гледахме с моята приятелка в един немски сайт такъв чъвал, замен за количка Peace
Шамс, да нямаш тефтерче да си водиш записки коя предполагаема мама е съмнителна #Crazy Аз съм много наивна и вярвам на хората, особено за такива важни неща, но в интернет е пълно с откачени хора ooooh!
Сеаловър, знам че е трудно да си сам особено и с малко дете, ама ще се справиш, дано не е шарка Praynig
Египет, ми е мечта ама скоро няма да отида там, чакаме снимки Blush
Аз и до морето май няма да стигна или само за един ден  Cry много тъпо ама в тая жега трябва да пазя беба, пък иначе ни ходим само на северното черноморие, няма народ и е чисто може да седиш без някой да ти напълни очите с пясък и да е притесняват разни туристи Embarassed ау малко грозно прозвуча, ама не обичам да ми се мотат из краката Twisted Evil

Честит рожден ден,   Раясветлина  bouquet

# 460
Рая   newsm59 да си жива и здрава и септември да си получиш най-красивия подарък

# 461
А някой купувал ли е на бебето от LC Waikiki ? Защото так си харесах няколко неща за бебо

Аз си купих, само че не за бебо, а за мен от колекцията за бременни. Взех си няколко дълги блузки и цветни потници с катинки. Имат много готини мотиви по тях. На единия потник примерно има картинка на бебе, което се показва зад прозорец и текста е: Is it time Mommy? Can I get out now?" Много е сладко  Joy
Аз ги намерих в един МОЛ в Клагенфурт, Австрия, но предполагам ги има в повечето европейски молове.

# 462
Да и тук ги има в моловете , и аз имам много купени дрехи от тази марка .Но незнам дали за бебетата са хубави материите, понеже не разбирам много и затова реших да попитам тук.
Благодаря все пак  bouquet

# 463
Добро утро и от мен мацки   bouquet
Влизам да ви почерпя виртуално, че днес имам рожден ден ставам на 32  Mr. Green  party023 
Честит рожден ден!!! Да си изкарате страхотно празника днес  newsm67  Gift  party023 Tada

# 464
Добро утро   bouquet Днес се очертава един ужасно мрачен ден Sad

RAQSVETLINA, честит рожден ден! Нека си много, ама много щастлива през новата си житейска година и септември да си бутаме заедно количките  Hug

Аз съм на мнение, че от доста време насам въобще даже не ми се отдава да упражнявам някаква умствена дейност   Stuck Out Tongue Winking Eye Разсеяна съм, забравям разни неща, а вчера и днес пък съм с кашкавалени ръце - всичко изпускам.

Choch_KA, аз съм също супер разсеяна, точно затова и ме изморява умствена дейност-защото за да направя най-простата организация и план, ми трябват много усилия да се концентрирам (какво да ти кажа, като муха без глава съм  Mr. Green) Crazy

И аз снощи четох набързо агустовската тема. Нямам коментар, защото не разбирам каква й е била целта. И аз често се замислям, дали не споделям понякога прекалено много, като се има в предвид, че всякакви хора могат да го четат. Дали няма начин да се направи и тук затворена група както във ФБ? И тогава малко или много ще се селектират потребителите  newsm78 Идеята е да си пишем само ние, без "гости" или "скрити".

силви, честито обратно броене  Hug

Общи условия

Активация на акаунт