Отговори
# 720
Добро утро на всички днес смятам да се размърдам от рано, че вчера лежах почти цял ден. На мен също вече са ми трудни доста неща много съм мудна и тежка, ноооо вече съм + 20 кг и не знам до къде ще я докарам така, в понеделник съм на преглед и съм се приготвила да ми се карат здраво  Mr. Green Grinning. Аз да ви се оплача имам едни странни болки явно идват от таза и разширяването на костите, точно по средата на дупето и на двете половинки  Laughing всяко нощ като се събудя на тази страна на която съм спала ме боли съответно се обръщам и онова минава, но пък ме заболява от тази страна като се събудя и болката не е никак малка, но през деня не ме боли каквото и да правя. Ще питам в понеделник доктора. Хайде ставам да се приготвям да изляза, защото времето е прекрасно тази сутрин. Приятен ден на всички по-късно ще намина да видя новата тема.

# 721
g_12_09 , мислех че аз водя класация от +15  Mr. Green Дано не ти се карат много  Laughing
Raddiii , невинната ми лъжа се оказа истина...и аз това му казах за зимата хахаха

Качих малкото снимки в снимка.бг и се сетих че исках да ви питам и друго. Вчера в Джъмбо гледах непромокаеми подложки, но бяха от някакъв непромокаем плат. Аз мислех да взема нещо от обикновен плат и отдолу като пластмаса  newsm78 Вашите какви са и кои са най-качествени?

# 722
Здравейте, мами!

Лече-Буболече защо не си доволна от леглото, какво не му е наред или е неудобно?

Pampers и аз забелязах, че колкото повече обикалям, по-добре се чувствам. Застоя ли се у дома, става страшно... крампи, корема почва да ми стяга тук и там, това и онова да ми тежи или пречи... тръгна ли на разходка и бебо се укротява.

Dund1chk4 Аз имам едни буйки в единия комплект дрешки... комплекта е с ританки. Явно се слага върху ританките. Аз лично не виждам приложение на чорапите, ако е с ританки. Трябва да е с гащи, за да му сложа чорапи.

# 723
Предложения за имена на темата  Embarassed
Силно слънцето пече , а септемврийче бързичко расте .
На море сама ще ходи мама , а септември ще са вече двама.

# 724
Предложения за имена на темата  Embarassed
Силно слънцето пече , а септемврийче бързичко расте .
На море сама ще ходи мама , а септември ще са вече двама.

smile3521

# 725
Добро утро коремчета.
Аз да си кажа , на мен никакви хапчета не са ми предписали дори и след като полежах в болница.АГ ме пита имам ли оплаквания и аз като казах , че нямам и тя каза няма да пиеш нищо .
Коластра имах до преди 2 седмици , ама спря .Беше за кратко може би за седмица от едната гърда покапваше от време на време ,ама сега нищо.

# 726
  • Gone with the wind
Септемврийската дружина вече е в последната третина

Може и нещо тематично за дъжда, че е за да ни върви като по вода, но не можах да го наглася

# 727
Изследванията ми за нивата на глюкоза са ОК!  Grinning Сега мога спокойно да ходя на почивката в Египет (още само 2 дни до заминаването).

Аз съм вече +17 кг  preggo и днес ще гледам повечко да се разходя, че ме е страх като си помисля на какво ще приличам след 1 седмица шведска маса... както ми е слаба волята.. ужас направо.

Ние имаме инцидент с мазето - протекла е много вода от апартамента над мазето и всичките ни кашони с неща са прогизднали. Имахме книги и други хартиени работи. Там е също и чисто новата количка на Стекке (неразопакована в кашоните). Лошото е, че няма къде другаде да се премести целия багаж...уф че лош късмет. То е ясно че ще изпера платнената част, ама дано не е много засегната. Тежко е и дори не мога да се заемам сега с ваденето на тея кашони от там, ще трябва след почивката това да стане от ММ  Weary

# 728
Sealover много ми харесва второто предложение!  newsm10
JB74 много кофти това с наводненото мазе. Ако имате време поне изкарайте количката от там за да не плесеняса или ръждяса рамата от влагата докато се върнете от почивка.
Аз в момента съм на вълна - матрак за кошарата. Днес ще търся разни теми във форума ако мога да се ориентирам, че не съм наясно какъв е добре да бъде. Избрахме количката, кошарата, остава матрака от големите неща. И дреболиите и малко дрехички ще накупя следващия месец - юли.
Избрах и къде да раждам и някак малко се поуспокоих.  Whistling

# 729
Здравейте  момичета!

ku4o нашата кошетка е същата, но от светло дърво
JB74 много е неприятно това с наводнението.
И ние в края на месеца ще ходим до Джъмбо - нямам търпение. Много го харесвам този магазин.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 11:02 от tania_tsvetanova

# 730
Здравейте мами,

влизам за минутка и се изстрелвам навън, времето е фантазия!  newsm44

Дундичка, няма значение какви протектори ще вземеш, важното е да са повечко  Laughing Не се шегувам. Случвало се е по 3-4 протектора на едно преобуване да подлагам под дупето, това ако смяташ да слагаш на повивалника. Аз препоръчвам въпреки повивалника, отгоре да се слага протектор, защото като се напишка отгоре трбява да махаш бебе от протектора, да го попиваш, да го бършеш, а през това време бебето може да се изпишка още два пъти и въобще... Препоръчвам горещо. Наистина няма значение как е изработен, важното е да има непропусклива част отдолу. Аз дори имах един обикновен плат, подшит на машина с найлон, пак много работа свърши преди да се покъса  Peace
Отделно не е лошо и за креватчето да се вземат протектори, може би 2-3 като за начало, после ще видите дали имате нужда от повече. Аз имам на бертони за матрачета с едни ластици в четирите края, които се нанизват за ъглите на матрака и вече отгоре се застила чаршафче. Не че сега всичко това се ползва  Joy Нали джуджечка спи при нас  Joy

JB74, браво, добри новини!

Кучо, рецептата е много яка, благодаря! Само мисля да пропусна желатина, че като чуя желатин и бягам надалеч. Много сложен ми се струва  hahaha

Момичета, не се шашкайте от болките в костите и от разширяване, за тях няма лек, а тепърва ще се засилват. Заредете с много търпение просто  Hug

Хайде бягам, че нямам търпение!

# 731
Lemon,на Майчин дом ли се спря ? А ще избираш ли екип или , който се падне на смяна.
Аз сега пък това се чудя ако избера МД , направо да ходя там и който е на смяна или да си платя за моят АГ  Rolling Eyes 
JB74  задължително изкарайте количката , и ако е намокрена я разтворете за да съхне. Преди време ни беше валял дъжд и аз прибрах количката леко влажна и когато после я отворих на места бяха избили леки петънца мухъл . Изпрах и дезинфикцирах , и сега всичко е наред.
Днес ми е много мързеливо , плета си си пелената сега , а след малко ще приготвям обяда , че коремчето от сега се обажда  Mr. Green

# 732
  • София
За повивалника според мен най-практични са еднократните чаршафи, подложки или там както ги нарича всеки.

Извинете за вмятането, после ще се включа с повече.

# 733
  • Пловдив
Добър ден. Значи за препарата- ku4o, Господ здраве да ти дава!  Grinning
За заглавието на темата е сетих, че онзи ден публикувах едни снимки във фейсбук и на едната гледам лошо, та една приятелка коментира:
"Септемврийка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа!" hahaha
Аз продължавам с търсенето на места за спане в Китен и все удрям на камък за датите, които ми трябват. После ще звъня за апартаменти едни, но не знам само за 3 нощувки дават ли ги. newsm78 Защото сега пък, ако ще сме без храна, поне спането да е на приемлива цена.
JB74, лоша работа това с мазето. Виж за резултатите за глюкозата- браво.
Ей ви и една рецепта за много любим сладкиш. То нали моята шия не е от трушия, дето се вика. Mr. Green
Ябълков сладкиш с бисквити
Продукти:
1 пак. масло, 1 пак. чаени бисквити, 5-6 ябълки, 4 яйца, 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. брашно, канела, есенция ванилия.
В тава се разтопява маслото и върху него се нареждат бисквитите. Отгоре са разпределят ябълките, обелени и нарязани на полумесеци. Поръсва се с канела.Запичат се за 10 мин на 180 градуса.
От яйцата, захарта и брашното се забърква тесто, което се изсипва върху ябълките и се разпределя равномерно. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до суха клечка.
Много го обичам и много бързо става. А масло слагам по-малко, че така ми идва много на мен.2/3 от пакетчето стигат.

# 734
Голяма мъка ми е това, къде ще раждам и как ще раждам  newsm45 . Много съм неорентирана този път.

Общи условия

Активация на акаунт