Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?

Вчера бяхме доста време навън, днес също - успяхме да се приберем преди бурята. 
ама го карам на почивки, че да не си давам много зов наведнъж. 
Вече ви бях писала, че доки ми забрани да влизам в морето и ми каза, че мога само да си ''кисна'' краката, така че идвайте, за да си ги "киснем" заедно 

Надявам се всичко да е наред и да мине гладко, както за мен, така и за всички бебе чакащи
Също така съм в чуденка, понеже малкия спи при нас на леглото, дали да вземем отделно легло за него и кошара за бебка или едно двуетажно легло направо, като от долу да е с решетка, която после да се маха и от кошара да си става легло. Нашата спалня също е за смяна и се чудя какво да взема, че да има добра подредба в стаята. Ще се радвам за съвети от други мами, които вече имат 1 дете и имат някакъв опит, кое е по-удачно. Иначе, още нищо не сме купували, смятам да е в последния момент. От малкия всичко раздадох и сега ще взимам всичко на ново. Също така, една приятелка ми донесе малко дрешки и ще ми носи преносима кошарка. Другото ще си го взема лека-полека. Колички гледам в продавалника и мисля да си взема 2 или 3 в 1. Колкото до термометрите, аз на малкия му мерих Т с дигитален под мишничката и нямам наблюдение с другите как е
Общо взето ми е такава каша, даже мога да кажа, че се чувствам по-объркана от колкото с първата бременност, дори сега ме е страх повече. Кое, как, какво..... най-много искам да направим ремонт, ама ... пусти му пари, та ще чакаме. Ами това е за сега, съжалявам за ужасно дългият пост, ама аз да си кажа всичко и то..... стана ферман
и така се чувствам малко по-уверена
.
Нашият падна преди време и оттогава ми се обръща коремът като го видя, че пак излиза върху климатика. Лятото в ръцете ми пък умря едно котенце... Знам колко е... Имаш много прегръдки от мен, каквото и да кажа ще е тъпо.
най-добре бебето в преносимата кошара, малкия при вас да си остане, един гардероб голям с чекмеджета отдолу като скрин и тва е
то като е една стая върви го мисли кво да е