Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?
Че и аз си търся някакъв ама хем да е био, хем да е неензимен заради многократните....
Още един минус за тях. Да не говорим, че ако си платиш избор на екип и вип стая при тях ти стъпва хилядарка. Задължават и майките да купуват за някакъв дом за сираци определени неща, но от определени скъпи марки и всякакви такива други абсурди.
Майчин дом наистина е клиника на ниво,но Окръжна болница....нито докторите-доктори,нито обстановката както трябва.
Да са ти живи и здрави и много дапомагат!
по този повод ще се пробвам да се самоснимам и да кача огромният си вече тумбак във фейса 
Ще го снимам по-късно. 
Ходя на педикюр, защото и ноктите не мога да си режа.
Преди години нашите така бяха принудени да си направят ремонт на банята ,след като беше ремонтирана преди 2 години , заради съседите от горния етаж. 
Преди два месеца мъжът ми си забрави телефона в едно такси, а във калъфчето му бяха и всички американски документи.... добре , че човекът се върна след около 10 минути да му го донесе
!
Хич не ми се работи, но днес и утре съм на линия. Даже на малката кифла явно не и харесва. От сутринта се е разбесняла.