Отговори
# 615
Добро утро на всички днес е първият ми ден от отпуската няма да се връщам на работа повече живот и здраве съм пресметнала точно и след отпуската ми се пада 45-дневният болничен така че време е за почивка и покупки  newsm44 . Пак сте изписали ужасно много сега се връщам да чета  Hug

# 616
  • До морето :)
Добро утро!
Ей, пратихте ни лошото време, еееееееей!  Crossing Arms

В предната отчетна бяха започнали да пият Арника, помагало за раждането. Аз такова чудо не пих. Някои казват, че има ефект, други - не.

Прането на количката - аз моята ще я пера, но няма как. А с Елена я прах, но само това което можеше да се свали и да се изпере в пералнята.

# 617
G_12_09 ти освен в отпуска днес влизаш и в седмия месец, честито  bouquet
Ама ква съм фурия, измих цялата кухня за 1 час Joy баси ужаса, станала съм като костенурка hahaha
Аз също бих изпрала количката, или поне там където е детето, пък иначе личен избор, аз нали все гледам да е изпрано Whistling
Вчера видях някакъв нов био гел за пране бебешки и сега съм пак в чуденката кво да купя да пера с него, че то не остава много време Mr. Green
Оф, тия дъртите пак ме занимават, направо нз кво да направя, че да им угодя на всичките #Crazy

# 618
JB74 ,ще трябва да те разочаровам , но самият чай няма вкус на малини  Wink Вкусът иначе на мен много ми допада и го пия неподсладен .
Памперс, да помня , че преди и ти беше споделяла за този чай. Съгласна съм с теб , не трябва да се прекалява , и нека всеки който реши да го пие сам за себе си да се информира за правилната дозировка. Peace Много билки може да са супер полезни , но недозирани правилно или няма да имат ефект или може да са опасни . Погрешно е схващането , че щом е някаква трева няма с какво да навреди  Stop
Хубав ден ви желая  ! Hug
 Връщам се да допълня за прането на количката. Ако има възможност за сваляне на текстила е добре тогава да се изпере. Моята няма такива опции , и сега я прах с маркуча на вън .  Crazy 

# 619
Благодаря Anni0422  днес ми е първият ден на 7 месец  newsm44 лека полека времето минава до срещата с бебчо

# 620
О, да това да се чаха текстила е супер, нашата в това отношение се пере изцяло в пералнята, а шасито на автомивката, ама те там и цели колички перат, тъй че който има на близо може да се възползва. Тук взимат 2-3 лв да я изперат Blush мързела учи

# 621
Amelly много правилно си го каза  Crossing Arms
До колкото до прането на количката, ще преценя на място, зависи в какво състояние е и от къде ще ми я извадят, когато я купувам.

# 622
Добро утро, пупита  Hug
Ама много хубава ни беше срещичката снощи   bouquet Толкова превъзбудена бях като се прибрах, че надух на ММ главата с приказки Simple Smile Ама то май и иначе не ми млъква устата де  hahaha
Кики лек път и в неделя по-спокойно  Joy трупати се, трупа, аз пиша в едно тефтерче инакрая му мисли   hahaha
Мими чакаме те след преглед за отчет  Hug
Аз количката като я купихме нова с баткото, също не съм я прала.
Но днеска многооооо ми се спим, искам вече почивните дни  Crossing Arms
Лек ден тумбачета   bouquet

# 623
g_12_09 - наслаждавай се сега заслужено на почивката и събирай сили за активните занимания след това Wink  И Честито ти влизане в 7 месец!   bouquet

Лече-Буболече - аз Арниката я пих (преди около месец може би) по препоръка на една аптекарка, заради схванат нерв (болеше ме ръката). Пих я 2 дни + се мазах с кремче Арника и ми мина. Не знаех, че има и други приложения.

# 624
Аз за арниката зная , че има такива кремчета с нея , които се използват при натъртено и ударено . Явно има доста приложения  Wink

# 625
 Явно модератор ми изтри поста към Амели!  smile3516 smile3515
 Кикито , лек път!

# 626
Явно модератор ми изтри поста към Амели!  smile3516 smile3515
 Кикито , лек път!

И нека с това да приключи спора, няма смисъл да се карате  Hug

Като отидем в новото къще ще пусна и аз махащите се части на количката...ще пусна колкото да минат през водата, да съм спокойна  Flutter

g_12_09 , честито влизане в седми  месец  Laughing Казваш лека полека, но на мен ми е мноооого бързо....не мога да повярвам, че вече съм в 7мия. хем се радвам от наближаващия момент, хем ме обзема лека паника   Crazy

# 627
Amelly вярно е, че всяка болница си има политика. Точно за това се изненадвам на политиката на АГ. Попитах дори как се осъществява храненето на детето от момента на раждане до 3 -ти ден, тъй като изобщо не ти го носят. Не само да го видиш, но и да го нахраниш.Ето това ме шокира!
Храненето на детето през първите 3 дни е от акушерката с адаптирано мляко и шише. Аз така или иначе съм нямала да имам кърма първите 3 дни, тръгвала едва след това. Това беше отговора на ст. акушерката. Еми... някак си се разколебах да раждам при тях имено заради това. Не го приемам.
Sealover, въпрос на личен избор е къде да родим. И слава Богу! Аз за себе си установявам, че се чувстам по-сигурна и спокойна в Майчин дом. А парите....не са малко, дори и по здравна каса. Въпрос на приоритети. Предпочитам да ги дам, отколкото да накупя куп непотребни дрехи, които ще умалеят за 1-2 месеца, но да остана с един много приятен спомен за раждането на детенцето, отколкото с неприятен спомен, за койно не искам и да помисля.
Предлагам да спрем до тук с нападките, за да не се налага да сиподминаваме постовете и наитина да четем по диагонал. Все пак има толкова приятни неща, за които да си говорим.

# 628
Здравейте, имам питане към момичетата от Бургас. Тази седмица отивам на море, и да ви питам за добра болница в Бургас, ако все пак бебка случайно реши да тръгне да излиза. Чета за МБАЛ Бургас, към нея ли ще ме насочите?

# 629
Здравейте мацки,пиша рядко,но се опитвам що годе да ви изчитам...друг е въпроса че не смогвам.Една от причините да не пиша често тук,са честите спорове-все някои ще намерят за какво да спорят....
Аз се чудя да излизам ли днес или не-едно мрачно и смотано е.Миналата седмица ме валя дъжд,ама ако днес изляза,може и днес да не ми се размине.

Общи условия

Активация на акаунт