Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 24 859
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
 running wavey

Зузи страхотна е темата, браво ! Flowers Four Leaf Clover

Съни стискам стискам  fingerscrossed

# 16
Принцеске - действате ли или ..... ще чакаме да се похвалиш Simple Smile
В действието е истината  Peace Издействахме каквото можахме, та да видим... И аз това чакам - да се похваля!  Rolling Eyes
Пънче,
Скрит текст:
твойто жЮвотно от аватара сякаш ми го говори: имам и друга гледна точка освен тази  Naughty

# 17

Съни, палчета и от мен  fingerscrossed

Зузка, много хубава тема си ни спретнала. Надявам се да я запомнят всички нечакащи  

babydust7   babydust7 babydust7 babydust7

# 18
  • В сърцето на любимия човек
Принцес - общо взето това е замисъла  Mr. Green
Скрит текст:
Може да си виждам задника, но не съм заровила глава в пясъка  Mr. Green

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Мерси Тони  Hug

# 19
Ууу, че хубава тема си имаме с изискано заглавие, тенкю, тенкю

Зуз , стискам още палчоците. Чакаме хубавите новини  Wink

Срискам палци на всички нуждаещи се  Praynig

Сандре, чакам те в отчетната да си имам дружка там  Party

# 20
# 21
СтраОтна тема  Mr. Green Да има само положителни бременни тестчета и хубави новини  Hug
Зузанас, благодаря за старанието  Hug
П.П. Изнамерих си кокосче  Mr. Green Пак е спраскано  Mr. Green Визията ми не е мое дело, да не вземете да ме хвалите  Mr. Green

# 22
  • В сърцето на любимия човек
Буба - във втора поредна тема само се "записваш" без да кажеш нищо за себе си. Ще се радваме да се представиш  Hug

Кокоске - много си хубава Hug

# 23
Идвам да се заразя, после ще коментирам

# 24
Мацки, а имате ли си някаква група във фейс-а?  Mr. Green

# 25
Надявам се, че не се сърдите че аз не се представих  Hug Но не ми се пишат много подробности, като цяло - планираме скоро бебче  Heart Eyes надяваме се да се получат нещата Flowers Four Leaf Clover младоженци сме и милото вече няма търпение за бебок  Grinning

# 26
Здравейте момичета, да много невъзпитано, но все не мога да се престраша да пиша. Записах се и в друга тема за бебе правене, но не  се чувствах  място,а и нямам  идея за коя тема съм. Ето и моята история: след месеци в опити (неуспешни), решихме да се изследваме мин месец. ММ е супер,но аз съм с ПКЯ (много лека форма- така се изразиха, въпреки, че този месец нямаше данни да съм с ПКЯ), но това не е основният ни проблем. Аз съм с две матки, две шийки и две влагалища - всичко идеално развито - д-р Николов беше тук в Бургас (новият център) и се изрази така: може да ползвате и двете и то без да знаете. Аз разбрах сега за тази аномалия, години наред никой не я е видял и аз не знам как не са я видели, вижда се идеално. Матките обаче са малко малки - така се видяха, колко е  вярно  обаче никой не знае. Това бяха заключителните му думи - и да забременееш в което се съмнявам, дете няма да износиш - максимум до 5 месец ти давам. Думите му звучат още в главата ми.
И така: въпреки, че не сме спрели да опитваме, постоянно си задавам въпроса. Прав ли е той, ами ако така чаканото дете не се роди. Ще мога ли да се справя с всичко което ми предстои. И всичко изчезна в момента в който видях двете черти,за мое съжаление след 7 дни -всичко свърши. Сега остава да чакам 2014 година, да си дочакам часът за преглед в клиника "Надежда".
Извинявам се за дългият пост, но нямаше как да го обясня по накратко.

# 27
такаааа, имам си щуро и подскачащо същество в корема, цели 3 см Laughing Док каза, че едва е успял да го нацели да го снима, не се спря на едно място Joy След това обърна да погледна и аз и се убедих с очите си, че прилича на майка си това същество, такова щураво Joy Утре в 8.30 - 9.00 ще ходя да ме заведат и да ме точат  Laughing 

# 28
  • София
записвам се, стискам палци на всички ловуващи и нечакащи, дано поставим нов рекорд   Praynig

Зузи, само така, за мен е манна небесна, че споделяш трепетите си, благодаря ти Heart Eyes

# 29
Зузи - прекрасно, много се радвам Simple Smile Имаш си малко щураче, което ще се превърне в малко ( или не толкова малко ) вързопче в ръцете ти, само след няколко месеца.   bouquet
Буба - докато чакаш, защо не се обърнеш към друга репродуктивна клиника, може да открият проблема и решението му преди да е дошъл часът за "Надежда" и тогава вече да си щастлива майка или щастливо бременна жена.

Дано тази година повторите рекорда от 2011 за най-много тестчета в един ден!!! Като гледам много НЕчакат на една и съща дата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт