Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 24 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Sydney
zuzi_79 мерси за темата, много е хубава и свежа  Hug Браво и за хубавите новини, все така да бъде Simple Smile

# 31
Буба, чак сега видях поста ти..нямам думи..това е нещо,което не се среща всеки ден и определено ти трябва мноооооого компетентен доктор. Добре си се ориентирала към Надежда. Пожелавам ти да намериш твоя доктор, който да те поведе към успеха и дано това е скоро  Praynig Hug Hug Hug

# 32
sunnyyyyyy , защото по думите му с тези "лоши" матки не съм подходяща за никоя процедура и да благодаря на Господ, че не съм забременявала досега, защото изходът бил ясен. Предложи ми доста тежка операция, на която без майка си не се навивал да прави, операцията е за сливане на двата органа,ефектът от нея обаче не можел да гарантира какъв ще е. Може да се отхвърля, да не зараснат нормално т.е. тъканта, която ще се образува да  не е добра и ако всичко това мине успешно, може каза да си имаш една малко по- голяма от сегашните две матка.
Нямам идея към коя клиника да се обърна, просто четох, че в "Надежда" са най- добрите и доста трудно, но успях да си запазя час. Не искам да обикалям клиниките,защото колкото и АГ-та ме видяха,толкова мнения чух.
От многото писане не честитих на зузи, ЧЕСТИТО  Simple Smile Много мило го обясни  Simple Smile

# 33
  • Лондон/Пловдив
Бубе аз те знам от другата темичка , ще успееш нали знаеш .  Hug
Зузано мале ми какво ще го правиш такова дивичко кат се роди , дупе да ти е яко Joy
Гледам резултати показвате , моя пролактин беше над 200 даже над 300 но в референтите мисля до 550 карам го по спомен че не ми се рови из документите правих го 10 дни след аборта според вас висок ли е , трябва ли да пия нещо.

# 34
buba_84444, ходих при Николов няколко пъти, да откри че проблема ми е яйчниковия резерв, но след това директно ми каза, че с мен няма да се занимава, да се насочвам към донорско инвитро, следствие на което смених клиниката, сега започвам на ново с изследвания, но поне от това което видяха, чак им стана смешно за доноркото инвитро.

# 35
Зузка, много радва скокливото човече!!!  Hug Чудесни са ти новините! Докато родиш на термин все такива да са!  Praynig
Буба, и твоето е една история  ooooh!.... Пожелавам ти да намериш начин и читав доктор, за да ти реши проблема и намериш своето щастие  Hug
Джаки, как сте с малък-голям Калоян?  Hug

# 36
Буба - при специалисти по репродуктивна медицина ли си ходила или .... това е много важно можеш да отидеш в Щерев, в Малинов ...... не правя реклама, не съм ги посещавала, но съм чувала, че са добри, а и доколкото знам от приятелка, която посещава едната от тях няма никакъв проблем с часовете, най-много 2,3 седмици да се чака.
Важно е клиниката да е по репродуктивна медицина, защото какви работи съм чувала от обикновенните акушер-гинеколози ти е бедна фантазията ..... те по скоро са, за да установят и водят нормална и безпроблемна бременност, а не заплетени и сложни случаи като нашите.

Тони - по-често ни опрашвай, няма да събирам, че то не останало.
Весето никаква я няма днес, сигурно са я затрупали с работа.
Кашмирче,Лилка,Чери, Бени, Джако, Фейчке  Hug

Момичета, не знам дали да го смятам за някакъв знак или .... не ми се вярва да е такова нещо, но все пак да споделя - преди малко съвсем случайно си намерих четирилистна детелина, ей така без да я търся или да се ровя, просто я мернах и когато се наведох да проверя дали наистина е четирилистна или просто листо от някоя друга я е покрило и ме заблуждава се изненадах много приятно!

И за да не е съвсем спам да ви кажа нещо интересно, което гледах днес при Гала ..... Др Тошков и беше на гости и обясняваше за глутеновата непоносимост и как това влия върху фертилността и то доста, както и върху хормоните, и върху имунологията. Ако някой има желание може да погледне днешното предаване!

# 37
Ех,Зузи, страхотна палвница си имаш ти HugЧудесни новини носиш Simple Smile
Отново страхотна зелена, детелинеста тема си направила. Винаги много се разчувствам като вида довата ти тема, от всяка една лъха много желание,позитивна енергия и всеки път си казвам- ей в тази тема ще забременея и аз Hug

Бубе,
съжалявам да чуя историята ти. Наистина трябва да се посъветваш с добър специалист. Надежда е твоят избор, но наистина докато дойде време за часът е добре да отидеш или в Малинов или в Щерев, там също има добри, за да не губиш ценно време. Желая ти късмет Hug

Пънче, и аз се кефя на летните коктейлчета, от време на време си дръпвам от някоя цигарка (спрях ги преди година и половина), защото си спомням, че преди това ми беше голям кеф, но слава богу вече са ми много гадни Simple Smile

Днес ми е тежък ден, въвеждаме нова система в офиса и сега дооглеждаме разни неща Whistling
Инъче май няма да мога да зарадвам Зузето, че БТ нещо много шава Sad

Не мога от специалния парашец на Тони да не си взема  newsm79 newsm79 newsm79

# 38
Да там ходих в Бургас обаче. Нямах намерение да го обсъждам като лекар, просто беше изключително груб до момента в който разбра,че няма да му дам парите си и тогава започна да ме успокоява. Каза ми нещо което много ме измъчваше. Пита ме дали ММ знае и дали не трябва да му каже/кажа, защото ако е знаел преди опитите ни и преди да сме семейство - дали е щял да бъде с мен??? Истината е че нито той нито никой знае кога ще забременея, дали ще се роди и т.н. Вярвам, че децата идват когато си искат и не сме ние тези които ще определим дали ще се родят и дали ще живеят и т.н.
Стига с мрачните постове Simple Smile
 Hug Hug Hug Hug
Записах се тук,защото някои от вас са минали през какво ли не и са успели. Постовете ви много ми помагат напоследък...
Ще помисля върху Щерев и Малинов

# 39
Съни, направо с висок старт влезе в тематиката на тази тема с намирането на четирилистната детелина.Пожелавам ти час по-скоро да се сбъдне мечтата ти за дете Praynig Hug

# 40
  • София
Принцес, добре сме, благодаря
Скрит текст:
аз чакам МЦ номер 2, а Коко расте, вчера бяхме на консултация, вече е 10кг и 78см, а беше 3кг и 49 см сякаш вчера...

# 41
  • Варна
Надявам се тази темичка да е много успешна ! Зузи, както винаги си се справила прекрасно, погали Кенгу или Кенга  Heart Eyes
Бубе, не обръщай внимание на такива коментари, щом ТМ е с теб, значи те обича и ще се борите заедно. Пожелавам ти скоро да се радваш на 2 чертички, а след това и на здраво, и износено до термин бебче !
Хайде искам само хубави новинки да чета  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 42
Запис и от мен в темата!  bouquet
Зузка мерси и браво за малкото човече! Hug
Принцеска, оказа се реакция от един по-силен препарат!
Не съм ви чела, само хвърлих поглед, късмет на нуждаещите се! Praynig

# 43
 smile3507  Дибрютру!  Който будува през нощта, спи до късно и не сяда да работи навреме...   Blush
Зузано, много хубава темата!  Айде, чакаме те с хубави резултати!   Praynig Hug  Поправям се, браво за подскачащия мъник!  Да расте все така и да ви радва!   Hug
П.П.Какъв е тоя син щъркел до мойто име?  Боб ли ми хвърлихте без да разбера? newsm78
Съни, палци за утре!   Praynig
Буба, дано попаднете на добър доктор и да решите проблема лесно!   Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 44
Е,добре се намърдах аз под прашец newsm79 newsm79 newsm79

b]Съни,[/b] да знаеш, че не е случайно това с детелинката. Май този месец ще имаме бременно Съни Praynig

Арвенче, Мише,как сте Hug

Бубе, този лекар се е държал безобразно,как може да ти говори такива неща, думи нямам. Опитай се да забравиш думите му и гледай напред и се бири за вашето чудо   remybussi

Общи условия

Активация на акаунт