Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 24 832
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро, ранобуднички. Благодаря за кафенцето, Зузи. Добре ще ми дойде едно силно и ароматно - такова ми е успано, не е истина. Снощи, ако щете вярвайте, сме заспали с ММ още в 7 часа. Лошото е, че трябваше да се разбудим, за да се приберем вкъщи, че бяхме у свекърите и отнесохме до 12 и нещо, докато си легнем.
Мамче, стискаме палци, не остана.
Дани, съжалявам, мила  Hug - гуш и успех следващия месец.
Зузи, какво не бих дала да ги имам тези симптоми, само и само да знам, че в коремчето ми расте нов живот. Всичко ще изтърпя, само да стане чудото и да си гушкам пухкавелчето след 9 месеца.

# 691
Но май имам твоята екстра с тоалетната. Tired

аз вече нямам никакви екстри там, всичко е ок  Mr. Green Завиждаш ли ми  Joy
Laughing
Завид, завид Mr. Green

Прахи, защо не пробваш Нескуик плюс?(детската какаова напитка, дори не се налага добавяне на захар). Grinning

Мамче, ти си ми надеждата!!!  Praynig Мисля, че ще има радостно включване скоро... с две чертички !  Hug
Благодаря за надеждите, Принцеске! Hug
Весело изкарване на морето, и да случите на хубаво време!

Мамче, каквото сабя покаже, ние си знаем, че ще надуеш тумбака и е въпрос на време  Laughing
Ами, тя сабята вече е показала каквото е показала, само остава да разберем евентуално.. Joy
Надявам се, че ще приемаш подаръци на патерици за РД? Rolling Eyes

ДаниHug И другият месец да е успешен!

# 692

Зузи, какво не бих дала да ги имам тези симптоми, само и само да знам, че в коремчето ми расте нов живот. Всичко ще изтърпя, само да стане чудото и да си гушкам пухкавелчето след 9 месеца.

така е, всичко се изтърпява, къде по-лесно, къде по-трудно..ще разбереш какво е  Mr. Green

# 693
  • до най-прекрасния мъж

така е, всичко се изтърпява, къде по-лесно, къде по-трудно..ще разбереш какво е  Mr. Green
Аз почти всеки месец си карам мини бременност - около О и М съм с гадене, играещо кръвно, редуване на сънливост и безсъние, понякога цялата се разлюлявам, гърдите ми стават огромни и твърди. Имах периоди, в които бях като хрътка - усещах миризми от 100 км, но явно при мен е била силата на подсъзнанието.

# 694

Аз почти всеки месец си карам мини бременност - около О и М съм с гадене, играещо кръвно, редуване на сънливост и безсъние, понякога цялата се разлюлявам, гърдите ми стават огромни и твърди. Имах периоди, в които бях като хрътка - усещах миризми от 100 км, но явно при мен е била силата на подсъзнанието.

или просто прогестерон  Mr. Green И аз съм имала такива периоди.

# 695
  • В градината...
Зу, мерси за одухотворяващата страхотна закуска  Hug

Мамче, аз потеглям на път с камили до София и искам довечера, като се прибера, да прочета чудесни новини от теб, обещай ми!  Praynig Peace

# 696
Мамче, аз потеглям на път с камили до София и искам довечера, като се прибера, да прочета чудесни новини от теб, обещай ми!  Praynig Peace
Иска ми се, Перу ама много ...знаеш
Обаче утре-вдругиден ще издебна мъжо и ще си купя нов тест, друга марка.
Успех в Софето! Hug
Блу, пожелавам ти много скоро тези симптоми да не са плод на подсъзнанието! Praynig

# 697
Перу, ни ние идваме с теб мислено  Praynig

# 698
Перу, стискам палци  Praynig Praynig

# 699
Добро утро.
Влезнах в темата, за да прочета новини от Мамчето.
Много много се надявам  Praynig
Прахче карай си без симптоми и си свиркай.Повярвай ми, в по-добрата позиция си.
Аз имах ужасни симптоми.Първото, което ми се случи бяха киселините - седмица преди да направя теста в стомаха ми започнаха да се случват невероятни неща.После започна повръщането и спането денонощно.Повръщах по 7-8 пъти на ден и до 5-тия месец бях отслабнала много.След петия месец се поуспокоиха нещата, но ми натежа тумбака  Laughing

# 700
ДобрЮтро мацки! Днес съм в настроение и съм 6-так. Laughing Имам сила, простнах прането, даже мих и балконите и съм като нова и свежа! Mr. Green
Тоя прогестерон ми разказа играта и на мен с тея симптоми и неразположения. Но да ви кажа се радвам, че не стана сега, много е рано, едва 3 месеца не са минали още ( след 5 дни стават), а и искам организма ми да укрепне за да износи една бременност, ето функционирам си добре, ще стане и бебока, няма къде да избяга. Grinning А и съм свалила още 2 кила, вчера се мерих и съм 51 сега. Аз и не ядях тези дни заради неразположенията, а и лятото съм така винаги надолу с килата.

Зузка мерси мила за кафето. Heart Eyes
Мамче, ти си надежтата, дано не предадеш фронта! Praynig
Принцеска, стискам палци на теб да знаеш! Hug
Ивка, добре съм мила! Hug Хайде дано те пропусне лелката! Peace Praynig
Адар   Hug
Оставям ви скъпи мои, че изчезвам с 200 за работа след малко. Нещо ме е хванала лигата май и настроението си го имам, и снощи с милото беше супер в кревата, та съм на кеф! Mr. Green

# 701
  • до най-прекрасния мъж
Е, ами няма да е този месец. За съжаление ми зацапва доста сериозно от преди малко и се появяват ПМС, така че днес, най-късно утре ще съм цъфнала.  Cry
Ами, това е, момичета, няма да се размина с изследванията. В понеделник отивам да ме боцкат и да се започва. Сега заминавам в темата за хормоните, да се информирам кои се пускат на 3ти ден. Пожелайте ми успех.
Зузи, и на мен това ми каза доки - яйцеклетката зрее, сменят се хормони, нормално е, просто преди това не съм обръщала внимание, а сега се вглеждам в себе си и затова усещам всичко в пълния му блясък.

# 702
  • София
Утро!

Моме чета те с тези НК клетки, аз направо вливам- Киовиг,Октагам,проблеми не съм имала/никакви странични ефекти/ и доказано при мен работят вливанията Peace
Пари са си спор няма,но целта оправдава средствата.
В интерес на истината имунолозите в Надежда на мен директно вливания си ми пускат,но аз не съм там с процедури... хапове не, то с тези хапове я паднат за месец, я не...

Мамче моля се да ни зарадваш!
Дани съжалявам за резултата,но е поправимо Heart Eyes
Перу  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 703
Добро утро  Hug
Магнитче, надявах се да се включиш. То е ясно, че може да не помогнат хаповете, но доцентката ми обясни, че дори и да не смъкнат клетките, друго си е да се натрупат в организма и след това вливките повлияват по-добре. Чета, че има връзка между НК клетките и ендометриозата и това още повече подкрепя моето и на док. желание да започнем възможно най-скоро, за да не дадем шанс на болестта да се върне.
Перу, стискам ти палци  Praynig

# 704
  • София
Моме аз бих вляла, да не губя време,пак си се повлиява добре Grinning е после след + тест може пак да се наложи вливане/ия. С малкия вливах и в 7-ми месец-всеки месец,после трябваше да продължа..но послушах д-р Сигридов/ той каза,че вече съм ок и няма нужда / Wink и леко си отдъхнахме финансово 2 месеца без вливки Whistling

Общи условия

Активация на акаунт