Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 25 058
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Веси, Честит Рожден Ден мила! Пожелавам ти здраве, щастие и успешна бременност до термин!  bouquet
Пивал, силно те гушкам мила! Hug
Зузка, мнооого си права. За първи път правя тест толкова рано. ooooh! Преди все след 12 след О!
Лек ден момичета, аз излизам за работа! Hug

# 496
Веси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59 Ако има нещо, което ще те направи още по-щастлива от това да си майка, ти пожелавам и него! Да си жива и здрава и да отгледаш прекрасен син! Много ВИ обичам!!!  Hug
Скрит текст:

# 497
Добро утро!

Днес с ММ правим 6 месеца откакто сключихме брак. Тази нощ сънувах странен сън: че се явявам на някакво интервю за виза и служителят ме преглежда нещо. Стига до корема ми и аз инстинктивно си сложих ръцете отпред и усетих лека болка. Той също сложи ръце на корема ми и двамата се погледнахме и си казахме едновременно - тук има нещо. Като станах сутринта измерих БТ, беше се повишила и реших да направя 1 тест - беше EFPЦялата се разтреперих, разплаках се от вълнение. Направих най-прекрасното събуждане на ММ. 2рата черта е бледичка, но е там. Снимах, но не се вижда на снимката. Моля ви да не ми честитите още а само да ми стиснете от вашите вълшебни палчета всичко този път да е наред Praynig

# 498
Маги, само ще те гушна!!! HugИ ще се моля да е до термин живо и здраво!  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
А беше отписала месеца, а?  Кога всъщност е датата на М?

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 09:29 от Princessa SS

# 499
Ох, Маги Mr. Green Mr. Green Mr. Green Толкова хубаво ми стана Heart Eyes Praynig

# 500
  • Пловдив
Маги, стискам много силно палци  Praynig

Така искам и ние да бебеправим... Да минава по-бързо това време

# 501
  • София
Магиии,  Praynig Praynig Praynig
Благодаря за пожеланията.  Hug

# 502
Весееее- да си жива и здрава, миличка, и след някой друг месец горда мама!!!
Магиг-стискам палции и то много силно!!!Всичко ще е наред ще видиш!!! Hug Praynig Heart Eyes  bouquet
А ти каза, че ще си като мен непослушна, но виждаш ли колко лесно може да те изненада съдбата!!!

# 503
  • София
Весе ЧРД!  bouquet

magyg  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 504
Маги, и аз много се развълнувах!Стискам ти палци и ти желая много късмет! Praynig fingerscrossed
Кашмирче - отскоро съм тук(поне в тази тема и този състав), но ми стана много мъчно. Hug
Съжалявам!Почти всяка от нас е имала такъв период.Аз самата вече лесно се депресирам и отчайвам, и ако сега пак не е станало чудото също ще се оттегля за известно време. Confused
Прегръдки!

# 505
Магииииииииnewsm17 Така ме зарадва. Хайде всичко да е наред. Имаш палчета от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Ама чаках те, знаех че скоро ще ни зарадваш  Hug

Блуwavey Радвам се да те "видя". Съжалявам, че не в правилната тема, но скоро и там да се запишеш ти пожелавам.

Кашмирчеcry Много ще ми липсваш. Само като видех аватара ти и се усмихвах. Но щом така си усетила нещата, оттегли се. Почини си. И аз като се нагласих да почивам и хоп... Пожелавам ти от сърце, неусетно да видиш двете чертички и да влезеш да ни се похвалиш. Аз всеки ден ще отварям темата с надежда да видя и твоя пост със  EFP Успех мила  Hug      babydust7

Весе, и тук да ти пожелая вълшебен празник и много щастливи мигове (в кутията има най- хубавия подарък  Heart Eyes )

# 506
  • Варна
Здравейте, момичета:) Весе, бъди много здрава,щастлива, обичана и Октомври месец горда мама на прекрасно здраво бебе !  Стискам палци на всички, които имат нужда ! После ще съм по-подробна, че сега вися пред една лаборатория.

# 507
Добро утро!

Маги страхотен сън. Не очаквах че четейки това ще е финала му.Много се радвам и всичко да е наред  Hug.Палчета .
Весе ЧРД!Жива и здрава и едно здраво сладко бебче на термин.
Дани може да си е раничко ама и ние сме нетърпеливи и нямаме търпение да раберем резултата,който знаеш на какъв се надяваме. Praynig.
Мамче ти какво се услушваш виж какви вълшебни дни са хайде прави теста.

# 508
Кашмир, Мамче, аз не виждам смисъл в това оттегляне, но вие си знаете. Аз лично съм си го мислила и дори след неуспешната ми бременност не успях да се отдалеча от момичетата тука, колкото и болезнено да ми беше тогава. Не пишех, защото не знаех какво точно да кажа, но не спирах да ги чета. И пак благодарение на всички тука се изправих и тръгнах отново. Всяко едно успяло момиче ми е стимул, че въпреки трудностите и борбата в крайна сметка /ако не се откажеш/ се успява! За себе си знам - не мога без вас! Тъжно ми е, че много се застоях безуспешно, но... няма да се откажа. Обичам ви всички!!!  Heart Eyes И ако някоя спре да пише, ще липсва на всички... то е ясно! Така че обмислете още веднъж решенията си!  Hug

Блу, за малко да забравя  welcome Как я карате?
И тази Ева дето се заби в тоя ремонт и не пише една дума, ще и скъсам ушите!

# 509
Благодаря ви момичета Hug

Бях отписала месеца, понеже прогестеронът ми беше нисък. Одеве си купих утрогестан и започвам 3*2 да пия, както предният път доки ми каза. Не успях да се свържа с Перси сутринта, ще опитам по-късно пак. Мислите ли, че утрогестана може да ми навреди. И при Начев трябва да отида, изобщо натоварена програма се очертава, но силно се моля да е за хубаво Praynig Инъче Ц не чакам на 15.06

Весенце, честит рожден ден миличка HugЖелая ти цялото щастие на света, да си много здрава, слекота да постигаш всичко, за което мечташ, да имаш само поводи за празненства занапред и добри приятели, с които да ги споделяш newsm51

Дани,
не се отчайвай, дано да е било рано за тест Praynig

Общи условия

Активация на акаунт