Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 25 056
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • до най-прекрасния мъж
Блуwavey Радвам се да те "видя". Съжалявам, че не в правилната тема, но скоро и там да се запишеш ти пожелавам.
Случайно реших да надникна и видях всички ви тук, та реших да се запиша Simple Smile. Вярвам, че ще стане, просто не искам да се вглъбявам в това. Бавно и постепенно, както всичко друго в моя живот. Но пък досега всичко си е струвало. Но пък компанията ви е добра, така че реших отново да се присъединя към вас, макар и в друга тема. Дано скоро и в правилната Simple Smile
Принцеске, добре сме. Отдали сме се изцяло на работата и на други занимания и така. Гледам да не го мисля толкова бебето, когато, тогава. Излизаме с приятели, разведряваме се и така. Вие как сте?

# 511
Блу, и ние сме добре. Отново в акция - гонитба  Mr. Green. Дано скоро се хванем!  Praynig Късмет ви желая и на вас!  Flowers Four Leaf Clover Тука сме си екстра компанийка.... ще видиш.  Hug

# 512
Маги, мн. се радвам, дано всичко мине по мед и масло!!!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Весе, да си жива и здрава, много щастлива и обичана, винаги така борбена и с едно прекрасно бебче на финала !!!    party023  а на 27г с бебчо до вас и на снимка  Heart Eyes
 kashmir, не те познавам, нито ти мен, но ще те мисля и се надявам мечтата ти много скоро да се сбъдне, не се отказвай когато не знаеш кога ще бъде твоят успех, може да е съвсем наблизо-прегръщам те!  spoko Но щом го чувстваш така, че имаш нужда да си починеш от темата, значи така е най-правилно, аз също гледам много да не чета, че натоварва... Слушай сърцето си и то ще те отведе където трябва;

Нещо за любознателните http://iskamdaznam.com/2351
последната снимка вижте  newsm30

# 513
Добро утро  ама наистина добро днес Laughing
Маги много се зарадвах всичко да е наред до термин Hug
Весенце честит рожден ден жива и здрава и нека всяко твое желание бъде мое пожелание Hug
Блу добре дошла  Hugлипсваше Laughing
Мамче стиснала съм палци и не пускам да знаеш Laughing
Дани изчакай след няколко дни може да е различен резултата Laughing
Съни добре сме с дребосък(чка ) растем и дебелеем  Laughing
Принцес Hug
Кашмирче Hug

# 514
Маги, казах ли ти за ниския прогестерон и какво ли не още, да те убедя, че не само перфектните графики и ситуации са печеливши. Виждаш ли, че не говоря празни приказки. Защо  ще ходиш при Начев. Как ти беше последно ТСХ  Rolling Eyes

# 515
Тони  Hug
Кашмирче - ще ми е много мъчно за теб, но щом така ще се чувстваш по-добре!!!
Блу - добре дошла от мен! Много е хубаво, че си намерила точния начин да се разтоварваш!
Весе- забравих да ти пожелая весело изкарване!!! И всички много да те радват!
Магиг- не смятам, че може да ти навреди Утрогестана, но все пак си питай доки ..... и аз предния пък пиех само че Дуфастон, заради зацапването.  Hug Praynig Heart Eyes   bouquet

# 516
Тони, винаги си ми действала много позитивно, благодаря ти от все сърце за което Hug  remybussi Аз от 1 година и половина си пия еутирокс 25 мг и Начев ми е казал ведна щом разбера че съм бременна ТЦХ и ФТ4. Последно януари мерих и беше 1.6. Утре сутрин отивам да видя как е и ще се му се обадя след това. Спирам глюкофажа и неофолика.
Виждам, че и ти още имаш малки притеснения за тази проклета шарка, но съм сигурна, че няма опасност. Много искам да си спокойна и да не се притесняваш Hug Praynig

Кашмирче,
много ще ми липсваш, но ако чувстваш, че така ще е по-добре за теб, почини си. Знай, обаче, че ние ще те мислим непрекъснато и ще се молим скоро и ти да ни се похвалиш с положителен резултат Hug  remybussi

# 517
  • В сърцето на любимия човек
Весе - честит рожден ден  baloni Да си жива и здрава а октомври месец горда мама на живо и здраво детенце  Hug
Маги - стискам палци  Praynig
Кашмир - ако така ще се почувстваш по-добре - отдръпни се малко. Аз също обмислям да постъпя като теб  Rolling Eyes
Хубав и усмихнат ден  Hug

# 518
magyg , стискам палци силно.  Simple Smile
Весе, честито знаеш какво ти пожелавам.
Princessa SS, дано да я сгащите.
Кашмирече, чета постовете ти от доста време, въпреки че казаха че съм се появила от нищото, е не е така. Стана ми кофти, че ще ни оставяш. И аз съм като теб на ръба да се откажа от идеята,като видях една позната с бременно коремче (непланирано), страшно се натъжих и доста си поревах. Но какво да се направи съдба. Явно на мен не ми е писано, колкото времето минава все повече се чувствам изгубена, а целта недостижима. Знам  ли и аз към кой да се обърна да ми помогне.  Hug Hug Hug

# 519
Ееееее, стига де, не стига, че останахме единици небременни в темата, ами ще ме зарежете и сама ...... хм, ще се караме с вас да знаете!!! Ама много ще липсвате всичкиииии, но щом пък така ще ви е по-добре го направете, пък ние ще ви чакаме да връхлетите с хубавите новини Hug

Кашмирче, Пънче, Буба и всички останали, които са загубили вярата си - не се отчайвайте, мислете положително, вярвам, че на всички нас ще се случи малкото голямо чудо, което ще гушкаме и на което ще се радваме!!! Късмет момичета!!!

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:59 от sunnyyyyyy

# 520
  • София
Ехейййй увесилите носове, стегнете се! Аз когато се разписах началото на  2008г. не мислех, че чак средата  на 2011г. ще стана мама,ама ей нА-станах! И не съм се отказвала да влизам във форума или да пиша в някоя тема.
Всеки знае за себе си разбира се! Аз лично ако реша да не влизам някъде просто не го правя Mr. Green. Peace

# 521
Маги, прогестерона не може да ти навреди, а само да помогне. На мен ми го изписаха профилактично, дори не ми правиха изследване, апри теб си е бил нисък. Пие се на гладно 3х2 утрогестан

Кашмирче, ще те гушна малко, а иначе напълно те разбирам ,,почти 4 годишният ми престой в темата, помни мои много тъмни дупки и желания да се отцепя, знам че ще е временно, а пък ние ще продължим да чакаме новини от теб  Hug Hug Всичко ще бъде наред  Hug

Миленка, верно е вълшебен вашият сладолед, ще взема пак да днде да хапна  Heart Eyes Heart Eyes eat

Веси, честит рожден ден мило. Бъди жива и здрава, нека срещаш малко трудности и много радости за напред в живота. Скоро ти предстои и най голямата таква, пожелавам ти да изживееш мига на макс и да се радваш на пълночленно семейство  Heart Eyes  ако нещо съм забравила да пожелая, а е важно за теб, си го пожелай сама, а аз стискам палци да се сбъдне.   bigdance2 newsm18  party023 newsm67

# 522
Момичета, аз не съм добре. Сега се ме докара жената дето бях на работа, не можах да работя... Стана ми лошо, гади ми се, искам да повърна , а не мога... Тялото ми се разтрепшри, май и кръвното е паднало, сега съм на дивана с компа. ООбливат ме на моменти топли вълни, вчера на обяд ядох само кисело мняко, сутринта пак, от миризмите ми се гади, и на работата ми стана лошо от препаратите. Май наистина ще ставам мама, вътрешното ми чувство ми го подсказва, усъмних се още преди прогестерона..., имах киселини, аз по принцип никога не съм имала, имах само когато забременях и паренето в гърдите, всичко ме дразни. Зле ми е на стомаха, но ако съм бременна аз сама си го пожелах да повръщам. Преди така си казвах, защото не се спирах и си работех и си казах, по-добре да повръщам , та да си лежа и да не пипам нищо.
Ох, как ще ме изтърпите незнам... ooooh! Сега ще ви чета...

# 523
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат, дано тук опустее  Hug
Веси, честит рожден ден, пожелавам ти здраве, спокойствие, щастие и всичко да ти върви по вода   bouquet
съни, май никой не ти е отговорил за хормоните - половите се правят на 2-4 ден от МЦ, прогестерон - 7 ден след доказана ову, ТСХ - в чист от цикъл ден.
Блу, добре дошла, година и 1/2 не е малко, май ви е време за изследвания вече, спермограма...
Кашмирче, човек наистина има нужда понякога да си освежи главата, мислите, духа.... пожелавам ти завръщането да е с хвалба  Hug
маги  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Пънчитко, отдръпвай се, но първо ще докладваш хистерото  Mr. Green
буба, за помощ се обръщаме към лекарите, форума, семейството, приятелите.... препоръчвам да е в този ред  Mr. Green
Даниелка, освен игнор да ти дадем, не знам  Joy Или си направила събиране на границите на кръвното, или класическа паник атака - и в двата случая вероятно е инцидентно, не е нужно да изкараш цялата бременност, ако я има, така - успокой се, почини си днес.

# 524
  • София
Оппа, не въм видяла,че някой е питал за хормони и искам да отбележа, че за ТСХ няма значение кой ден от цикъла е,както и за Пролактин. Peace Отделно,че ТСХ и ФТ4 минават по каса,та може да се вземе направление от личната. Peace
Репродуктивните се правят на 3-ти ден от МЦ,ако няма възможност тогава,то по-добре на 2-ри отколкото 4 или 5-ти ден.

Общи условия

Активация на акаунт