Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 25 052
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Дани - ще те търпим, къде ще ходиме, само, че моля те малко да се успокойш, защото, ако има бебче трябва да си спокойна и лъчезарна, за да е спокойно и то и да расте необезпокоявано в коремчето ти, както и след това!!! Силно ти стискам палци и се моля да имаш мъничко човече в теб!!!  Hug Praynig Heart Eyes   bouquet
Моме - как си ти? Благодаря за отговора!!! За сега няма да ги пускам, а ще следвам съветите на доки да се успокоя, а, ако до есента не се случи чудото, да пусна всички хормони и да отивам където трябва!!!
Магнитче- благодаря и на теб, записах си всичко и като му дойде времето ще ги пускам всичките!!!

# 526
Маги, така ме зарадва, чак разплака. Hug Много се радвам за теб, ама много! Видя ли? Praynig Hug
Блу, така се радвам да те видя. Дано не дочакаш тези дни! Hug
Съни, аз не съм нервна бе мила, само дето съм като парцал, нямам сили, и ми  се повдига все, а не мога да повърна.

# 527
Опитай с малко газирана вода или прясно мляко няколко глътки!!! Чувала съм, че помага при гадене. Аз съм същата в малкото пъти, в които ми се е гадило, не мога да повърна и се чувствам още по-зле!!!С предната бременност въобще не ми се гадеше от нищо, даже напротив ядяха ми се всякакви неща, дори изядох веднъж цяла чиния слалата маслини с лук, а до преди това за целия си съзнателен живот съм изяла не повече от 3 маслини и то за да ги опитам на какво аджаба имат вкус. Разбира се вече знаех, че съм бременна и не учудих, но иначе щях със сигурност да заподозра нещо. А ММ, който си ги поръча в едно заведение ме гледа няколко минути докато ги нагъвах и само ме побутваше под масата, тъй като останалите не знаеха, че съм бременна!!!
И аз като теб съм си пожелавала следващия път да ми се гади и то не за друга, а за да не ми се пуши, че предния път и цигарите ми бяха още по-сладки, разбира се не пушех или по 1 цигара на ден, но все пак си е стрес!

# 528
Опа пак хубави новини, ех че хубаво  Flutter

Весе честит рожден ден мило да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена и горда мама

след някой месец!   ura

Маги много ме зарадва да знаеш  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Как обичам и аз шантави графики и не всичко да е по учебник и пак да се случват нещата!
Станахме доста примери с такива изненади  Flutter

Тони забрави я тази шарка няма страшно и тва е  Naughty  Hug

Дани успокой се бе мило, за теста е рано, ако има бебче то си е там само трябва да си спокойна и си почивай! Hug

Момичета с увесили носове направете каквото е нужно и каквото смятате за добре, за да се почувствате по добре, а после вдигнете глави и ви чакаме изпълнени с надежда и  с хубави новини! Peace

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 11:54 от S@NDR@

# 529
S@NDR@ , аз пък на теб много ти се кефя. Като те засека във форума винаги ти гледам графиката Simple Smile

# 530
Дани, след 3-4 дни направи пак тест. На мен днес ми се появи съвсем бледа черта 2 дни преди закъснението. Аз все още продължавам да мисля,че има зайч, просто още не се е показало.Продължавам да стискам палци и да се моля за теб Hug fingerscrossed Praynig

# 531
Благодаря ти Бубе, графиката ми е си е странна  Mr. Green

# 532
Кашмирче, Мамче, какви ги говорите бе? Недейте момичета ако се оттеглите ще ми липсвате много! ако се почувствате добре го направете, но за кратко и после пак тук.. Hug Peace
Кашмирче, ако БТ те натоварва, не я следи, зарежи я! Hug
Буба, ама и аз съм блека, май не съм те поздравила с добре дошла! Пожелавам ти трудностите да изчезнат в най-скоро време и да сбъднеш мечтата си! Praynig
Маги, дано. Ще изчакам още,ама и аз много прибързах де, и мъжо ме навика сутринта! Whistling Ако го има си е там, няма да избяга! Hug Така искам да си бременеем заедно.

В тази тема се очертават доста положителни тестове, сезоне е открит! Grinning

# 533
Маги много се зарадвах като прочетох- стискам ти палци всичко да е наред този път  Praynig Praynig А утрогестана само може да ти помогне  Peace
Дани моля ти се само бъди по-спокойна! Полежи си, почини си днес и след няколко дни ти пожелавам искрено да видиш втората чертичка  Praynig Аз си бях правила един тест на 10-11 ден след ову и показа една черта и се чудих на себе си чак защо изобщо го направих, но на 1-я ден закъснение чертата си се виждаше и то на Шуър Чек препишкан късно следобяд- така че само още няколко дни изтърпи  Hug
Мамче хайде утре в ранни зори да ни зарадваш и ти  Praynig
Феичке браво на лекарката, че те е приела веднага жената  Peace Сега с тази терапия няма как резултатът да не е най-хубавия  Hug
Тони шарката няма да те хваща- аз съм и забранила  Crossing Arms
Принцеска хайде  и ти като Дани и Маги скоро да трепериш от радостно вълнение  Praynig
КАШМИРЧЕ много силно те прегръщам и да знаеш, че ще ми липсваш  Hug Hug Когато се завърнеш, ще те очакваме с нетърпение  Hug Hug Аз също първият път докато бебеправихме имах такива периоди- оттеглях се от форума, спрях да меря БТ и наистина за момент ми беше много по-добре- та всеки си знае и когато се почувстваш пак готовоа ние ще бъдем тук  Hug
Милен-ка само за Варна мога да дам предложение, за Бургас нямам никаква идея обаче къде може да направи спермограма мъжа ти.

Весенце ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА  И НЕКА КЪСМЕТЪТ И ЩАСТИЕТО ТЕ СЛЕДВАТ ВИНАГИ ПО ПЕТИТЕ  Hug

Плодче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСКО (на патеричка), ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО И ДА БЪДЕ НАЙ- ЩАСТЛИВИЯТ И ГОРД БАТКО  bouquet

# 534
Dani, ми аз си те наглеждам и в другите теми. Радвам ти се и на графиката и предната не ти беше лоша  Simple Smile, но тази дано да е това за което и ние си мислим. Четох историята ти (извинявай че те връщам) и си те чувствам близка и без да сме си писали.
S@NDR@  странна но хубава , сега ще си гледам и на magyg  Grinning .
Може да ви се струва шантаво, но като гледам бременните графики и като чета коментарите им много ми домилява  Grinning . Моята си я крия, че на нищо не прилича  Simple Smile

# 535
Буба  предната графика не беше много добре ама беше нормално, все пак беше 1-ви цикъл след К, много малко време. А за историята ми преди месеци, не ме натъжаваш, не се притеснявай. Тук всяка знае историята на другата! Бъди силна и много вярваща, нещата ще се случат, само не губи надежда и кураж, защото тогава няма за какво да се бориш.... Повярвай в себе си и в това, че ще станеш мама на всяка цена, независимо как и кога? Praynig

# 536
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря за топлото посрещане момичета, дано е кратък престоят ми тук, както и на всички останали.
Нелка, голямо честито от мен. Последните новини от теб, които помня, бяха, че май има нещо, но не беше сигурно още. Сега виждам напредват нещата. Лека и успешна бременност до термин.

Ах, как се радвам, че ви виждам отново всички и накуп, направо не е истина. Аз заничах от време на време в другата тема, но там все непознати лица са останали и реших, че няма да пиша там. А тя каква била работата - всички дружно се изнесли насам  Hug. И на мене ми липсвахте много, но поне психиката ми си почина малко - не смятам дни, овулации и т.н. Даже и календара в Зачатие не попълвам редовно. Като понаближи цикълът, броя дните, колкото да не остана изненадана от появата му  Laughing

# 537
Изведнъж ми стана супер зле, зави ми се свят, много ми се доспа, очите тръгнаха да ми се затварят, ужас. Една колека ми направи кафе и след като пойнах няколко глътки съм малко по-добре. Ще ми 2ро кафе за деня и ще се опитам да не го пия цялото, че нали по 1 е разрешено. Не смея да ям шоколад и да пия кола, че да не направя инсулинова бомба. Май се почва Confused

# 538
  • Пловдив
Момичета, кажете ми добър гинеколог  в Пловдив. От ВМИ ми препоръчаха д-р Амалиев, някакви отзиви?

# 539

Общи условия

Активация на акаунт