Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 25 050
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Скъпи мои, благодаря ви за прекрасните и мили пожелания за моя син! Пожелавам ви да ви се връщат многократно! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Маги
, много ме зарадва! Честито, лека и безпроблемна! Hug Hug Hug Hug Hug

Веси, честит рожден ден! Здраве и много щастие!  bouquet

# 541
  • Пловдив
Принцес, знам я тази тема, но ме е страх да си избера  ей така. Май ще си ида при д-р Амалиев.

# 542
Маги и кой ти каза, че е разрешено само по 1 кафе на ден  Shocked На мен това ми е втората бременост и за пръв път го чувам- аз например си пия по  2 на ден с мляко  Peace

# 543
моя док също препоръча само по едно кафе на ден Peace

# 544
veseto87, честит рожден ден и весел празник!  Hug
magyg, тихичко честито!  fingerscrossed Hug
@Daniella@, дано и ти се похвалиш с 2 чертички тези дни.  Hug
Аз имам леко зацапване, така, че лелката ще дойде утре, най-късно в петък.  Tired

# 545
Аз с първата си бременност не ми се пиеше хич кафе, не знам нагласа ли е?
С втората същата работа, не изпитвах нужда от него и не пиех даже и по едно, а иначе аз много обичам кафе, пия по 2-3 на ден,  сутрин в нас на машина винаги.Пиех  винаги нагладно, това ми беше първата работа като стана, да включа машината, а е грешка нагладно да се пие. От вчера го избягвам, а и не усещам липсата му, днес само едно слабо съм пила, и вчера така, но не от машината, а на кафеварка. Умирах за кафе,особено сутрин да ми замирише къщата на силно кафе, сега не, не изпитвам нужда от него. Ще видим след няколко дни дали има причина затова, или е внушение?  newsm78 И аз мисля че по едно кафе е нормално, все пак е кофеин, но всеки си преценява сам.

# 546
Здравейте момичета  Hug
Малко изчезнах и не съм ви чела, но се надявам да има много прекрасни новини в темата.

# 547
  • В сърцето на любимия човек
Даниелке - успокой се малко  Hug Първо - много е рано както за тест, така и за самовнушения. Дай Боже да имаш хубава новина, но докато дойде време за тест, сакче и сърце - ами ти ще се побъркаш, недей така  Naughty Знам, че не ти е лесно и сигурно си ужасно развълнувана, ама в момента тялото ти има нужда от спокойствие  Hug
Второ - ако се случи високия прогестерон да е породен от чудесна функция на яйчниците , което пак е чудесно, ще се сринеш толкова зверски, че не ми се мисли  ooooh!
Затова - не очаквай нищо, а се остави да бъдеш приятно изненадана, какъвто и да е резултата, защото той и в двата случая е хубав  Peace

# 548
Пънче, много си права. А и ние опити не сме правили... Шанса е минимален да е станало, почти нищожен даже. А за яйчниците да много е хубаво, и док каза, че са добре и всичко е наред, ако не е този месец, то следващия. Peace Каквото е писано-това ще стане. Може да се е подобрила функцията на ЖТ от Вечерната иглика и вит.Е, които започнах от този цикъл. Hug

# 549
не че нещо, ама от сутринта за няколко часа са изписани 5 страници...имайте милост, някой трябва и да чете Whistling

# 550
не че нещо, ама от сутринта за няколко часа са изписани 5 страници...имайте милост, някой трябва и да чете Whistling
Това е в чест на Маги. Не се сърди  Hug

# 551
Това е в чест на Маги. Не се сърди  Hug
И РД-то на ВесетоPeace

# 552
  • София
Mam4е Hug Hug Hug на линия съм утре още преди 6 Peace
@Daniella@ Hug не позволявам да ти е криво! само положителни мисли Peace Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
pival Hug Hug Hug
veseto87  bouquet Честит рожден ден Peace
zuzi_79 Hug Hug Hug за ранните тестове под секрет ще си призная - че тук вече не много момичета ме помнят - малкото по погрешка го хвана с кръвен на 10 ден след овулация. съвсем не смятах че точно в този месец е станало - беше ужасно тежък и психически изцеждащ ... наложи се да проверя дали случайно ... за да запия една магия с която направихме баткото и хоп :shock:20 единици - което си го прочетох като съвсем положителен тъй като беше и много рано Crazy нооо на никого не го препоръчвам Whistling
blue.angelдано се разминеш с хормоните Mr. Green аз така и не успях да си направя цветна снимка Joy раничка лекувах преди да родя не помня с какво точно ми я третираха, след първото раждане я изгорихме и за сега всичко е ок! месец до два след горенето разбрах за втората бременност Peace
kashmir спокойствието е най - важно и ти си длъжна да направиш каквото трябва за да се сдобиеш с него Peace но да не забравиш да се отчетеш Wink
magyg нещата никооога не са случайно - обичам тези не случайни сънища Wink Praynig Peace Hug Heart Eyes а сигурна ли си за О кога е била? струва ми се като да е на 12 ден Rolling Eyes
veselyshko Hug Hug Hug

# 553
кой се сърди?  Rolling Eyes

Атадарче, и аз ще съм тук в 6 сигурно Joy

# 554
  • В сърцето на любимия човек
Честно да ви призная - толкова пъти съм сънувала положителни тестове за бременност, че вече си мисля, че при мен вече значат обратното  Thinking
Освен това, когато аз сънувам , че съм бременна (с корем) обикновено това означава, че имам проблем , който ме тревожи и колкото са бебетата, толкова са и проблемите , стигала съм до 8-9  Crazy
Сънищата ми са проекция на неосъзнатите ми чувства, проблеми и копнежи според мен. Дано някой ден опровергая собствената си теория  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт