Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 25 047
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, много ви благодаря, че сте с мен. само вие знаете за теста и ММ, никой друг. А това означа, че ви имам за много близки и много държа на вас, само вие можете да разберете най-добре как се чувствам Hug

atadar, за О коментирах, че мисля и аз,че е била на 12-13 ден, но на преглед бях на 12ти ден и после на 17ти. Явно доки не е предположила правилно.

Инъче за сънищата, аз сутринта не се сетих точно какво съм сънувала, а чак след като си направих теста. Направо изтръпнах. Инъче май месец сънувах, че имам положителен тест. На мен досега няколко пъти ми се случва да имам пророчески сънища Crazy

# 556
Честито на новите бременилки   bouquet Боже тук / в тази тема /имам чувството, че и от въздуха може да се забременее/ толкова много бременни  Laughing Явно този форум се превръща в нещо позитивно, а преди не беше така. Обещавам и аз да пиша като почнем да бебеправим пак, че белкем и аз намажа от успешната тема   Embarassed Praynig
ЧРД на Весето!

# 557
  • до най-прекрасния мъж
Честито на новите бременилки   bouquet Боже тук / в тази тема /имам чувството, че и от въздуха може да се забременее/ толкова много бременни  Laughing Явно този форум се превръща в нещо позитивно, а преди не беше така. Обещавам и аз да пиша като почнем да бебеправим пак, че белкем и аз намажа от успешната тема   Embarassed Praynig
ЧРД на Весето!
От твоята уста в Божиите уши. Казвам го от името на всички все още чакащи Simple Smile

# 558
Аз да кажа че сънувам много рядко и по добре, че ако сънувам все някакви глупости ...
А преди да видя положителния тест двама мои братовчеди сънували сънища които означавали бебе и сватба...
Явно техните сънища се оказаха пророчески за мен! 

# 559
  • NE
Маги Леле как се развълнувах. Hug Ужасно много се радвам за теб. Hug Стискам палци всичко при теб и ще бъдеш щастлива и горда мама след 8 месеца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Стискам палчета  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Кашмирче Две неща - първо много ще ми липсваш и второ - добро решение. Хубаво е да се откъснеш от тези мисли и да се насладиш на живота си и скоро чудото ще се случи. Просто ти трябва доза непукизъм  Hug Hug Hug
П.П. Аз покрай всички емоции този месец с моите приятели писах сравнително рядко, само когато имах какво да споделя. По едно време се отърсих от всички страхове и надежди и дори ми беше едно живо и диво като едно време. Crazy Според мен това е вълшебната рецепта, а и ягоди. Hug
Веси Честит рожден ден! Пожелавам ти да си жива из здрава и щастлива мама. bouquet
Веселушко Права си, но аз установих че при мен теста е по-хубав следобяд, отколкото сутрин. В смисъл не намира разлика от следобедния и сутришния тест.  Peace
Дани Аз въобще не се надявах на моя прогестерон, просто приех че е добре за мен. Въпреки това сил но стискам палци да има причина да е висок, но не се изтезавай толкова рано. Нещата се случват от самосебе си. Hug Hug Hug
Мамче Имаш силни  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Тони По-добре ли си?
Зузи, Как си ти?

Не знам дали е от хапчетата или ефекта на пласибото, но днес след еутирокса съм супер. Не съм отпаднала и малко по-добре съм. Всъщност съм много добре, че се плаша. Само много ми се спи. Мъж ми вече се сърди като гледаме филм как спа като пън, а той конвертирал примерно 8 часа в филма в 3D. От 3 дни забравям и кафе да пия и не ми липсва. Притеснявам се и че не ме боли много корема. Само от време на време за миг. Доктора каза, че е по-добре да не ме боли, ама пуст страх. Peace

# 560
Да кажа и аз за сънищата. Точно когато направихме бебето баба ми е сънувала Богородица. Или по- точно как ми дава икона и аз си протягам ръцете и я взимам  Simple Smile

Флалърче, по спокойна съм, да  Hug Да знаеш страховете ще те съпровождат от тук нататък и е неизбежно. "Защо ме боли, а сега защо не ме боли" Не им се поддавай .Кой ти го казва, нали. Но е по- лошия вариант, вярвай ми. Добре ти е казала док. По- добре да не те боли. Аз едната нощ около М. такива спазми имах през нощта, че скочих и отидох до тоалетната със страх да не ми е дошло. Тъй че, по- добре да не те боли, наистина  Hug
Елтирокса е рано да подейства. Това ще стане след около 2 седмици.

Маги, гледам и Инофолика си била започнала  Wink Ей тоя Инофолик бе. Фенка съм му вече. Сега го спираш, нали  Peace А сега се сещам, изчерпан яйчников резерв, а  Crazy Mr. Green

# 561

Маги, гледам и Инофолика си била започнала  Wink Ей тоя Инофолик бе. Фенка съм му вече. Сега го спираш, нали  Peace А сега се сещам, изчерпан яйчников резерв, а  Crazy Mr. Green
И аз съм му фенка вече явно върши чудеса  Mr. Green

# 562
Добре де, този Инофолик може ли да си го назнача сама или ..... четох, че е при ПКЯ, ама ако не е нещо специфично, зщо да не го пробвам newsm78

# 563
По-добре говори с лекаря си първо. Ама кой само го казва  Joy Joy аз съм като пърле пред майка си - точно днес си го купих, без да съм говорила с док. Ама той много скъп, бря, 25 кинта за месец  Crossing Arms

# 564
Магии, много се радвам, мила  Heart Eyes Тихичко честито  Hug

Кашмирче,  Hug smile3518 Миличка, ужасно ще ми липсваш... много ми стана тъжно, когато прочетох за решението ти...наистина има и такива моменти, аз също се бях оттеглила, както знаеш скоро се върнах, но се надявам да се почувстваш по-добре и пак да се върнеш при нас... Най-добре да е с новини, че имаш  EFP Аз ще съм тук, гаранция, като гледам как ми е тръгнало Simple Smile Много ще те мислим, да знаеш  Hug

Веси, Честит Рожден Ден! Да си много здрава, обичана и много успехи  bouquet

Дани,  Hug

Флауърче, радвам се, че си по-добре  Hug

Момичета, аз трябва да изследвам ТСХ - ще ми кажете ли дали има значение в кой ден от МЦ и дали трябва да е на гладно?

# 565
ТСХ ,се изследва на гладно и жадно, по принцип няма значение деня от цикъла, но не е желателно да е в ден с обилна менструация....

Кой питаше за спермограма в Бургас  newsm78  Има два варианта, в Дева Мария, записва се час, 80 лева по Крюгер. В ин витро центъра/ родилното към окръжна болница се намира, новият корпус/ , струва 35 леа по СЗО. И двете важат за Фонда, ако се налага, дано не се. Всички останали места в и лаборатории и болници, предлагат спермограма, но не са ок и не важат като официален  медицински документ.  Peace

# 566
Съни аз вече бях взела инофолика (благодарение на Тони) без лекарско предписание, но имам ПКЯ! А след това и док си ме посъеетва да си го взема да го пия и каза че имал много благоприятен ефект! Но ти ако искаш се посъветвай за всеки случай! А и до колкото си спомням Тони нама ПКЯ!?  newsm78

# 567
atadar  Hug Hug Heart Eyes Много ми е драго да се видим пак и че се сети коя съм  Heart Eyes
За болките и спазмите аз в месеца когато видях двете черти  си чаках да ми дойде и имах невероятни болки като за М, че даже и по-силни от друг път- корем, кръст всичко  ooooh! Даже 2 вечери все си мислех, че аха и е тръгнало и само тичах до тоалетната  Whistling Така че по-добре да не ви боли и се радвайте, когато се чувствате добре  Peace

# 568
Съни, Инофолика ми го изписа докторката при която ходих в месеца когато забременях / не при моята си/ и която ми каза, че овулация няма да има съответния месец и предположи в левия яйчник ЛУФ. Изписа ми го за подобряване на функциите на яйчниците, тъй като ми бяха станали по лениви от дълъг прием на противозачатъчни /каква ирония/. Както каза Сандрето, не бях с ПКЯ. С тази разлика, че на мен ми беше назначила дневна доза- 2 прахчета (50лв. на месец  Crazy )
Инофолика е фолиева и инозитол. А инозитола е витамин B8
Моме, от Ремедиум го поръчваш, нали? Там е най- евтин по мои проучвания. А може и отделно да се вземат инозитол и ФК. Същата работа, но по- евтино.

В месеца, в които го започнах забременях, както и Сандрето, както и Маги  Heart Eyes

Е това ако не е реклама. Трябва процент да искам от производителя  Mr. Green

# 569
Момичета, задължително ли е тестът за О да е положителен при бременност. Сега си направих 1 и се появи само контролната черта. утре сутрин ще си направя surecheck, но ей така реших и с ову тест да видя ooooh! ММ одеве ми пусна някаква муха дали не можело тестът за бременност грешно да отчете и аз така го изгледах кръвнишки

Общи условия

Активация на акаунт