Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 25 031
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
имам питанка във връзка с болничния и по-скоро с разни други документи, които са ми издадени и не са казали на мъжо кое за къде е Crossing Arms Едното е някакъв талон за МЕ (предполагам е във връзка с ЛКК, която издава болничния), другото е амбулаторен лист във връзка с болничния, в който е описана причината за болничния..Второто ми се струва, че е за личната, но този талон какво да го правя, остава за мен ли Rolling Eyes

# 571
  • София
magyg не знам дали е задължитено, но на мен и той ми беше положителен.

Зузе на работодателя носиш само болничния лист, нищо друго.
Аз не съм носила и на личната никакви документи...

# 572
  • до едно тепе
Маги честити 2 чертички.Дано всичко е наред Praynig Мисля че не е задължително ову теста да е положителен.Просто на ову тестовете пише,че може да дадат грешен положителен резултат при бременност. Peace Може да е дефектен Whistling
Зузко аз като си взех направлението за ЖК забравих за личната.Нищо повече не съм и носила и не съм ходила при нея.Мен гинеколога по ЖК ме накара да си взема епикризата от болницата освен талона,който ми даде, за да я покажа на комисията.Може би и този амбулаторемн лист е с такава цел.Вземи си ги и двете неща като ходиш за болничния на комисията Peace Тука тва беше пълна пародия, ноо това е друг въпрос
Инофолик аз пих по собствено желание(питах гинкото може ли д анавреди нещо и тя каза не ) в месеца преди да забременея.В месеца,в който забременях имах доста стомашни проблеми и затова не го пиех,за да не дразня повече системата Crazy
При Сандра и Маги по скоро метформина си е наместил нещата Whistling
Веси, ЧРД! Жива,здрава и скоро мама на послушно бебче  bouquet
За друго не се сещам сега Embarassed
Лека и бебеносна Hug

# 573
Магнитче, мерси. ето и отговорът на Денис ако и на някой друг се случи:

Цитат
Теста за Брем. не може да греши Smile

При бременност Теста за О. /ТО/  може да е (+).
ТО отчита LH (лутеинизиращ хормон),  а  ТБ /Тест за Бременност/ - ЧХГ
Тези два хормона са почти идентични, с тази разлика че ЧХГ има малка допълнителна субединица, по която се различават.
Тестовете за О. не са толкова чувствителни - те реагират както на ЛХ, така и ЧХГ, докато ТБ са много чуствителни и засичат само ЧХГ
Не трябва да се използват ТО за установяване на бременност, защото:
ако няма бременност:
ТО - ще са (-)
ТБ - ще са (-)

ако има бременност:
ТО - може да са (-) или (+)
ТБ - ще са (+)    

ПП.
ТО са по-склонни към "грешки" и положителните резултати не винаги означава, че LH  или ЧХГ е открит.

Пусни  кръвен тест - ЧХГ

Поспаланчо,
благодаря ти, аз този метформин не мисля, че има кой знае каква вълшебна функция. Пия го от година и половина.
Май наистина инофолика изигра решаваща роля, за което сърдечно благодаря на Тони Hug. Аз си го взимам от Марешки-25 лв 30 прахчета. Може да се поръча отделно инозитол и фолиева киселина и да се смесват в нужните грамажи. Така излиза по-евтино

Сега ще спя по-спокойно,надявам се Praynig

# 574
  • NE
Маги успокой се, важен е теста за бременност. Предните месеци говорихме в темата и се оказа, че не винаги тестовете за овулация засичат бременност. За твое спокойствие пусни ЧХГ. Peace Разбирам те за всички притеснения. Hug Hug Hug

Понеже при мен тестовете за овулация отчетоха правя всеки ден. Само днес не се разписах, но харесах БТ  Crazy Crazy Crazy

# 575
Аз съм ЗА Инофолика с "две ръце". И двата пъти като забременях, точно месецът, в който заченах пиех Инофолик. Прави чудеса.

# 576
Ще го пробвам значи от следващия месец, че този вече го изпуснах!!! Ще пробвам пък каквото стане, щом няма да навреди!!!

# 577
Добро утро!
Нямам с какво да се похваля.
Цикъл няма, но шуър чека е категорично отрицателен! Confused
Почти не съм спала тази нощ, на моменти имах силни болки в яйчниците, но нищо не пих, ставах 'амнайсе пъти през нощта ... и явно е въпрос на време да цъфна.
Уви, надеждичката ми угасна. Cry
Скрит текст:
Преди 11г. когато забременях със сина ми правих тест на 10 ден от закъснението, и имаше 2-ра бледа чертичка .., но не искам да се хващам за това като удавник за сламка.
Изморена съм, и буквално и преносно .. Tired
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Hug Hug

p.s. А Радето и Зуза щяха да са тук в 6ч., и ник'ви ги няма! Crossing Arms

# 578
Ето я Зуза, станала е в 5.30, взе душ, направи кафе и ето я  Mr. Green

Мамче, ела сега да те ритна по трътката леко..
Скрит текст:
както вчера писах на Дани, предни бременности съм правила тест 4 дни преди датата за МЦ и си излизаше чертата. Този път обаче на датата дори нямаше нищо и на следващия ден кака ти Зуза си хвана пътя и отиде при мама и тате да си почива. Там, като изтървана бяга с племенниците си по поляни, търкаля се и т.н. и на 4 ден от закъснението излязоха 2 черти  Laughing Освен това, дори и при теб да не излязат сега, ще има и следваща късметлийска тема, където ще имаш шанс да ги развееш. Без отчайване и умора, всичко идва с времето си и се бави, поради някаква причина  Hug

П.П. Така като гледам, май днес трябва да правя новата тема  Joy
Пак П.П.: Атадарчето и Прахчето да се явят в изповедалнята  smile3513

# 579
Добро утро! Hug
Тук съм Мамче, аз съм кукуряк иначе от 4. Mr. Green
Мамче, а О засякла ли си? Може да е била късно, не унивай, надежда има докато няма лелка! Praynig Hug

п.п. Зузка, да не чуе Дявола ама темите са късметлийски наистина. Казах, че тази тема ще донесе много + тестове и е така. Дай Боже все да е така и позитивизмът да е винаги в нас! Зузка и аз мисля, че за темата натам вървят нещата!

# 580
Не съм засичала О., Дани, отдавна спрях да го правя .. че и това ме психираше вече.
Иначе вече имам 3 дни закъснение, ако съдя по 28-дневен цикъл, но съм имала и 26,27-дневен. Rolling Eyes
Зузо, ритай, ритай, ама само на кокали ще попаднеш. Sunglasses Hug

# 581
Мамче, изчакай си спокойно, мила, каквото и да стане, не се ядосвай. Аз знам, че ще бременееш, така, както и за Прахчето бях сигурна..не питай, не мога да го обясня  Mr. Green

Дани, не мога да опиша какво удовлетворение и радост изпитвам, когато се появи +тест в темата Heart Eyes

Захващам се с темата, то се видяло  Joy

# 582
Добро утро!
И аз съм кукнала от 6ч ,ама защото съм на работа  Tired.Ако не бях слаадко ,сладко щях да си спинкам. Peace
Мамче и при мен с Рали даже 15 дневно закъснение почти беше много бледичка чертата.Може просто при теб така да отчитат.Дано и след ден два се похвалиш. Praynig

Аз изчезвам после ще ви чета от работа ако лапам мухите. Mr. Green

# 583
  • София
Дубрутрууууууууу
сънище с положителен тест за мен са изведени подсъзнателно от желанието Peace но съня за който разказа magyg ... той е друга работа. че ще имаме русо момченце бях сънувала може би година преди Ого да се случи. нощта преди да го направим мъжчето имаше страноо смешен и смущаващ сън как цялата рода е около нас и ни обясняват как можем да го направим Joy Joy Joy нощта преди да се роди сънувах много ясно какво ме чака ... ясно, ясно ама постфактум се замислих колко е било ясно, а по пътя към болницата - уж за преглед го разказвах на мъжчето съня Crazy ... а преди да направим Яна мъжчето беше сънувал как играе с Ого и едно момиченце и като започнало да се свечерява той и казал: ''време да си ходиш в къщи'', а тя му отговорила: ''искам да остана с теб'', той: ''не може'', а тя попитала: '' кака не може? та ти си моя татко!'' Cry и факт същия месец забременявам и ... мома Crazy като цяло вярвам в сънищата Peace
veselyshko как няма да се сетя Heart Eyes не помня, но май не съм ти честитила новата линийка Blush най - прекрасната бременност и най - усмихнатия финал ти желая Hug
magyg преживявала съм грешно положителни тестове и лично и на една позната с купища ... втората линийка винаги е доста бледа ... но за теб ... някак нямам съмнения - никакви Peace Praynig Hug чакам те с новини
pospalancho Hug Hug Hug
Mam4е Hug Hug Hug Hug Hug ще бъде!
аз съм тук, тук чета и пиша от 6 и 10 Crazy.... моля те не губи надежда тук сме за да сме заедно, да си помагаме и подкрепяме ... ще бъде! вярвам, че ще бъде! Hug Hug Hug Hug Hug
zuzi_79 много хубаво казано!!!
желая на всички усмихнат и позитивен ден и само хубави новини Praynig Peace Hug

# 584
  • NE
Добро утро!
И аз да се присъединя към отбора на ранобудните.  Party
Мамче Не се отчайвай, знам колко е ужасно да видиш една черта.  Hug Ако го няма цикъла утре вземи пак направи един шуър чек. При мен ден преди положителния ми беше толкова отрицателен, че и магьосник да си нямаше как да се види втора черта, така че   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Дани Много ранобудна си. Hug
Лек и усмихнат ден и да извадите още един тест до следобяд.

Общи условия

Активация на акаунт