Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 24 873
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!

И аз съм кукнала в 6 ч. Преди малко направих shurecheck и за съжаление беше  EFNВчерашният беше от ибейските. Ще отида да си направя 1 кръвен за най-сигурно, че това "тука има, тука нема" много ме стресира. Най-вероятно е станала грешка вчера, защото и гърдите от вчера не ме болят и БТ днес падна Sad Стиснете, моля, едни вълшебни палчета за всеки случай. Щях сега да ходя при Начев, но няма смисъл, по-добре да съм напълно сигурна какво се случва и тогава.

atadar, изтръпнах от сънищата ви. Благодаря за обнадеждаването

Ами сдухано ми е, няма как да е инъче,вчера бях толкова щастлива, а днес всичко отиде на кино Sad

# 586
  • NE
Маги Не губи надежда. От мен имаш силни палчета  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ибейските тестове са по-чувствителни от шуър чек. Peace

# 587
  • София
magyg Hug Hug Hug Hug Hug видях графиката ти преди да пишеш... не се сдухвай моля те, ще бъде! но наистина изтичай пусни един кръвен за да знаеш какво се случва и да се успокоиш Peace имаш силно стиснатите ми палци и цялата ми положителна енергия Peace Praynig Hug

# 588
Маги, пусни кръвен мила, шуъра отчитат май по-късно! Praynig Късмет! Praynig Hug

# 589
Зузано, вЕрвам ти! Mr. Green Heart Eyes

Раде, както винаги прекрасно изказване!  Hug Hug Hug

лилка, Феичка - благодаря и на вас!  bouquet

Маги, стискам много силно палците, тая тема е вълшебна, и трябва да има хубави новини!!
Разрешавам!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 590
  • София
А я направо се хващайте трите /magyg , @Daniella@ , Mam4е / под ръчичка и марш  smile3513 на кръвен Peace

# 591
Маги, склонна съм да вярвам на ибейския тест повече от Шуър-а, щом е бил +, значи е бил+, нещата за 1 ден не се променят  Peace

# 592
Раде, и тая мисъл се прокрадва в мен, обаче само ако я издумам на глас, и вече ще ме набият! Crazy
Скрит текст:
Мъжо не даваше дори днес да правя пикливия тест, но снощи на своя глава го купих и дори малко се поскарахме. Mr. Green
И сега преди малко ми казва - "Казах ли ти да не бързаш, казах ли ти!Сега нито си по-спокойна, нито има 2 черти.Затова ще чакаш, 'щото иначе аз се заемам!" bash

# 593
А я направо се хващайте трите /magyg , @Daniella@ , Mam4е / под ръчичка и марш  smile3513 на кръвен Peace

Това много ми хареса, развесели ме Атадарче Hug

Благодаря ви за подкрепата,безценни сте. Ще се отчета с резултат към 12 ч. Дотогава силно ще се моля да има бебче  Praynig

# 594
  • София

Благодаря ви за подкрепата,безценни сте. Ще се отчета с резултат към 12 ч. Дотогава силно ще се моля да има бебче  Praynig
И ние с теб! Praynig
ъъъъ и добро утро Blush

# 595
Хей ме на и мееен. Аз днес си поспах до по късно, аама пък имах едно събуждане от 1 до 2 newsm78  Tired

Зузе за болничните. Амболатората картая носиш всеки път със себе си, не е за личният. В нея се вписват болничните. Листа отлекарската комисия му правиш едно копие, а оригинала заминава в работодателя. Това е. Копието си го пазиш. И така всеки път, всяко продължение.

Маги и аз съм склонна да вярвам на и ейският, но пусни кръвеи ако е положителенпочвай утрогеста, че катогледам как играе темп....възможно е ячниците да не са много в час.

Аз до Неделя съм на семинар. Отивам да закуся и изчезвам. Добре съм иначе. Два дена мескъсваха гърдите, днес пак са меки, много медразни това, хвърлят ме в паника.

# 596
  • Пловдив
Моаги, и аз мисля, че ибейският тест е по-чувствителен  Hug. Чакаме те с положителни новини  Praynig
Мамче, щом я няма лелката, то надежда има. Още не съм пуснала палците  Hug

Дани, как си? Не се филмирай.

# 597
Маги, и аз съм склонна като Зузка да вярвам на ибейския тест. А БТ може да е инцидент!
Пивал, добре съм. Не се филмирам! newsm78

# 598

Зузе за болничните. Амболатората картая носиш всеки път със себе си, не е за личният. В нея се вписват болничните. Листа отлекарската комисия му правиш едно копие, а оригинала заминава в работодателя. Това е. Копието си го пазиш. И така всеки път, всяко продължение.

Мерси, Прах! Тя картата е ясна, само другите джунджурии не бяха  Mr. Green

П.П. И к'во е това спане лудо  Joy

Маги, с теб сме  Praynig

# 599
  • до най-прекрасния мъж
Хайде и от мен добро утро. Спах, спах, а не се наспах, ама никак даже. Така ми се дреме, че бих опънала диванчето и бих дремнала с удоволствие, но...... няма как, на работа съм. Ококорих се в 5.30 още, но сега склепам на парцали. Кога ще дойде уикенда, да му се не види? Искам да се наспя поне до 9-10 часа. Добре, намрънках се, не че ми олекна, но Simple Smile
Мамче, стискам палци, дано е рано за тест и до края на седмицата да извадиш двете чертички.
Маги, тестовете могат да грешат, но нали помниш - положителен грешен няма. А отрицателни грешни - има не едно и две бебета родени от отрицателни тестове. Стискам палци!
Дани, няма да униваш, че ще се караме Naughty. Рано ти е за тест, не се филмирай. С тебе този месец вървим заедно почти. На мен днес ми е 23-ти ден от Ц. Нещо положително - снощи след кекса нямаше цапане, което ми се появява няколко дни преди М.
Обаче, нещо друго странно ми се случва вече два цикъла, но не поредни, а през цикъл. Около датата на О имам еднократно зацапване - кафеникаво е и го виждам сутрин по бельото. После няма нищо и така до М. Щом е през цикъл, значи се случва, когато овулира един и същи яйчник. Идеи от какво може да е? И двата пъти е точно около О и двата пъти след секс. Странна работа.

От мен хубав и успешен ден, до след малко.

Общи условия

Активация на акаунт