Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 24 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, сладурани!  Hug
Да кажа и аз за сънищата... Такъв хубав тест Престо сънувах с две тъмночервени чертички, че като се събудих чак нямах сили да стана, да не счупя съня  #Crazy. А сега кажете ми, че не е подсъзнателна проекция на желанията ни  newsm78 Та като гледам тоя месец работата отива на : А дано, ама надали!  Rolling Eyes  Joy /Даже Графа песен измислил по моя случай  Joy/....
Ако не ми дойде на 17 и аз ще се тествам пък... може би на 20  Thinking То до тогава цяла вечност!  ooooh!
Мамче, много залагам на теб да знаеш. И докато не дойде гадина нито ще пусна палците, нито ще спра да се надявам!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Зузи, толкова мъдро си го казала - за късмета, който не се изчерпва само с тази тема... И другите ще са късметлийски - сигурна съм!  Flowers Four Leaf Clover
Атадар, когато споделяте случки с вас - успелите момичета, нямаш представа какъв кураж и вяра е това за нас борещите се. Благодаря, че споделяте!  Hug
Флауър, няма да забравя каква промяна настъпи при теб за точно един ден. От категорично /-/ до категорично /+/ само след един сън време  Hug Дано се случи  и на нас де....
Маги, ще ти стисна едни вълшебни палци днес кръвния да е с положителен резултат и всичко да си дойде на мястото....  fingerscrossed С теб сме, знаеш!  Hug
Хубав ден, момичета....
И честит имен ден - СПАСОВДЕН, ако има именници днес!   bouquet

# 601
Mаги, миличка, тоя Шуър значи. Нали знаеш, че не е за ранно отчитане. Да се похвалиш днес с кръвния newsm17

# 602
Магиг-стискам палци да се върнеш с много хубави новини!!! Hug Praynig Heart Eyes   bouquet
Зузи, Мамче, Атадар, Дани .... какво е това ранно ставане от вас, а? Я се наспивайте сега, че след някой друг месец няма да имате тази възможност Simple Smile
Лилка-как сте вие?
Тони, Принцес, Прахче, Пивалче, Магнитче и всички останали  Hug
Абе, Мравчето пък хич не се е разписвала след раждането! Сигурно се гушкат с бебчето!
Рейни, Сигме, Деси-появявайте се по-често!!! Hug Hug Hug Hug

Аз пък да се оплача - от вчера имам разтеглива ЦС и по мои сметки ( , които може и да са криви де, но все пак ...... ) днес може би вече е нарастнал достатъчно Фукито, за да се спука, но ММ ГО НЯМАААА за 4 дни ......  smile3511 smile3515 smile3513 smile3516 и този месец няма да го бъде!!!

# 603
На бързо прелитам като подивял кокос  Mr. Green Mr. Green
Гуш за всички  Hug
Палци за Маги, Цвете, Дани, Мамче и всички, които не чакат, които чакат изследвания и т.н.  Mr. Green  Praynig Praynig Praynig
П.П. Съни, ето ме Mr. Green Hug
Да вметна, че и аз имам съмнения за ову от вчера, ама не съм сигурна, ако е било така заначи ще има лелка Mr. Green

# 604
Отидох аз в една нова Бодимед, до нас са открили преди 1 месец, за да не се разкарвам до Позитано. Посреща ме една неадекватна леля, която дори не знаеше какъв е този хормон. Звъня на колеги,разпитва. Тръгна да ми точи кръвчицата и така ме заболя. Не стана на едната ръка и вика ще пробваме другата. Аз явно не съм изглеждала никак добре, понеже ме пита защо са ти насълзени очите. Аз измърморих нещо там. После ми вика ще се обадиш в 13:30 да ти дам user и pass и да си провериш резултатите до 18 ч. Ей съжалих 50 пъти, че отидох там. Но ще чакаме, какво да се прави. Дано резултатът да е положителен и да има "е ти булка спасов ден"  Praynig
Инъче лаборантката ми разправяше, че и тя така с отрицателен shure check на 8ми ден закъснение има сега дете на 2 г.

Извинявайте, че ви започнах от ранни зори, но имах нужда от вас Hug Дано следващото ми включване да е с хубави новини Simple Smile

# 605
  • В сърцето на любимия човек
Как сте Спаски  Mr. Green
Стискам палци на всички в нужда днес - да докладвате само хубави новини  Praynig  Praynig  Praynig
Ооо, Кокос - дано скоро се обзаведеш с екстри, но само ако искаш  Peace

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

ПП: Сигме - прекрасен подпис  Heart Eyes

# 606
Добро утро
Честит имен ден на именниците, ако има такива!  bouquet
Маги и аз съм по склонна да вярвам на ибейския!
Аз първите дни се тествах само с лентички които са с по голяма чувствителност, а шуърчек ми показа по бледа черта след няколко дни!Той е за закъснение, затова ти стискам палци всичко да е наред и те чакаме с хубави новини  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Мамче дано е било рано и след няколко дни ни се похвалиш  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 607
Току що отново ми причерня и прилоша. Направих си кафе и мисля да пийна само няколко глътки колкото да ми размине, че сутринта пих 1 и не искам повече.

Прахи, от вчера почнах утрогестана 3*2

# 608
Маги, кафето и шоколада обезводняват и може да не са най-добрата идея в момента. Опитай с няколко чаши вода + айрян със сол. НА мен третата чаша вода ми помага обикновено и се чувствам супер след това.  Peace

# 609
Зузи, мерси Hug

# 610
  • София
Атадар, когато споделяте случки с вас - успелите момичета, нямаш представа какъв кураж и вяра е това за нас борещите се. Благодаря, че споделяте!  Hug
Hug Hug Hug надявам се и затова споделям ... аз и двата пъти минах през искам бебе и имам стаж тук над 2 години борба. на мен тези разкази винаги са ми действали зареждащо и се надявам и аз да вдъхвам вяра и надежда с тях Peace Praynig Hug
sunnyyyyyy за наспиването си права Crazy но ако искаш да имаш и няколко лични минути мир ... поне при мен това е времето - известно още под кодовото име '' часът на мама'' Joy Joy Joy
magyg Praynig Praynig Praynig мислех че чакаме 12 и аз дебна, но ще чакаме колкото трябва Peace Praynig Praynig Praynig Hug

# 611
Здравейте  Hug
Мамче такива палци съм ти стиснала,че ме боли вече  Praynig От вчера само те мисля.
magyg и Дани на вас също, момичета!
Чета ви и се вълнувам сякаш аз правя тестове  Laughing
Моята О. мина, обаче много, много надежди нямам този месец, че ми се струва, че никаква не я свършихме  Sad Нищо, нали има следващ  Wink

# 612
айде бе, кога ще излезе тоя тест  newsm78

# 613
Еми,бременна съм си, сърцето ми щеше да изскочи докато проверявах newsm44

рупа Показател    Биологичен материал         Резултат    Измерителна единица    Референтна област    Метод
Туморни маркери
hCG + beta    S        78.84        mIU/ml      0 - 1      ECLIA

# 614
  • В градината...
Е, Маги, не знам какво да кажа .... чудо!!!

Сиг, колкто пъти ти прочета стихчето, толкова пъти ме разплаква. Не съм в ред май с нервите вече  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт