Звездни компромати - 174 част

• 69 594
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
nypost - Бебето на Ким се е родило с тегло 5 кг.

# 601
  • София

5 pоunds, т.е. 2,26 кг. долу горе.

# 602
  • Бургас

5 pоunds, т.е. 2,26 кг. долу горе.

Много е мъничко, горкото.
Тая като я знам колко е луда, да не е решила да роди по-рано, от страх да не й експлодират ходилата.

# 603
  • София
miss july, официалната версия гласи, че е получила контракции и раждането не е могло да бъде стопирано.  Peace Това със сигурност е снимано в нейното риалити, представям си какъв рейтинг ще удари.  Mr. Green Друг е въпросът, че и аз си помислих дали не е родила детето нарочно по-рано, но би било лудост, ако няма медицински показания за това.
Иначе споко, раждат се бебета с къде-къде по-ниско тегло.

# 604
Не ги разбирам тези момичета огледала  нямат ли у дома! Имаше някои, повече от ужасни!Тези двете ми харесаха, дано да са финалиски
http://jenite.bg/Галерии/Близначки-и-еротични-модели-напират-за- … 1986.html#gallery
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151474051195843.1073 … 975842&type=3
Всичките показани от конкурса Мис САЩ ми харесаха!

# 605
На мен, лично, ми харесват близначките, но като им четох коментарите във фейсбук за тази снимка, да - не блестят с ум  Crazy

Тези тук (сащ)  които стват миски са все някакви отличнички , за руските миски е същото все красиви и начетени момичета , отличнички на училището/института  и т.н.

Ей на :

http://www.-CouncilRegulation(EU)-/doc.html?id=1090649

Предишната пак бе Василиса умница  Wink

Всичките са един дол дренки, независимо от кой край на света са.
Гледайте филма на журналиста Борис Соболев "Коронованные особи" за руските красотки, има го в Ютюб, препоръчвам го и на всички млади момичета, които мечтаят за корона. Особено ме "зарадва" начетеността и ерудицията на Инночка Жиркова, която с увереност констатира, че Слънцето се върти около Земята...Какая молодец, мда. Laughing
Американките изобщо не желая да коментирам.   Peace

# 606
# 607

И на мен ми харесва,но някак си е твърде чиста за токъв конкурс.ПО-добре да се запази такава Peace

# 608
Моето мнение е ,че има 1/2 ставащи в лицата/главите девойки, но на всяка до една телата им са под всякаква критика. Защо хората си мислят ,че като са слаби е достатъчно да изглеждат добре Tired. То са едни отпуснати телеса и виснали ръце като крила на пиле. Егати момичетата-"миски" Tired и това всъщност е масово ....жалко... ooooh!

# 609
В голяма степен е до грим, прически, светлина и фотография.

# 610
# 611

На корта много я харесвам, но тук ми изглежда малко....груба.

# 612
Това май им е първото официално появяване като двойка.Сладури са. Heart Eyes

# 613
# 614

Момичето ми е съседка. Наистина е много красиво, на живо още повече ( е в тяло има още какво да се желае).

Общи условия

Активация на акаунт