Звездни компромати - 174 част

• 69 604
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Относно новата песен на Алисия - направи ми впечатление, че няма автор на текста. Дали не е неин текста?

# 496
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Като заговорихте за тях - преди няколко месеца имаше статии за любовната мъка на една от дъщерите, която се разделила с приятеля си, заради изневяра.
Сега чета, че и двете са омъжени  newsm78
Някои помни ли за подобна история?

Бившият годеник на Тамара беше хванат в изневяра и тя му би шута  Mr. Green

# 497
# 498
Историята с бившия на Тамара беше много грозна.
Баща й   Бърни показва на Тамара касета на която е заснет Омар да прави джиджи-биджи  с друга. Омар се опита много нескопосано да се измъкне като каза,че това се е случило преди да бъдат заедно с Тамара, само че идиота забравя че на видеото носи 2гривни Картие подарени му от Тамара и така версията му отиде на боклука. Пълен тъпак. ooooh!

# 499
Историята с бившия на Тамара беше много грозна.
Баща й   Бърни показва на Тамара касета на която е заснет Омар да прави джиджи-биджи  с друга. Омар се опита много нескопосано да се измъкне като каза,че това се е случило преди да бъдат заедно с Тамара, само че идиота забравя че на видеото носи 2гривни Картие подарени му от Тамара и така версията му отиде на боклука. Пълен тъпак. ooooh!
После жените били такива, били онакива.... ooooh!

# 500
# 501
Ава на Рийз е едно към едно на нея като млада.
Категорична съм, че повече прилича на татко си.  Laughing
Всеки вижда различно. Има прилика и с Рийз, но според мен е одрала кожата на баща си.

Абсолютно! Страшно прилича на Раян. Виж синът им, Дийкън, вече е копие на майка си. Друг е въпросът, че Рийз и Раян имат доста общи черти помежду си.

# 502
  • Пловдив
Адел стана кавалер на Ордена на Британската империя

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_341553844

# 503
  • София
Ава на Рийз е едно към едно на нея като млада.
Категорична съм, че повече прилича на татко си.  Laughing
Всеки вижда различно. Има прилика и с Рийз, но според мен е одрала кожата на баща си.

Абсолютно! Страшно прилича на Раян. Виж синът им, Дийкън, вече е копие на майка си. Друг е въпросът, че Рийз и Раян имат доста общи черти помежду си.

Нищо общо не виждам между двамата. Рийз винаги ми е била адски грозна с тънките си устни и острата брадичка, а Раян има хубаво лице с пухкави устни. И според мен дъщерята прилича на таткото  Heart Eyes.

# 504
# 505
  • bad@ss
Мадс Микелсен Heart Eyes и Ивън Рейчъл Уд на снимките на The Necessary Death of Charlie Countryman.

# 506

Прекрасни  Heart Eyes!

# 507

Пита се къде е Гришко, след като и двамата са в Лондон  Crazy  Twisted Evil

Отзад Тил Швайгер

# 508
# 509
Little Evil, на мен някак са ми еднаква двамата... В детайли наистина нямат много общо, но като ги гледам, ми се припокриват. Харесвах ги като двойка, според мен много си отиваха, повече отколкото Рийс и сегашният й мъж и повече от Раян и която и да е поредна. Пуста младост обаче, ако се бяха взели на малко по-зряла възраст, можеше още да са заедно...

Ето ги съвсем в началото на връката им , тук Рийс направо не прилича на себе си.

На някакво светско събитие

Много любима снимка, може би първата на Ава
  Heart Eyes

На мен и двамата са ми красиви по един специфичен, нетрадиционен начин.

Общи условия

Активация на акаунт