Звездни компромати - 174 част

• 69 595
  • 718
  •   1
Отговори
# 510
  • Под липата
Не ми се зареждат снимките , Jaded.... Пише, че няма достъп ...

# 511
  • София
Jaded, аз съм на същото мнение като теб. Рийз и Раян бяха страшно красива и секси двойка. Много си отиваха и се допълваха. Рийз пък си ми е любимка от доста години и макар да не е класическа красавица ми е супер чаровна, а фактът, че е винаги усмихната, ме кара още повече да я харесвам.

# 512
# 513
  • Варна
Ах, че са красиви! Heart Eyes Милан е изписан, като малка госпожичка.

# 514

Прекрасни  Heart Eyes
Преслава наистина е прекалила с модерните хапчета, именно с тях свалят така екстремно кг. И Мария Илиева е сред тях. Фитнес, диети, тинтири - минтири  Whistling

# 515
А кои са  тези модерни хапчета  Rolling Eyes newsm78

И тримата са сладурковци  Heart Eyes

# 516
 Синът на Шакира приличана нея. Дано си имат и момичнце да прилича на баща си, такава хубост трябва да бъде наследена Simple Smile

# 517
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Убийствени снимки Heart Eyes

# 518
# 519
Преслава колко екстремно да сваля килограми?! От години си слабее постепенно. Аз я харесвам слаба, но не и повече от това.

# 520
  • Бургас
Преслава никога не ми е харесвала. Все тая дали е слаба или дебела. Никаква диета не може да промени аграрното й излъчване на проста, селска девойка.

# 521
  • София
Преслава никога не ми е харесвала. Все тая дали е слаба или дебела. Никаква диета не може да промени аграрното й излъчване на проста, селска девойка.
Абсолютно! Peace
Изобщо не мога да си обясня защо беше поканена като жури в Гласът на България. Момето едва свързваше 3 думи в изречение.

# 522
  • Бургас
Абсолютно! Peace
Изобщо не мога да си обясня защо беше поканена като жури в Гласът на България. Момето едва свързваше 3 думи в изречение.

Не знам кой я покани тази в "Гласът на България" /не че и на Викито й беше много мястото там/. "Все не й достигаше нещо" на жената, за да се обърне на нечие изпълнение. Голямата певица. Половината от участниците пееха по-добре от нея. Ако не й е достига нещо, то е мозък.

# 523
  • София
"Все не й достигаше нещо" на жената, за да се обърне на нечие изпълнение.
Там е работата, че когато си жури и когато постоянно "не ти достига нещо", би трябвало да можеш да се аргументираш и да обясниш на разбираем език защо не ти допада дадено изпълнение. Но не е виновна тя, виновни са продуцентите, че канят кухи лейки да окепазват иначе хубавия формат.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт