Чест и уважение / L Onore E Il Rispetto - италиански сериал - тема 2

• 111 546
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Кали Hug, и аз го искам Гарко в различни сериали и сезони!!!!!! smile3534 . Лице на ангел също ми хареса, щом го изгледах посред нощ на един дъх, но крайните коментари след сезона, тогава и впечатленията са по-много и ясни Heart Eyes

Чароит Hug, аз снимките ги търся спонтанно, когато съм в настроение, нямам нерви да ги събирам Wink. Дано само не ви дразня с тях, ако искате да ги крия в спойлер или да се откажа newsm78.....на мен много ми харесват Grinning

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 00:09 от lia-martin

# 736
Е, момичета, но защо ни е втори сериал "Чест и уважение".  newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug разбирам какво имате в предвид - винаги ще си има - по-, най-...)

Харесва ми, че и Гарко търси нещо различно като герой.
Нормално е. Той повече отрицателни роли играе.

Аз гледам да не фаворитизирам сериали, че става страшно - (виждам го в подраздела).

И ако трябва да бъда искрена, "Чест и уважение" можеше да няма трети сезон (мое мнение).
Всичко да приключи във втория.

Лиа, "Лице на ангел" си има край..., но така или иначе, ще има и втори сезон.
Явно рейтингът (като навсякъде) определя, дали един сериал да има и следващи сезони.
Хубаво е, че на Гарко сериалите имат по няколко. Значи публиката го иска (и него и героите му).

Според мен не става дума за безкрайни продължения на филма в стил "Дързост и красота",примерно.Чисто човешките и семейни отношения ме карат да говоря с удоволствие за "Чест и уважение".Едни безкрайни епизоди биха го направили блудкав и безсмислен.След трети сезон само ще си смучат от пръстите идеи

# 737
Рейтингът на "Лице на ангел"

nº    Episodio    Prima TV    Telespettatori    Share
1    Primo episodio    28 ottobre 2011    3.955.000    15,35%
2    Secondo episodio    4 novembre 2011    3.897.000    15,50%
3    Terzo episodio    11 novembre 2011    3.949.000    16,03%
4    Quarto episodio    18 novembre 2011    4.440.000    17,39%

Едно интервю с Копола за "Лице на ангел".
Голяма сладурана. Много бъбрива и усмихната.

Лиа,   Hugне ги крий. Те са част от италианската действителност.
Красиви хора, красиви пейзажи... италианска му работа.

# 738
Кали Hug, и аз го искам Гарко в радлични сериали и сезони!!!!!! smile3534 . Лице на ангел също ми хареса, щом го изгледах посред нощ на един дъх, но крайните коментари след сезона, тогава и впечатленията са по-много и ясни Heart Eyes

Чароит Hug, аз снимките ги търся спонтанно, когато съм в настроение, нямам нерви да ги събирам Wink. Дано само не ви дразня с тях, ако искате да ги крия в спойлер или да се откажа newsm78.....на мен много ми харесват Grinning

Не ги крий,няма да си личи ,че си ти.Наистина са страхотни

# 739

Според мен не става дума за безкрайни продължения на филма в стил "Дързост и красота",примерно.Чисто човешките и семейни отношения ме карат да говоря с удоволствие за "Чест и уважение".Едни безкрайни епизоди биха го направили блудкав и безсмислен.След трети сезон само ще си смучат от пръстите идеи
Hug Hug Hug
Ох, особено в първия сезон. Майка, баща, брат и т.н.
В третия нищо не му остана. Само Антония...
Не трябваше да са толкова жестоки към Тонио сценаристите, но това е филм за мафията.
Искам или не искам, развитието на сериала не може да бъде в  друга насока.

# 740
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

И аз да се включа. Изгледах първият епизод. Съгласна съм, че не може да се сравнява с Честта, но както каза и Кали, няма и защо. Жанра, времето и т.н. са прекалено различни. Определено Тонио ще ми остане в сърцето. Тази роля на Гарко е хубава. Интелигентен, честен...., но не е Тонио. Предпочитам късата му коса,  погледа му, който те разсъблича и понякога смразява, не ми харесва облеклото му тук, крие добре сложената му фигура (май си е и по-слабичък в този филм).... С няколко думи ми липсва лошото, порочно момче. Козима също я виждаме в друг образ. Страхотна игра и от нея. Обожавам ги тези двамата и се чудя дали ще станат и тук двойка.
Лиа че Анджела ще застреля точно годеника си не беше толкова предвидимо, колкото че го показаха как наниза маската и след това как един маскиран човек пак така облечен прави обир. Беше прекалено явно. Не мисля, че искаха толкова да ни изненадат. Смятам че нещата са направени така, че да се баламосваме колко сме умни и колко е елементарно всичко и на края ще ни шашардисат с нещо много неочаквано и непредвидимо. Поне се надявам да е така. Иначе едва ли би имало втори сезон.

# 741
Не  че искам да притеснявам Калина , но да ви напомня и уведомя , че тръпна в очакване на новата серия /Втора/ от последния сериал който дружно гледаме. Wink Praynig
Просто днес е петък. Laughing Mr. Green
Чакам си .

# 742
  • Мюнхен
Лиа и аз харесвам снимките ти. Продължавай така!

Момичета ще се радвам на всеки филм с Гарко. Няма роля, в която не бих искала да го видя.

# 743
  • Мюнхен
Не  че искам да притеснявам Калина , но да ви напомня и уведомя , че тръпна в очакване на новата серия /Втора/ от последния сериал който дружно гледаме. Wink Praynig
Чакам си .

Ох и аз и аз. Да видя какво ще стане с Анджела. Между другото някой гледал ли е целият филм?

# 744
Чакам си .

Ох и аз и аз. Да видя какво ще стане с Анджела. Между другото някой гледал ли е целият филм?
Ако бях го намерила в ютуб щях досега да съм го изгледала.
Има вероятност да го има в медиасет сайта им , но не съм го търсила.
Не ми е оставало време за търсене .
Довечера ще се поровя .

# 745
  • София
Аз съм го гледала, ама след като видях епизода с превод, все едно не съм  Grinning Съвсем други обяснения за случващото се имах, а то се оказа в пъти по интересно. И аз чакам с нетърпение превода, но когато смогне Калина.  bouquet Знам от опит какво, еле когато си и сам.

# 746
Аз съм го гледала, ама след като видях епизода с превод, все едно не съм  Grinning Съвсем други обяснения за случващото се имах, а то се оказа в пъти по интересно. И аз чакам с нетърпение превода, но когато смогне Калина.  bouquet Знам от опит какво, еле когато си и сам.
Дай линк . Praynig

# 747
  • Мюнхен
И аз такъв филм не бих гледала без превод, колкото и да ми е трудно. Поглеждам напред само ако става дума за бозички, сапунки и подобни. Там няма нужда от много езикови позания. Когато един филм ми харесва, не мога да си развалям кефа. Така че и да не ми се чака, ще чакам.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 748
  • София
Дай линк . Praynig
Няма линк. Имам ги на компа  Hug

# 749
Дай линк . Praynig
Няма линк. Имам ги на компа  Hug
Аааааааааа откъдееееееееее. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт