Чест и уважение / L Onore E Il Rispetto - италиански сериал - тема 2

• 111 511
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте момичета!

И аз да се включа. Изгледах първият епизод. Съгласна съм, че не може да се сравнява с Честта, но както каза и Кали, няма и защо. Жанра, времето и т.н. са прекалено различни. Определено Тонио ще ми остане в сърцето. Тази роля на Гарко е хубава. Интелигентен, честен...., но не е Тонио. Предпочитам късата му коса,  погледа му, който те разсъблича и понякога смразява, не ми харесва облеклото му тук, крие добре сложената му фигура (май си е и по-слабичък в този филм).... С няколко думи ми липсва лошото, порочно момче. Козима също я виждаме в друг образ. Страхотна игра и от нея. Обожавам ги тези двамата и се чудя дали ще станат и тук двойка.
Лиа че Анджела ще застреля точно годеника си не беше толкова предвидимо, колкото че го показаха как наниза маската и след това как един маскиран човек пак така облечен прави обир. Беше прекалено явно. Не мисля, че искаха толкова да ни изненадат. Смятам че нещата са направени така, че да се баламосваме колко сме умни и колко е елементарно всичко и на края ще ни шашардисат с нещо много неочаквано и непредвидимо. Поне се надявам да е така. Иначе едва ли би имало втори сезон.

Ами ако това ангелско лице е инспекторът? newsm78 newsm78 newsm78
Дали не избързах с мнението, че ролята му е положителна?

Момичета, новата тема: (да не нарушаваме правилата  -  повече от 50 страници)

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 18:59 от kali_georgieva

# 751
[b]Лиа[/b] че Анджела ще застреля точно годеника си не беше толкова предвидимо, колкото че го показаха как наниза маската и след това как един маскиран човек пак така облечен прави обир. Беше прекалено явно. Не мисля, че искаха толкова да ни изненадат. Смятам че нещата са направени така, че да се баламосваме колко сме умни и колко е елементарно всичко и на края ще ни шашардисат с нещо много неочаквано и непредвидимо. Поне се надявам да е така. Иначе едва ли би имало втори сезон.
[/size]
 Joy Joy Joy да, но аз предугадих точно това, а и защо да се баламосваме, че сме умни, като сме си точно такива? Wink

или

newsm78 newsm78 newsm78

# 752
Лиа , има нова тема

# 753
Мерси Маркрит Hug, извинете ме Praynig newsm34

# 754
# 755

Общи условия

Активация на акаунт