Re: SportsDirect-56

• 53 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, някой купувал ли е от този тип маратонки на Пума, с подобно ходило става въпрос, не конкретно за модела, да ме упъти на С12 или С13 колко сантиметра е стелката?

Имаме тези С13 http://www.sportsdirect.com/puma-xenon-trainer-childrens-running-shoes-031011

# 541
  • София
Благодаря, от продавалника намерих из разни обяви, че С12 е 18.5см. Дали няма да са прекалено големи се чудя? А вашите 20см, направо ме стреснаха вече.
 Аман от тия номерации значи. Фрапиращото е че С12 е 31 номер.
Ама дъщеря ми в момента носи 28 номер обувки, а крачето и е 17.8см. За на есен ми трябват и се чудя какво да поръчвам  Crazy

# 542
Здравейте момичета!На някой случвало му се е подобно нещо и какво означава това http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … mp;AWB=6493407524

Виж поста на marian1 в Пон., 08 Юли 2013, 15:59
При нея беше същото, върната за преопаковане и доколкото виждам по нейното проследяване, вече е получила част от поръчката си.  Peace
Мда, получих единия кашон, тази седмица трябва да дойде и втория. Масово ДХЛ са почнали да им връщат за преопаковане. Последната ми поръчка пак натам върви. ooooh! Интересното е, че служителките от ДХЛ твърдяха, че и двата кашони са върнати, а в петък незнайно как единия ми кашон беше пристигнал, а никъде не го виждаха. Едва ли кашоните са толкова зле още след изпращането им. Има нещо странно. Whistling
При мен последните 2 поръчки пристигат в черене чувал,от ДЧЛ отговориха че този вид опаковка не отговаря на тяхните изисквания и най - вероятно за това е върната.

# 543
  • София
Мацата, крачето на моя син е 18 см. и тези маратонки, които ти посочих, са му идеални, както казах, зоната за крачето е 18 см, въпреки че стелката е 20 см. Моделът е по- издължен и затова. Смятам, че сте за С12, С13 ще са ѝ големи и няма да са ѝ удобни.

# 544
  • София
Мацата, крачето на моя син е 18 см. и тези маратонки, които ти посочих, са му идеални, както казах, зоната за крачето е 18 см, въпреки че стелката е 20 см. Моделът е по- издължен и затова. Смятам, че сте за С12, С13 ще са ѝ големи и няма да са ѝ удобни.

Много ти благодаря  Hug

# 545
Здравейте момичета!На някой случвало му се е подобно нещо и какво означава това http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … mp;AWB=6493407524

Виж поста на marian1 в Пон., 08 Юли 2013, 15:59
При нея беше същото, върната за преопаковане и доколкото виждам по нейното проследяване, вече е получила част от поръчката си.  Peace
Мда, получих единия кашон, тази седмица трябва да дойде и втория. Масово ДХЛ са почнали да им връщат за преопаковане. Последната ми поръчка пак натам върви. ooooh! Интересното е, че служителките от ДХЛ твърдяха, че и двата кашони са върнати, а в петък незнайно как единия ми кашон беше пристигнал, а никъде не го виждаха. Едва ли кашоните са толкова зле още след изпращането им. Има нещо странно. Whistling
При мен последните 2 поръчки пристигат в черене чувал,от ДЧЛ отговориха че този вид опаковка не отговаря на тяхните изисквания и най - вероятно за това е върната.
да, така е, точно заради чувалите ги връщат  Peace

# 546
Случайно някой да има наблюдения върху мъжката номерация на Адидас
Уголемени .... Умалени....

# 547

Дрехи?Обувки?

# 548

Дрехи?Обувки?

Обувки извинявам се

# 549
  • Пловдив

Хм, а аз получих в последния месец на 2 пъти поръчка от 2 части - едното кашон, другото чувал - не са връщали... Явно което мине... А друг е въпросът защо го допускат слагането в чували щом им ги връщат

# 550

Хм, а аз получих в последния месец на 2 пъти поръчка от 2 части - едното кашон, другото чувал - не са връщали... Явно което мине... А друг е въпросът защо го допускат слагането в чували щом им ги връщат
Свършили са им кашоните и някой го е мързяло да иде до склада  hahaha

# 551
  • София
Момичета, пак съм с въпрос. Харесах яке на Airwalk, за ръст 128 ми трябва. Най-малкия размер е 7-8 години.  newsm78 По принцип дъщеря ми е на 5 и половина, но е доста висока и винаги купуваме доста по-големи по етикет неща.

# 552
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.

Може ли да ми препоръчате раница за ученик?
Да може да издържа поне 5 кг.  Wink
За втори път питам  Wink Преди никой не отговори  Peace

# 553
  • Перник
Скоро се коментираше, може би затова никой сега не е отговорил. Прегледай 8-9 страница на темата.

# 554
  • I want it all and I want it now.
Надя* Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт