Нашите кухни - тема 49

• 113 156
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Dund1chk4, за мен този вариант е най-удачният. Все пак трябва и с майстора да го обсъдиш, относно изводите и комина. Нека си е тъмен плота, чудесна комбинация си си избрала, пък и няма значение цвета, все пак е кухненски плот и си изисква поне елементарна хигиена.
Шкафовете до тавана ми харесват, и все пак си зависи от височината на стаята
Много благодаря за насоките, много ми помогна   bouquet  bouquet

# 106
За абсорбатор съм се спряла на доста мощен Тека, като цената е доста прилична - около 145 лв.
Имате ли отзиви от марката?

ето го и него:
http://www.tehnomix.bg/teka-tl162-w-b
Т. като абсорбатора и на мен много ми хареса да попитам специалистите тук става ли за стая 16 кв. м. като извода ще е през стената навън, а не в комин. Притеснявам се да не е много силен за помещението.
За 16кв. ако си отговаря на мощностите на минимална и средна си ОК, но максималната ти идва много.

# 107
  • София
Продължавам да нахалствам  Laughing

Сохо, взех предвид съветите ти и стигнах до този вариант:

Скрит текст:

Относно чупките не можах да ги направя на програмата, но той майсторът ще изреже шкафовете според ъглите. Важно е отпред как се получава, отзад е негова задача  Mr. Green
Плота ще рискувам с тъмен, защото ще стане много бозаво (бели мебели и някои от стените също бели). Ще съм дежурна с парцала, няма как  Mr. Green

А сега сложи фурната под котлоните и с ето този механизъм
http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=107_110&products_id=1114
сложи газовата бутилка в глухия шкаф под мивката и според мен нещата ще станат добре.
Ще имаш още един пълноценен шкаф.

# 108
Да покажа и аз най-после моята мини кухничка. Наистина е микроскопична, но за повече няма място. От едната страна не са монтирани дръжките все още както и гръбчето от към котлоните. Там ще е синьо стъкло.

# 109
mioki много е симпатична, чудесно се е получило, а дори не е напълно готово. Поздравления!

# 110
Блягодаря Simple Smile
Там в нишата до мивката ще има миялна някой ден, но за сега мисля да мушна една ето такава количка http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81869

# 111
Да покажа и аз най-после моята мини кухничка.

Кокетка  Simple Smile Peace

# 112
mioki, поздравления. Кухнята ти е много стилна и различна от всичко показано до тук. Харесва ми допълнителната декорация и елемента с лавандулата. Много красиво и уютно замислено, браво!

# 113
mioki , много е хубава и уютна, да я ползваш със здраве  Heart Eyes

Имам въпрос: Къде държите картофи, лук, плодове, зеленчуци и т.н.?
На терасата не може, защото е към спалнята. Освен в някой шкаф кухненски, но няма ли да гният и да вмирисват?  newsm78 Дайте ми идея къде да ги съхранявам  Praynig

# 114
  • София
Mioki, страхотна е кухничката ти, малка, но кокетна! Аз пак за плота ще те питам - как си го обработила? Икейски ли е? Нещо започвам да се отказвам от тъмния плот и ше разчитам на икейското масло, ако е много жълто ще го мисля. Може и на лични да ми отговориш, да не занимаваме останалите.

Dund1chk4, аз в сегашната ми кухня ги държа в един шкаф, но от време на време имам нещо развалено, ако са в торбички. Ако ги сложиш в кошници няма да имаш проблем.

# 115
  • София
mioki, страхотна кухня! Много стилно и красиво! Мислех, че е снимка от списание... Simple Smile

Dund1chk4, аз обикновено купувам по 1 лук, 1 морков и каквото ми трябва да конкретната манджа. За да не ми се събират количества, които няма къде да държа. Ако се съберат, ги държа в хладилника до следващата употреба, която трябва да е скоро... Simple Smile

# 116
Dund1chk4, аз точно за картофи, лук и подобни съм я планирала тази икейската количка.

Didi*, плота не е икейски. Трябваше ми 2см дебелина дъб, а техните са само дебели. С безцветно масло на Осмо е обработен.

благодаря на всички за хубавите думи   bouquet

# 117
  • София
Благодаря ти! Страхотен е станал Simple Smile

# 118
mioki страхотна кухничка! Много стилна и уютна!Със здраве да си я ползвате! Много ми хареса! smile3501

# 119
  • Някъде на път....
Да покажа и аз най-после моята мини кухничка.

Кокетка  Simple Smile Peace
Точно!  Wink
Много, много сладка!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт