Нашите кухни - тема 49

• 113 134
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Скрит текст:

Предполагам имате предвид хладилника (1) да отиде на място 8, 9 или 10? Правилно ли разбрах?
Аз имах колебания относно мястото му, но не можах да измисля по-добър вариант...сега сядам и започвам да мъдря ново решение  newsm78

Шкаф номер 3 и 4 ще са слети, няма да имат преграда между тях и ще мога да ползвам пространството. А миялната е номер 2, точно до хладилника.

Да, за хладилника имах предвид да е на 9, например. Освен това, на номер 4 имаш комин и то всъщност няма да е шкаф до колкото виждам, друг вариант е 3, 4 и 5 да са един ъглов шкаф, който да поизрежете за да го нагодите към комина. Проектът ти като цяло е хубав, обаче не си го съобразила с чупките на стаята

# 91
  • България-Варна
Записвам се да следя темата дона един ден и аз се похваля с новата си кухня. wash easter

# 92
За абсорбатор съм се спряла на доста мощен Тека, като цената е доста прилична - около 145 лв.
Имате ли отзиви от марката?

ето го и него:
http://www.tehnomix.bg/teka-tl162-w-b
Т. като абсорбатора и на мен много ми хареса да попитам специалистите тук става ли за стая 16 кв. м. като извода ще е през стената навън, а не в комин. Притеснявам се да не е много силен за помещението.

# 93
Пирамис си е стара марка и най-вече в мивките от неръждаема стомана.

Не ги знам колко стара марка са, но първо бяха гръцки, миналата седмица бях там и даже не са чували за уредите им. Сега четох някъде, че били италиански, но дали няма вредни примеси в сплавта не мисля, че някой може да каже. И другото е, че за около 100-150лв са си направо тенекия, а другите си имат цена. На Силистра я купих за 109лв със сифона. Компромис направих с дизайна.
http://www.chrom.bg/umivalnik-dvukoriten-750-500.html

Да ти е честита новата българска мивка на Хром- Силистра произведена с гръцка ламарина.
Когато не сте запознати с нещо е по-добре да си мълчите и да четете повече.
В България 100% от неръждавейката се внася и то предимно от Гърция.
А за мивките на Пирамис мога да кажа от личен опит, че е в класи над българските. Монтирали сме над 70-80 бр на клиенти и поне още толкова сме продали и досега няма нито едно оплакване, докато от бългаските ....... и вече не ги предлагаме.
А да забравих да спомена, че Пирамис се продават с пълен комплект сифони с извод за перална и съдомиялна и са с 15години гаранция.

За абсорбатор съм се спряла на доста мощен Тека, като цената е доста прилична - около 145 лв.

ето го и него:

Абсорбатора е много хубав за цената си и върши работа. Ако не те притеснява, че ще е с бяла или черна лайсна е супер.
Има го същия модел и с иноксова лайсна и стой много приятно.
ето ти линк да го видиш, а и разликата в цената е малка. Ще се върже с мивката, смесителя и водобрана, а и с ласна на котлоните ако имат такава:
http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?products_id=1092

Кухнята е изцяло лилава и бяла. Свеждам до минимум инокс цвета, като може печката да е черна или инокс, но още не съм се спряла. Благодаря за отзива за аспиратора Simple Smile

# 94
  • Раковски
Аз нещо на тека при аспираторите нямам вяра, измерили са три нива за мощност, ако ги сравните с някой на фабер и може да разберете, че по-слабички. Ся не съм рекламно лице на фабер, но е добре да се сравнят.

# 95
  • на Мелмак

ето го и него:
Т. като абсорбатора и на мен много ми хареса да попитам специалистите тук става ли за стая 16 кв. м. като извода ще е през стената навън, а не в комин. Притеснявам се да не е много силен за помещението.

Вижте го на живо този абсорбатор.
Аз съм също с Тека , но мисля , че беше следващият модел.
Защото преди 2 години като си избирах - точно същият и аз харесах на картинка , като цена и показатели.
Поръчах си го , но за всеки случай мъжът ми ме накара да отида и да го видя Crazy
И така си взех следващият модел.
не ми хареса този, самите панели не са му както трябва , нещо паянтов ми се стори , а бе...
Но това все пак си е мое мнение , де Mr. Green

# 96
  • на Мелмак
Аз нещо на тека при аспираторите нямам вяра, измерили са три нива за мощност, ако ги сравните с някой на фабер и може да разберете, че по-слабички. Ся не съм рекламно лице на фабер, но е добре да се сравнят.

Моето свеки е с Фабер и съм го ползвала 3 години.
Теката е по-добре , според мен . Peace

# 97
Продължавам да нахалствам  Laughing

Сохо, взех предвид съветите ти и стигнах до този вариант:

Скрит текст:

Относно чупките не можах да ги направя на програмата, но той майсторът ще изреже шкафовете според ъглите. Важно е отпред как се получава, отзад е негова задача  Mr. Green
Плота ще рискувам с тъмен, защото ще стане много бозаво (бели мебели и някои от стените също бели). Ще съм дежурна с парцала, няма как  Mr. Green

# 98
Да се допитам и аз до вас.

Стенните шкафове до тавана ли да бъдат или не. Туй е въпроса.
До тавана - повече място за подреждане. Но се губи въздуха. А и ме притеснява да не се получат оброми (високи) вратичките. Нещо ми е трудно да реша newsm78

# 99
  • София
Моят плот  е черен и няма нищо страшно - пък и нали кухненският плот ежедневно се ползва и по безброй пъти се почиства, бил той светъл или тъмен? Така че - слагайте какъвто цвят ви харесва, чистенето си се подразбира  Wink

# 100
  • София

До тавана - повече място за подреждане. Но се губи въздуха. А и ме притеснява да не се получат оброми (високи) вратичките. Нещо ми е трудно да реша newsm78

Моите са до тавана, нито въздух се губи, нито място. Напротив - печели се  Simple Smile Само трябва да се снабдиш с удобна стълба за редовно катерене. А то си е и вид гимнастика  Wink

# 101
Благодаря, моно си бърза.

Дали е удобно да помоля за снимка на лични?

# 102

Аз съм решила да са до тавана. Хем повече място, хем няма да се събира прахоляк отгоре. Ето няколко примера, които съм си натеглила:

Скрит текст:

# 103
  • София
Благодаря, моно си бърза.

Дали е удобно да помоля за снимка на лични?

Аз я показах в края на предишната тема - изработка е на Shadowmen. Ще я кача отново тук, не на ЛС, и така още веднъж да покажа майсторлъка му. Много съм доволна!

Ето я:

http://media.snimka.bg/s1/2177/030598296.jpg?r=0

# 104
  • София
Dund1chk4, за мен този вариант е най-удачният. Все пак трябва и с майстора да го обсъдиш, относно изводите и комина. Нека си е тъмен плота, чудесна комбинация си си избрала, пък и няма значение цвета, все пак е кухненски плот и си изисква поне елементарна хигиена.
Шкафовете до тавана ми харесват, и все пак си зависи от височината на стаята

Общи условия

Активация на акаунт