Нашите кухни - тема 49

• 113 208
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Не знам дали това е най-добрия вариант, но все пак може да е от полза за някой Simple Smile Аспиратора си е шумничък, но не знам дали това има връзка с тръбите или си е от самия модел.
Вариантът е чудесен!
/няма връзка със шумът/
Малката ми забележка е към монтажът:
На сн. 2 се забелязва, че клапата не се затваря плътно,
поради неотстранената монтажна пяна видима на сн. 3.

# 181
  • Варна
Не знам дали това е най-добрия вариант, но все пак може да е от полза за някой Simple Smile Аспиратора си е шумничък, но не знам дали това има връзка с тръбите или си е от самия модел.
Вариантът е чудесен!
/няма връзка със шумът/
Благодаря за забележката! Аз днес за пръв път видях как изглежда отвън и не ми е направило впечатление, трябва да опитаме да го изрежем.  Peace

# 182
  • Раковски
Ако няма друго решение на тръбите за аспиратора това става, инак тези тръби и всеки един ъгъл намаляват дебита на аспиратора. Тези тръби нямат уплътнения и трябва да се лепят, че част от засмукания въздух издиша от колената или снадките.

# 183
  • София
Вариантът е чудесен!
/няма връзка със шумът/
Благодаря за забележката! Аз днес за пръв път видях как изглежда отвън и не ми е направило впечатление, трябва да опитаме да го изрежем.  Peace

Ако няма друго решение на тръбите за аспиратора това става, инак тези тръби и всеки един ъгъл намаляват дебита на аспиратора. Тези тръби нямат уплътнения и трябва да се лепят, че част от засмукания въздух издиша от колената или снадките.

И УВЕЛИЧАВАТ в пъти шумността на обсорбатора понеже се товари мотора от малкия дебит, без значение каква марка е.
А за мотажа нямам думи - много забележки.

# 184
Дебита, обем на въздух при двата вида форма, който е вътре е с много малка разлика и
за 1 метър, както е при Tsvetivn няма касателство за натоварване на моторът на абсорбаторът и.
Скрит текст:

формулата за обем:
V = π.r.r.h = π.r2.h

формулата за обем е:
V = S.h
Програма за пресмятане на лица на околни повърхнини и обеми:
http://www.math10.com/bg/geometry/volume.html

Тези тръби нямат уплътнения и трябва да се лепят, че част от засмукания въздух издиша от колената или снадките.
 Peace

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 10:03 от Анонимен

# 185
Miss Hriss а защо не размениш мястото на мивката и чекмеджетата? Така ще имаш плот до мивката - от дясно след хладилника, ще имаш и плот до котлоните - този който ще остане между мивката и котлоните. Вашата кухня е почти като нашата. Ето ние как го мислихме. Ако някой има забележки и корекции за по-добра подредба и функционалност, моля да каже. На долния ред надписите са: пералня(под фурната), бутилиера и миялна машина.

# 186
Бих изместила мивката в дясната страна на чупката (по-близо до хладиллника), за да не разкъсвам работния плот на две малки парчета, а да имам едно по-голямо.

# 187
  • София
Дебита, обем на въздух при двата вида форма, който е вътре е с много малка разлика и
за 1 метър, както е при Tsvetivn няма касателство за натоварване на моторът на абсорбаторът и.
Скрит текст:

формулата за обем:
V = π.r.r.h = π.r2.h

формулата за обем е:
V = S.h
Програма за пресмятане на лица на околни повърхнини и обеми:
http://www.math10.com/bg/geometry/volume.html

Тези тръби нямат уплътнения и трябва да се лепят, че част от засмукания въздух издиша от колената или снадките.
 Peace

Математически е така, ама намери физиката какво казва за движение на газовете.
Не ми се спори, а само ще отбележа нещо:
- на 1 метър при този монтаж има 2 клапи, един преход от ф-150 към 60/120мм и 5(ПЕТ) броя 90градусови "завоя".
Всички трябва да ги преодолее мотора.
Мисля, че и така монтиран въздуховода ще дрънчи при 3-та степен на абсорбатора.
Казвам всичко това от професионален опит - много кухни са ми минали през ръцете

# 188
  • София
Добро утро.

Вчера започна сглобяването и на моята кухня  Grinning Ето и малко снимки, като за начало. Следващата седмица продължаваме с горните шкафове и барплотът

# 189
Прекрасни кухни момичета, със здраве да си ги ползвате. Забелязвам обаче, че монтажите ви стават много бавно. Моята кухня, която вече ви показах и никак не е малка бе сглобена за един ден. Тази на вилата, която е направо огромна бе готова за няма и два дни.

# 190
  • Русе
Прекрасни кухни момичета, със здраве да си ги ползвате. Забелязвам обаче, че монтажите ви стават много бавно. Моята кухня, която вече ви показах и никак не е малка бе сглобена за един ден. Тази на вилата, която е направо огромна бе готова за няма и два дни.

Точно и аз това си мислех днес, наистина много бавно. Моята е 9м (доста детайли по нея), освен нея холна секция 2 м и обличане на камина (не цяла), всичко от масив - за 2 дни..

# 191
  • София

Точно и аз това си мислех днес, наистина много бавно. Моята е 9м (доста детайли по нея), освен нея холна секция 2 м и обличане на камина (не цяла), всичко от масив - за 2 дни..

Аз съм поръчала освен кухнята още много мебели, затова при мен ще се монтират нещата поне 2-3 пъти.

# 192
  • Русе
nana77, при теб ясно, и двете засега се получават ОК. Но повечето са с 1 кухня, едната седмица слагат долни, след седмица горни, после плотове, уреди, сякаш наистина много се проточват.

# 193
  • София
nana77, при теб ясно, и двете засега се получават ОК. Но повечето са с 1 кухня, едната седмица слагат долни, след седмица горни, после плотове, уреди, сякаш наистина много се проточват.

При мен вчера за ден успяха да сложат това, което видяхте от кухнята, цялата детска стая е сглобена и гардеробът на 2/3  Simple Smile

# 194
искам комбинация от газови и ел.котлони . Може 3 газ и един ел.
но намерих този
 http://electron.bg/gorenje-k6n2ax-p-20470.html

притеснява ме още и това че е иноксов . Мисля ,че ще се драска. А цената му е добра.
Някой има ли иноксов плот. Сега си  имам печка ,с такава комбиниция , но бяла. Лесно си я чистя,нямам проблеми. Много си я харесвам, но новата кухна ако я направя и оставя печката ,ще прекъсна плота и по-късно ,ако реша да я сменя дали ще може да се монтира вгадена незная.

И още задължително ли е фурната и плота да са от една марка.

Общи условия

Активация на акаунт