Нашите кухни - тема 49

• 113 268
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Да, във вторник се надявам, че ще бъде досглобена. Че вече три месеца съм в основен ремонт и вече  #Crazy

# 226
  • София
Да, във вторник се надявам, че ще бъде досглобена. Че вече три месеца съм в основен ремонт и вече  #Crazy
Как три месеца,бре... Shocked!Ама,това само за кухнята ли?
Няма начин да изтърпя толкова!Ужас!!!

# 227
  • София

Не, естествено. Целият апартамент.

# 228
Нана .... много хубава кухня  Heart Eyes !Ще чакаме още снимки  Grinning

K.A.G много добре се получава!Много ми харесва!  Peace

Моята е готова  Party .Но снимки в Събота-Неделя  Sunglasses Стана жестока!/е,поне за мен,де  Mr. Green /.По-хубава е отколкото дори си представях  Crazy .И след всички купища проекти,които направих се получи безкомпромисно и като подредба и като удобство,и като изпълнение.Много съм доволна  Heart Eyes

# 229
  • София

Моята е готова  Party .Но снимки в Събота-Неделя  Sunglasses Стана жестока!/е,поне за мен,де  Mr. Green /.По-хубава е отколкото дори си представях  Crazy .И след всички купища проекти,които направих се получи безкомпромисно и като подредба и като удобство,и като изпълнение.Много съм доволна  Heart Eyes

Това да се чува!Браво!
Ще чакам снимките с нетърпение!

# 230
Здравейте всички пишещи и четящи. Аз до сега бях във втората група, но имам въпросче - имате ли преки наблюдения за качеството на смесителите Pyramis (в частност този http://www.pyramisgroup.com/default.aspx?lang=bg-BG&loc=11&a … 1&prodid=2415) и на неръждаемите им мивки (тази http://www.pyramisgroup.com/default.aspx?lang=bg-BG&loc=11&a … 1&prodid=2342 )? Как стоят като качество, съпоставени с тези на Тека от същия ценови клас?

Да, във вторник се надявам, че ще бъде досглобена. Че вече три месеца съм в основен ремонт и вече  #Crazy

И аз така си мислех, но ремонтите определено биха могли да се считат за учебно помагало по търпение Simple Smile Аз съм в ремонт от ноември месец миналата година, а от три месеца вече чакам отговор кога изобщо ще ми правят кухнята... Спокойствие и само спокойствие, както казва моя приятел Карлсончо. Simple Smile

ПС Всички кухни, които видях тук са много хубави! Да са ви честити и да се ползват със здраве!

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 22:13 от Луда гъба

# 231
  • София
Елфичка, радвам се, че си отдъхна  Mr. Green Чакам снимки!

Луда гъбо, аз лично предпочетох Тека. Немското си е немско, каквото и да си говорим. Купих си мивка, смесител и абсорбатор на Тека.

# 232
Бих изместила мивката в дясната страна на чупката (по-близо до хладиллника), за да не разкъсвам работния плот на две малки парчета, а да имам едно по-голямо.
Цял следобед чета с интерес.  Hug
Мнението ми е, че мивката не бива да се мести, защото съдомиялната остава далеч, а е много важно те  да са едно до друго. Това е моето некомпетентно мнение.
Според мен, показаното е много добро решение  Simple Smile

# 233
Сегашната ми кухня е с мивка на Тека - http://www.teka.com/products/view/17143 и съм много доволна от нея. Бях решила новата кухня да е със същата, но мааалко повече ми пасва като размер Пирамиса. В крайна сметка, ако не получа положителни отзиви за тях, ще си сложа пак Тека. Иначе аспиратор съм харесала на Фабер.

# 234
# 235
Здравейте. И моята кухня е готова, включително и целия апартамент. Снимки обаче и аз след няколко дни, че сега след местенето е....ужас. Между другото по-гадно нещо от чистене след ремонт, месетене, пренасяне на багаж и куче не съм правила никога през живота си. След три дни в момента съм като зомби, тотално гроги. Незнам утре как ще работя....
Лека от мен.

# 236
Всички кухни, които видях до тук са много хубави, макар и още незавършени! Всяка си има своя уникална визия.

# 237
  • София
Сегашната ми кухня е с мивка на Тека - http://www.teka.com/products/view/17143 и съм много доволна от нея. Бях решила новата кухня да е със същата, но мааалко повече ми пасва като размер Пирамиса. В крайна сметка, ако не получа положителни отзиви за тях, ще си сложа пак Тека. Иначе аспиратор съм харесала на Фабер.

Избора ти на PYRAMIS е много добър. Мивката е дълбока и удобна, а вариант лен се почиства много лесно. Не кънти и не се драска.
Смесителя е изтеглящ и удобен за почистване и има два вида струя на водата.
Незман какъв абсорбатор си харесала на Фабер, но погледни и PYRAMIS TURBO 60cm. Много е добър.

Луда гъбо, аз лично предпочетох Тека. Немското си е немско, каквото и да си говорим. Купих си мивка, смесител и абсорбатор на Тека.

За ТЕКА ще кажа само, че фирмата е немска, но другите неща не са произведени в Германия.
Всичко е на много високо качество, но масово се произвежда в ИСПАНИЯ.

# 238
  • София
Ами те и Найк се произвеждат в Китай и Индонезия, но нямат нищо общо с китайски маратонки.  Mr. Green За мен гръцко и немско няма как да се сравняват.

# 239
  • в колонките

Ами те и Найк се произвеждат в Китай и Индонезия, но нямат нищо общо с китайски маратонки.  Mr. Green

Не съм бъш съгласна за маратонките. Ако си купиш американски оригинални Nike няма да са със същата цена, както произведените в трета държава. Същото се отнася и за останалите изделия, произведени от други.
    В случая съм съгласна с Magikos, че може и да е качествено,но не е оригиналът,  Peace

Общи условия

Активация на акаунт