Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 595
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Добър ден дами  Hug

Колко дълго може да го опъвам, че е трудно да се повярва
Трудни са дните без теб, така че са нощите. Не мога да повярвам какво се случва в съзнанието ми
Когато двама от хората искат за нищо повече от това да бъдем заедно, докато те живеят. Когато те наричат ​​помежду си през деня, само за да каже на другата, че се обичат. Когато погледнеш дълбоко в очите на другите и да я погледнем назад, и никога не искам да изглежда далеч, само за да бъде с друг завинаги. Когато се сбогува боли, дори ако това е само временно, не можете да ги оставите да се роди. Когато е с тях е най-щастливият чувство на света, и да ги целува, е още по-добре. Когато я дам на сърцето ти и да им се доверите да не я счупи или да ви нарани по никакъв начин. чувство надвива съзнанието ми, душата ми, и тялото ми. всеки мой дъх е за нея. Заспя мисля за нея, и мечтаят цяла нощ за нея, и да ви събужда за нея, само с надеждата да ги видя, че ден. сърцето ми принадлежи на нея, и бие със същия темп като нея. Без тях съм загубен, а заедно с тях, се чувствам пълен блаженство. Когато видя с нея, пеперудите са неконтролируеми и сърцето ми спира да бие. Те са единственото нещо, което виждам, единствената, която искате, и след като я целуна, аз загубих в нея транс, аз притежавам света. Бих предпочел да бъдеш нещастен без тях след това да бъде с тях, докато си нещастен. Жертвам всичко за нея. Надявам се, че те ще бъдат по-добре. Боли да държи ръката си, защото сърцето ми ще се пръсне през гърдите ми. Не мога да заспя без да изслуша гласа си всяка вечер. Аз я помня всяка дума, тя ми каза, а аз не мога да забравя усмивката си. Всичко, което правя се върти около нея, защото ме допълваш. Те ми са другата половина. тя ми е завинаги. Винаги ми. Я пусне никога няма да бъде опция, Никога не се предавай тя е само моя вариант. скъпа няма думи да обясня чувствата ми към теб, повече, отколкото те обичам завинаги и винаги. точно като притчата за блудния син Без теб, моята история не свършва дотук. "Погледнах дълбоко в очите му, и забелязах, той се взираше назад. Взех ръката си в мината, усети топлината на тялото, както аз отворих устата си да говори, думите избягал с радост и грижа... И аз те обичам." "Не мога да го повярвам.  Как може да се каже по друг начин? Дали той забрави нашите чувства прекалено? Но ние просто не мога ..." Думата "любов" не е достатъчно. Има абсолютен смисъл на думите "Обичам те?" Или това е чисто субективно? Непонятно на истинската любов между "M & T" Мурат казва, че тези три прости думи, за да Tuba той се това означава, след това на всяка секунда той прекарва с нея, всеки път, когато чуе гласа си, всяка целувка, всеки смях,всеки Задръж  на гърдите му, всеки аргумент, е най-добрият момент от живота си. той е наистина сериозно. "Обичам те ... Това е посланието, което намерих в плик памет: M & T". ... Можете винаги да намери начин да ме изненада в най-простите неща наведнъж Обичам проста, но дълбока думи никога не може да получи достатъчно Всеки.! време чувствам нещо, което ме докоснеш, сърцето ми се зарадва - тя стряска И очите ми, заедно с устата си, започнете да се усмихне Това е неописуемо чувство на вътрешна радост, че аз просто не може да пази за себе си -.. ми имитират издава мен и блясък, и съм щастлив, И аз понякога плача от радост - да, сълзи измъкне от очите ми ми напомни, че той е истински:... моята любов (за вас) е реално да стана по уверен ...

# 136

Поздрави на всички момичета обичащи магията Аси Hug Hug Hug

Поздравления за хубавите домашни, колажи и клипове Joy Joy Joy Вие сте истински творци. smile3501  love001 smile3501

Днес атмосферата е празнична - годишнина от Монте Карло и новите снимки на семейство Сайлак. hahaha hahaha hahaha

Имате обаждания от семейство Доган.

# 137
Катерина 2  Hug

# 138
  • Стара Загора
Кате Hug,аз ще отговоря на тоя най-долу вляво  Party Joy Joy,другите повиквания ги оставям на момичетата  smile3533!

Ариж Hug,красиво е написано,но не мисля,че трябва да визираш Туба и Мурат,а по-скоро Аси и Демир Peace!
Arij Hug, beautifully written, but I think it must refer Tuba and Murat, rather Asi and Demir Peace!

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 14:41 от borovinka123

# 139
borovinka123   bouquet
защото аз съм мисля, че Аси и Демир са факт Murat и Tuba  newsm51 newsm10

because I am  think the Asi and Demir are fact Murat &Tuba

# 140
Здравейте!  Hug

Привет на всички,

Новата седмица я започваме с приятен спомен!  Peace

Колко се вълнувахме преди 2 години от кадрите от Монте Карло! 

Заслужен успех на любимият сериал!  Peace

Благодаря на всички за думите, с които описвате своите герои! Думи, излизащи от сърцата ви.
И за красивите колажи!  Hug

Ариж, мисля, че Борето е дала достоверните адресати на твоите думи.  Аси и Демир! Туба и Мурат са друго нещо! Реалностите са пред нас!  Peace

# 141
  • In the light side of the Moon!
Здравейте моми4ета  Hug

имаме си повод да празнуваме и да се напием  Wink да се 4укнем за наздраве и да си пожелаем още поне 5 път в Монте Карло  newsm44 newsm44 newsm44

а като 4ета Ринка за приятния спомен се 4удя аз как ли бих реагирала, ако съм ги гледала тогава  ooooh! , аз на една Мис Турция се разтреперах, а за МК незнам...сигурно ще се гътна като на Злати мишока, ама няма да мога да се изправя  Joy Joy Joy

днес съм 4ок на кеф  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

и на вси4ки ви пращам презокеанска  txtloves txtloves txtloves

сега отивам на разузнаване  Wink Laughing

# 142
Ариж,поздравления. А реалностите винаги могат да се променят.Особенно в случая.Прекрасни в Монте Карло.На всички творящи,благодарност и поклон.

# 143
Татяна,  Hug вярно е, че реалностите се променят, но "особено в  случая" надали. А и мечтите "на чужд гръб" почти винаги са за нечия чужда сметка.  Peace  

Меги,  Hug вълнението ни преди 2 години беше на макс.  Peace Като те зная сигурно щеше да подскачаш до тавана!  Joy Joy Joy А за гътването ти - не мисля, щеше да си вторачена в монитора да не би да пропуснеш някой миг!

Наздраве за годишнината!

Скрит текст:

# 144
Ринка  Hug наздраве  Drunk (тук ве4е съм се напила  Joy Joy)
и докато си казваме наздраве я да погласуваме малко, 4е нашето моми4е е доста назад  Peace

http://www.oyuncularsitesi.com/anketler/15-sizce-en-iyi-kad-n-oy … u-hangisidir.html

сега докато се рови4кам за МК новини и какво ми направи впе4атление - "кандидатите трябва да имат близо 3 билиона (това незнам с колко нули е  Wink) потенциални зрители в пове4е от 67 държави  Peace
представяте ли си за какво става на въпрос!!!

# 145
# 146
tatiana,  Hugнека се съобразяваме реалностите. Ако уважаваме нашите любимци, нека уважим и техния избор! Peace Не мислиш ли, че със всичко останало ние ги обиждаме? Ако ние в тази тема ги харесваме като Аси и Демир, в друга тема ги харесват като Хасрет и Мурат и искат същото за тях, да не говорим за първата тръпка на Туба-Бюлент. Сигурно някои искат да ги видят  пак заедно. Еее, възможно ли е тя да да бъде със всеки, когото феновете предпочитат? Нека не обиждаме Туба по този начин, ако наистина я обичаме я уважаваме и да се наслаждаваме на оставеното от тях върху филмовата лента! Peace

# 147
Сиси Partyзареждаш темата с нови и малко известни снимки и добро настроение!
Бори Hugприпомняш за Монте Карло.Азсе впечатлих от "Аси"след него ,но много неща прочетох и гледах,.Благородно завиждам на момичетата,които са съприживяли всичко това.Несъмнено присъствието на "Аси" на фестивала и отличаването и с наградата е голямо признание за Турското кино и за създателите на филма.
Кат Embarassedте обичат телефона и си говорят важни неща!
Ариж Hugсилни думи,посветени на любовта си написала!Прекрасни са размислите ти !Любовта на Аси и Демир е толкова силна и вдъхновяваща,че повече от 5 години след първото излъчване на филма ,феновете им непрекъснато се увеличават,а легендата е жива!
Рина Hugще е интересно ако споделиш нещо интересно от тогава!
Меги Hugпразничната еуфория рано те е обхванала.Чакай купона довечера!
Татяна Hugживота е непредсказуем и често ни поднася изненади,но се налага да се съобразяваме с реалността!

# 148
а така, имаме си офф леле мофф, имаме си винце, пък нека ни е зле и много моля да не си разваляме празника  Naughty Naughty

хади буйрум, слагам тортата пък по-късно, когато вси4ки сме на линия ще духаме свещи4ки  Joy Joy

настанявайте се!!!
Скрит текст:

# 149
  • Стара Загора
Наздраве и от мен за годишнината  Grinning ;Ринка Hug,Меги Hug

Аз докато се натуткам да намеря някоя наша песен и Меги е наредила масата,че и тортата сложила(ах,че мн.хубави с розички Heart Eyes Heart Eyes),не ми остава друго освен да се настанявам Joy Joy Joy..
Ани Hug,привет и на теб!

И аз ви моля да приключим темата -едно са мечтите,друго реалностите и трябва да се съобразяваме с тях,а и без това сме доста посещавани напоследък,нека не даваме поводи за разправии и напрежение Peace.

Общи условия

Активация на акаунт