Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
     Ползотворен ден! Успешна седмица!

На всички вече посетили и по- късно влезли в темата - Hug Hug Hug

Дано получаваме само добри новини . Днес имам два епизода от "Хулиганът" - newsm44 newsm44 newsm44 , но за съжаление с "20 мин" не е така. Дано все пак го видим с превод.
  Според мен, със снимките вече са приключили и затова виждаме по- често Туба. Дано все пак и през лятото имаме възможност да ги виждаме отвреме навреме. А ние до 71 серия на Аси ще си ги гледаме и обсъждаме- живот и здраве да е.
   Аз тръгвам по срещи и в реала - да не си мислите, че сте само вие  Laughing Laughing Laughing Laughing

Отново - хубав ден!

# 121
10 юни 2011 г. Moнте Карло-звездния миг на любимия ни сериал!

# 122
Ваня smile3525
Рени Hug

# 123
Рени, за твоята Нериман какво да кажем-грижовна съпруга и майка. Поела е изцяло грижите за дома и семейството, наблюдава всичко да е под контрол; нищо не убягва от погледа й. Стреми се всичко да е наред, на никой нищо да не му липсва, но също така държи да знае и кой как прекарва времето си, използва и  тънки женски хитрости, когато иска да разбере нещо, което не споделят с нея. Тя е типичната женa- домакиня, която се е отдала изцяло на семейството и дома си; всяка жена може да намери нещо от нея у себе си. Оценявам тънкото ти чувство за хумор, поднесен много фино и  интелигентно, което изцяло подхожда на този жив и колоритен, и в същото време доста неспокоен образ. newsm10

Дими, много ми хареса как си представила Джемал ага! Не се кахъри, че му е отделено по-малко място на агата, същото и аз забелязах за участието на Керим,  като гледах епизода; но това е нормално-вече имаме нова звезда-Али, който отнема голяма част от времето; много e деен и се изявява на няколко фронта! Да му мисли Катето hahaha, ние ще сме свидетели на неговите манипулации и всякакви други номера. Джемал ага си обича внучките, но не дава така лесно пари за щяло и нещяло; иска да се убеди, че има смисъл и си заслужава, а за учение -няма да се скъпи, ако това носи инвестиции в бъдеще. Защо казваш, че е стар? Ти видя ли, че прочете документа без очила? smile3501

Да се порадваме още малко на Джемал ага! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 12:58 от sisi56

# 124
  • Пловдив
Здравейте!
Хубава компания сте довели Сиси  Hug Рени  Hug
Рени, като твоята Нериман друга няма! Жена на място. А ти си изтъкнала всичките и качества!
Дими, Джемал ага е много колоритна личност жалко, че скоро ще ни напусне.

Успешен ден!

# 125
  • Пловдив

Много ни е нервно момчето...

# 126
Данче Hug
И още малко Джемал ага! Hug Hug Hug
Всички те допринесоха за Монте Карло!

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 13:01 от sisi56

# 127
Данче newsm10 колажите са прекрасн и вероятно са посветен на годишнината от Монте Карло!
Рени newsm17правиш много стилни неща!
Сиси Hugпрекрасна компания имаме.Малките само да им се позволи ще овършеят всичко наоколо!
Лати Hug
Бори Hugвсе по-добра ставаш.

# 128
Боре, Рени, Данче! Прекрасни колажи!  smile3501 Разнообразни, стилни и красиви!

# 129
# 130
2 години от фестивала в Монте Карло!

# 131
  • Пловдив

Aни  Hug Сиси  Hug

# 132
Данче newsm10 Супер си! Hug Hug Hug

# 133
# 134
  • Стара Загора
Да ни е честита годишнината от фестивала в Монте Карло и дано догодина сме отново там с нашите  любимци Peace

Сиси Hug,Рени Hug,Данче Hug,Ани Hug

Чак сега успях да изчета Джемал ага и Нери  Grinning-браво,мн.ми харесаха и двамата-Рени,Дими smile3525  smile3525!

Скрит текст:
В тон с нашата зелена тема Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 13:52 от borovinka123

Общи условия

Активация на акаунт