Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 571
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • In the light side of the Moon!
ето ме свърших си моята работа  Laughing smile3540 smile3540 навън, на въздух, галоп,  слънцето те огрява, леко бриз4е те гали и освежава , страхотно преживяване имах и забележете  Naughty не паднах  Naughty Joy Joy Joy Joy
през това време Нери ни посетила, ревнивка...сега тепърва ще и видим и тази 4ерта, като ревнува става като лъвица  Joy Joy Joy а пък и Джамал4о ни посетил, той милия още малко му остана ека му се порадваме  Peace
Дими  Hug за имената...виж на Джейлян й подхожда това име, зна4и все пак си мисля 4е сценаристите са търсили и подходящи имена за героите, не са ей така кръстени без целно...тя е малка бунтарка туй моми4е, виждаме я в 2 ри сезон как не се под4инява на консервативното семейство  Peace и е хитрушана, като дядо си, знае от кой да поиска помощ  Joy Joy Joy

аз снощи се приспах с 62 еп и усетих Нери, колко много е улегнала, търпелива, дори успокоява Ихсан а не го настройва  Peace всеки герой се променя и преминава през определен етап от живота си!

# 106
Рени Hugс интерес прочетох домашното ти за Нериман.Много ми хареса.Имаш много интелигентно тънко чувство за хумор,което прави разказът ти забавен и колоритен.
Дими newsm10много интересни коментари имаш за Джемал ага.Любопитно ми беше да науча за значението на имената.

# 107
Меги newsm10ти си нашата амазонка,с прабългарска кръв!Конете заемат важно място в живота ти!

Ново от туитъра на Туба!

# 108
  • Разград

# 109
# 110
# 111
# 112
  • Разград

# 113
Добро утро!Желая една усмихната и пълна със сполука седмица!

# 114
Да изпием по едно кафе в приятна компания!

# 115

Добро утро !  Hug Hug Heart EyesУспешна седмица!

Ани  Hug

Скрит текст:

# 116
  • Стара Загора
Добро утро smile3525!

Ани Hug,Лати Hug,благодаря за кафенцето и компанията  Grinning!

Лек ден и спорна нова седмица Hug Hug Hug!

# 117
Добро утро, момичета и успешна нова седмица! Peace
Ани Hug Лати Hug Боре Hug

На закуска със звездното семейство! Heart Eyes

Или на пикник в приятна компания!
Heart Eyes

Скрит текст:

# 118
# 119

Общи условия

Активация на акаунт