Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 536
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
sisi56 и 13 Гости преглежда(т) тази тема.

Драги гости, каня ви на кафе в приятна компания!

# 93
# 94
Туба с майка си

# 95
Позволих си да ви пусна снимката в по-едър план.Едно е ясно:малките са палавници,вижте къде са чиниите,чашите-на безопасно разстояние.

# 96
Ани, така трябва да бъде! Виж как усилено работят-правят колажи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 97
Сиси Hugзнаех,че Четин и Гюнай Тюлай имат общи проекти в театъра,но толкова много....!
Данче Hugклипа ми хареса,колажа също!
Рени newsm10току що ми даде мъдър урок по толерантност.Благодаря!А колажът е с много чувство!
Меги Hugподкрепям размислите ти!Вдно е сигурно:искаме най-доброто за Мурат!Каквото и да прявим е от любов!

# 98
Сиси Hugте са творчески натури!Нали са деца на много талантливи актьори!Мама май храни Топрак,а Мая си трае.В ръчичките и има играчка!

# 99
     wavey waveyЗдравейте мои вертуални приятелки!  Hug Hug Heart Eyes
  Успях да ви изчета  Peace Peace/след утихване на къщата,че внуците си взеха таблетите  Joy/
  Разбрах,че днес е денят на приятелството и то за първи път Laughing

Мисля,че Приятелството освен реално,може да бъде и вертуално,както е при нас в любимата ни тема,
поддържана с такава любов и красота от всички! newsm51

Много се зарадвах на папарашката снимка на семейството на Туба  newsm44 Макар че малките кукли
на им се виждат лицата е ясно,че са коренно различни/дори и различно ги е облякла мама/

От новините тази вечер разбрах,че няколко дни в Турция са спрени социалните мрежи и затова си
обеснявам някои  неща за липсата на Мурат в туитър.

Хубава вечер   Hug

http://www.dailymotion.com/video/xz3rc7_asi-demir-gulpembe_shortfilms#.UbTNw77VRyS
[/i]

# 100
  • Пловдив
  Слушам Меги и си оставам в моята си страна.
 Права си, и на мен ми е странно, когато журналисти от други страни почват да обясняват какво се случва в България и как трябва да бъде. Така че, спирам с подобни коментарии в темата.

А сега да си напиша домашното.

НЕРИМАН 31 ЕП.

Нериман и Ихсан си лягат, но сега е моментът тя да изкопчи нещо от Ихсан за съмненията, които има относно Сюхейля. Разбира се почва отдалече – за Аси. Какви са тези вечери, коктейли, на които тя ходи много често, откакто е на работа при Али? Редно ли е да закъснява ?  
Ихсан е спокоен, знаят къде е и с кого е, пък и Аси е достатъчно разумна и трябва да й имат доверие. Добре, за Аси е така, ама къде е Аслан, подхваща другия въпрос Нери. Защо баща му не се интересува от него? Винаги не е пренебрегвал чифлика, а сега го няма. Толкова да се е привързал към Сюхейля? Или има нещо друго? Питай си , Нери, но отговор няма да получиш. Така де, много е интересна книгата на Ихсан...
Забележка. Все съм се питала като не се вижда телевизор в чифлика, какви са индивидуалните занимания на всеки. Ето че виждаме Ихсан с книга; вечерта Нериман ще се тюхка, че Аси ще си хване книгите и ще я остави сама;  и Дефне четеше преди да напусне чифлика – да си спомним цитирането на „ Ромео и Жулиета“ . Така че, определено семейството има афинитет към книгите и това е добра тяхна характеристика.

Откакто Нериман разбра, че ще има внуче, тема номер едно за нея и Гонджа са бебетата. Никой преди не би я накарал да вади старите играчки на децата си, но ето сега те се разглеждат с голям интерес. Спомените нахлуват в майчината глава. Е, Джейлян не е толкова вдъхновена, тя си има други планове и затова я виждаме на гости при дядо й после.

Аси ще започва работа в офиса в града и е облечена по нов начин – строго официална. Тя винаги е била красива , но сега прави впечатление на всички с новия си стил. Всички сядат за закуска, но …нещо липсва. Заплеснала се в други емоции, домакинята е забравила най- важното – чая. Добре, че Ихсан го прие с усмивка.

В кухнята Фатма ще прави сарми и блудният й  син Аслан се нахвърля на суровата плънка. Открай време  обича да я похапва. Фатма е сърдита, не може да види сина си. Нериман му прави бележка, защото тя знае мъката на приятелката си. Фатма изплака болката си, но бързо смени сърдитото си лице с топла усмивка, като получи една целувка от Аслан. /колко й трябва на една майка да прости! /

Аслан отиде при баща си в кабинета. Какво ли си приказват? Любопитство гризе Нериман и тя е сложила ухо на вратата- дано нещичко чуе, но …Фатма здравата я стресна, тя пък какво я следи. Хайде отдалечиха се без да разберат за какво става дума.

След време Ихсан подвиква от двора- ще закъснеел довечера. Дали това има връзка с разговора с Аслан? Трябвало да ходи в планината по работа. Та той не ходи често в планината, интересно каква ще е тази работа. Съмнения гризят жената и има защо. Тази потайност наистина я карат да си задава въпроси – то отдавна  се случват разни случки, които са очевидно свързани със Сюхейля и баща и син, а тя няма отговор за тях.

Тъкмо Ихсан потегли, Аси пристигна, набързо да се приготвела, пак ще излиза. Боже, какво им става на всички – с колите хвърчат насам- натам.

Стъмва се – в къщи е пусто. Ихсан го няма - колата се развалила , ще преспи в планината; Джейлян щяла да остане при умния си дядо; младото семейство реши да вечеря навън- то хич не е лошо, нека са повече време заедно; а ето и Аси ще ходела при Мелек на раздумка. Тъжно е на Нериман, трудно й е да остава сама- тя , която обича глъчката на своите хора. Нейният свят е семейството и децата.  постепенно ще трябва да привиква към самотата си – но това няма да й се случи, защото в дома й ще зачуруликат две мили същества.

Така е при мен, Нериман, ще си лягам сама, а на всички от темата, дето ни гледате непрестанно, че и ни обсъждате, пожелавам да си лягате не самички  Laughing Laughing Laughing

# 101

http://www.dailymotion.com/video/xbtfkb_asi-ve-demir-a-beautiful-dream_music

Песента изпълнява Тulay Gunal

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 23:03 от sisi56

# 102
здравейте на всички   wavey newsm67 newsm18
представям ви Джемал Ага
 bowuu
Еп. 31 – Джамал
Възможностите ми за изява стават все по-малко. Дали защото съм вече старичък или  защото режисьорите си мислят, че силите, а и  времето ми, са обвити от красивия бръшлян до мен - това не знам, но в еп. 31 са ми отредили много кратка поява и то чак към края ( иначе си подозирам друга причина - интригата в сериите се ръководи от Али – по младото поколение, няма нужда и от моите капани. Laughing Laughing Laughing  Защото     няма да има уцелели   ха  ха  ха ) Joy Joy Joy
 Я виж ти имам си гостенка – Джейлян. Ако нещо не я тормози, няма да дойде хитрушата. Изплюй камъчето   адий   Виж ти  у тях се говорело само за внучето и  това я тормози – до сега Джейлян беше слабостта на всички – най-малката, най-галената – притеснена е от конкуренцията.   Явно доста е притеснена,  ха  ако бебето било момче,щяло ли да отнеме наследството и?  Чакай малко казъм,(това “казъм” в превод било момичето ми. Много ми хареса звученето на думата) не ти ли е рано да мислиш за това?  Аз нямам намерение да умирам  Joy Joy Joy. Защо ли Сармашък се искикоти така на думите ми. Thinking
Джейлян продължава да настоява – парите и трябвали сега – Фирма ли ще откриваш? Laughing
Това и е хубаво на внучка ми – направо стреля -  искала да учи музика в Истанбул. Подготвила документите и право при дядо си Джамал, техните нямали средства за да осъществят мечтата и,   Naughty   но деде е друго нещо, ако успее да го убеди , ще получи и подкрепата му, а това е най-важно на този етап. Няма време, трябва да се подават документи, да се кандидатства.
Джейлян вади от чантата си книжа, подава ги на дядо си и той да се запознае с условията – с една дума познава навиците на дядо момичето. Тук и Сармашък  я подкрепя – малка е но още от сега знае какво иска, тя не е успяла. Запознавам се със съдържанието на документите, я да видим, да не е измама, о сериозно било, а пък и аз имам задължения към внучка си   Thinking  (с детайлното запознаване на отделните герои, забелязвам, че да се грижиш за порасналите си вече деца е балканска черта, не само българска. Замислих се и за сходството м/у имената – Джамал - Джейлян.)
Потърсих значението на имената и открих, че са с различен смисъл “Джемал се превежда, като значение – красив, съвършен, миловиден”, а “Джейлян(отровен змийски зъб) – змия, хала, дракон. Превежда се още като – жило, жилав, корав, як .
Това е засега от мен, утре ще ви  чета. Лека нощ на всички
 bye    sleepuu  sleepuu  sleepuu

# 103
# 104
Рени, Дими! Утре ще ви чета и коментирам! Heart Eyes Лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт