Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 519
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Защо Зейнеп е поискала помощ точно от Демир? Сигурно й е вдъхнал доверие!!!

# 76
Защото я окуражи още в началото казвайки ,че добре се справя.

# 77
# 78
TUBA BÜYÜKÜSTÜN

# 79
Колеги от театъра!

# 80
# 81
# 82
  • Пловдив
Здравейте!
Имаме си нова снимка! Рина, зарадва ни! Макар и от високо все пак е нещо.
А сега ви пускам новия си клип, който направих с любов за вас!

ASI & DEMIR 32

# 83
  • Пловдив

# 84
  • Пловдив
Дойдох да видя какво става в темата и хоп- две изненади:

1.Снимка отгоре на семейство Сайляк - значи скоро ще ги видим и в друг план, което ще ни зарадва още повече.
 2.Посещение на Ванина - ей, и нас ни четат  newsm44 newsm44 newsm44

Ванина, много е хубаво да прочета и твоето мнение /че аз във вашата тема не влизам/- благодаря за което!
  Много хубаво нещо е нет пространството - имало снимка - няма я. Ей и в моя пост я няма вече hahaha hahaha

А, един въпрос, като четеш и  другата тема, що ли и там не си се изказала   newsm78 newsm78 newsm78 Пък и доколкото видях преди малко, всичко си е наред с информацията, която съм сложила.
Има си снимка.
  Нейсе, няма да се караме заради един Мурат. smile3503 smile3503 smile3503 smile3503

Кавгата при нас е за Демир - предстои му да се годява за Зейнеп. Ама така е като му се подава грешна информация - Аси му каза, че ще се омъжва за Али, и на него му е все едно за кого ще се жени. То и в реала често на хората им е все едно за кого ще се женят  Joy Joy Joy Joy Joy

Стига повече по този въпрос - така казват децата и вдетинените баби. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сега към Данчето - много се радвах на клипа ти, беше ми приятно. Май е време да се срещнем лично и да си обменим мисли на тема -Що е то клип и как се прави!  Laughing Laughing Laughing Laughing

Радвам си още, че някои са отразили моя пост за серията и са взели отношение.

И още един мой си "туитър"

# 85
Данче, поздравления за клипа! newsm10  Много ми хареса! Подбрала си хубави моменти на фона на хубава музика. Дано повече хора му се радват! smile3501
Рени, "туитъра" ти е  изящен, с много вкус и естетика! Заслужава да бъде видян от повече хора! Peace Изобщо, Пловдив твори, не се шегува! Hug Hug Hug

# 86
# 87
  • Пловдив
Момичета, дано затишието да не е заради мен. Може спокойно да ме коментирате. Нормално е да си казваме мнението - поне така мисля аз.

Аз си отивам при мойто ужико. Та по- късно пак ще погледна. Peace Peace Peace Peace

# 88
# 89
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug и от мен по пладне  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дан4е, прекрасе клип  Hug тъкмо преди няколко дни си мислех, 4е скоро не си ни радвала с нещо нови4ко  Laughing

Борето се мернала за малко, а пък Ринка ни донесла две сладурки, ама от 4ок дале4е та им видяхме главиците  Joy Joy и това е нещо, поне видяхме 4е Майа е с по голяма косица и то 4ерн4ка  Hug
и Катето дошла и ни донесла топлия поглед на мом4ето  Joy Joy

Сиси  Hug искаш ли урок по колажиране  Wink така ще ни радваш с твоите си произведения  Laughing

Ани  Hug Ариж  Hug

Рени  Hug
аз си казах мнението по въпроса за отсъствието на Мурат отдавна. не мога да съдя или обвинявам никого, всеки си преценява за себе си, аз не съм на Мурат в главата или в къщата му и не знам какво се слу4ва и защо се слу4ва, явно има при4ина, каква ? съмнявам се да разберем.Защо да се затормозявам и да се 4удя и мая, защо Мурат не е на протестите, като си имам по-важни неща за които да мисля!!!  Ами ако е бил , но не сред групата на известните и не е хванат от папараците?  спомняте ли си Мурат с какво изявление излезе, когато заловиха Джемал с наркотици? той призова да не ги обвиняваме , защото незнаем то4но какво се слу4ва. Всеки от нас изпада понякога в ситуация и трябва да вземе решения, които са неразбираеми за другите!!! всеки си знае сам за себе си, а мурат е 4овешко същество като вси4ки нас! и още нещо искам да вметна, това е друга държава, с други оби4аи, порядки, религия, настроения.... които за мен са непознати!
ади стига толкоз по въпроса  Wink

сега из4езвам, 4е ме 4ака едно много приятно занимание  Party Party Party Party

хубава ве4ер на вси4ки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт