Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 512
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Данче Hug,браво за домашните от миналият и сегашният епизод newsm10 smile3501.Сюхейля взе да идва на себе си благодарение на грижите и вниманието на  хората край себе си,но май най-вече от това на Ихсан Grinning.
А Дефне сега играе ролята на Купидон  Laughingи добре,че е тя,че да изясни  някои работи  на Аси и Демир.
Меги Hug,нашичкия от кавалерство се изложи на опасност и съвсем се обтегнаха отношенията му с Аси  ooooh!.Ама е галантен бе-носи чантите,осигурява и нощувка в конака,ядене Crossing Arms и за благодарност не може да се отърве от момата Thinking.
Рени Hug,интересни мисли си споделила за серията.За Зейнеп и аз мн.се ядосвам,че мълчи като риба и не продума нищо на Аси,за да и обясни положението си,макар да не я познава,не е чак толкоз трудно да се сети,че това може да е на Демир приятелката.Ох тя мн.ме дразни тая през целият си престой в тия епизоди #Cussing out.
Кате,Кате2,Ани,Сиси,Ариж,Татяна и на всички присъстващи и отсъстващи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лек и спокоен следобед !

# 61
Данче Hugживописен разказ за Дафне и Сюхейля.Добро съчетаване на думи и гледки прави разказът ти по-интересен.Дафне,за първи път прояви дързост ,без да се съобразява с никого,и поде разговор с Демир за отношенията им с Аси.Искаше да импомогне да намерят верния път един към друг.
 За Сюхейля това пътуване в планината беше възкресяване на  миналото и това,че се чувства добре е знак,че през цялото време само си е мислила,че то е мъртво.След като откри сина си,тя постепенно почва да се радва на вниманието му.А Исхан?Неговото отношение само изкупване на минала вина ли е или изравяне на въглени от пепелта...........
Сиси Hug
Кате Hug
Ариж Hug
Бори Hug
Татяна Hug
Рени Hugпо различен начин се коментира Мурат въа връзка с протестите в различните форуми,които чета.Няма еднозначно мнение по въпроса.В българските от време на време се прокрадва упрек.
Атвоята Нериман сигурно има защо да ревнува.Ревност към миналото на Исхан,към мислите му,към тайните му,но тя е умна и ще намери най-верния начин да го задържи при себе си.Когато гледах серията си мислех дли някога Исхан е гледал така Нериман с много нежност.Много рядко до този момент го виждаме така оживен."Ти беше най-важното нещо за мен"
Споделям размислите ти за серията.Мисля си,че у Аси връх взима непокорството и гордостта.Не оправдавам постъпките и спрямо Али.Получаването и приемането на подаръци без повод от непознат мъж,не е проява на добър вкус.А и начина,по който бе подарен е малко обиден.

# 62
Arij Hug Днес е международен ден на приятелството!  Hug Hug Hug

Кате, добре си се появила! Ани Hug Боре Hug Татяна Hug
Рени, Hug внимателно прочетох коментара ти и ме подсети за нещо, което пропуснах първия път; в стоп-кадрите си хванала всички важни реплики и си ги анализирала. И на мен ми направи впечатление колко бързо Демир се отказа от своята любов. Както си отбелязала голям напредък е това, че той призна за грешките си:"Колкото виновен съм аз, толкова виновна е и Аси", но не се е случило нещо чак толкова непоправимо, за да се откаже да се бори за Аси и да казва; "Може би така е по-добре". Кое е по-добре? Или: щом тя постъпва така-който откъде е; всеки по пътя си. Просто не му приляга точно на него да се откаже от Аси и да я "отстъпи" на Али. Дали щеше да му е все едно да ги вижда заедно?Тук вече ще е борба за надмощие на два лъва. Но най-голямата му цел на Али e: Един ден и аз ще седна на тази маса!  Права си, че Али не е влюбен в Аси- тук предизвикателството е Демир; млад амбициозен мъж, който се изпречи на пътя му и дръзна да му се противопостави- ето това той не може да преглътне и Мелек също беше средство, чрез което да унизи Демир( един вид: аз посегнах на нещо твое), защото в онази вечер той можеше да отпрати Мелек.

# 63
Татяна Hug преди около два месеца една журналистка беше взела интервю от Туба и се изказа така за нея: Тя е красива като Нефертити!!! Peace

# 64
Меги Partyв този епизод Демир е в много неизгодна позиция.Отразила си подробно постъпките му,проследила си мислите му,анализираш действията му.Коментарът,който правиш си е твой патент!Мисля си,че през цялото време Али се стремеше да изтъкне превъзходството си над него и да го унизи.Демир много мъжки се защитаваше и предпочиташе да се оттегли с достойнство.В отношението си към Зейнеб прояви разбиране и едно съвременно мислене по отношение на жените:правото им на избор на съпруг и любов.Нито за миг не се замисли за последствията от тази постъпка,въпреки че знаеше ,че ще ги има.
СИСИ Hugмисля,че Демир не се отказа от любовта си към Аси ,а уважи нейния избор,колкото и болезнено да беше за него всичко това.

# 65
# 66
Сиси,благодаря.Дано имаме шанса да я видим всички ние.

# 67
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Прегръдка към темата в която най-силно се чувства приятелството между пишещите Hug Peace

Аз само за малко най-вече към Ренибо в спойлер Stop Wink Който иска да го чете, който иска да не го чете:

Скрит текст:
Момичета, знаете, че ви харесвам и ви чета въпреки че немога да играя тази игра с епизодите на Асито, в която сте така запленени и която сте подхванали толкова сериозно. Не искам да се заяждам, надявам се че разбирате че не само хубави неща искам да виждам в темата ви , но и само истини. Затова Ренибо не ми се сърди, ама се включвам да те коригирам. Няма лошо, че влизаш при Муротубките, и аз влизам там като гост, както и на много други места. За да гледам и сравнявам инфо разбира се. Но защо приемаш за чиста монета това дето го пише най-голямата и доста често злонамерена фантазьорка сред тях. Ето линк към туитъра на Мурат и виж дали е вярно че я има тази снимка (шарж), която уж някой си бил сложил там, а ти си пренесла тук.

https://twitter.com/myildirimresmi  

Ами след 6 юни когато Мурат за последно пуска ето това от вимеото в туитъра си има две включвания на един господин и една дама, ама те не са слагали нищо такова а и не са изразявали мнение, че Мурат им липсва на протестите. Може да ги провериш. Ако откриеш нещо, което аз не съм видяла – моля те опровергай ме и ще се извиня. Самата веселушка също с нищо не подсказва, че става въпрос за Мурат. Просто това е едно дърво от парка, което прегръщат, ама защо някой с развихрена фантазия иска да ни накара, че трябва да го асоциираме с Мурат аз не разбирам.
Ето последното, което Мурат е пуснал и вече трети ден явно няма достъп до туитъра си или е зает с нещо друго по-сериозно от това да общува в НЕТ-а с фенки.

http://vimeo.com/55991753

Но дори това кратко клипче, което е подбрал и пуснал набързо показва ориентацията му. Защо е необходимо такова вайкане, че не се е снимал на площада аз не разбирам.

Но да знаете, че продължавам да съм ви фенка и да ви завиждам, че имате толкова свободно време за любимия си филм.

# 68
Здравейте в неделя!  Hug

Tuba , Onur Maya and Toprak

# 69
Рина, много приятна изненада! Peace Но тези от вертолет ли са снимали? newsm78

# 70
Рина newsm10 изпревари ме!Издебнали са ги папараци,но пък снимката е хубава и видяхме куклите!Мисля,че до Онур е Мая!
Ванина Hugпроблем е ,че понякога пускаме информация без да я проверяваме достатъчно,но помислите ни са добри!Благодаря ти за доброто мнение,което имаш за нас!

# 71
Докато видим принцесите, както ние бихме искали, eто нашата принцеса!

# 72
  • Стара Загора
Здравейте в неделя!  Hug

Tuba , Onur Maya and Toprak

Ах,каква приятна изненада-малките кукли с мама и тати Grinning.Ринка Hug,благодаря!

# 73
# 74
Честит ни ден на приятелството!

Радвам се за 1500-те приятели на Asi Bulgaria!  newsm10

Много красота са събрали страничките на новата тема.  Peace

newsm10 newsm10 newsm10

Вълнуващи разкази за героите ни изчетох - Меги,  Hug Данче,  Hug Рени,  Hug 

Поздрави и за всички други пишещи и четящи!  Hug
Ани,  Hug Сиси,  Hug Боре,  Hug Кате,  Hug Кат,  Hug Татяна, Ариж,  Hug

Ванина,  Hug Hug

Мислех си защо Зейнеп избра точно Демир за да поиска помощ? Защо не избра някой друг от присъстващите мъже?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт