Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 510
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Една усмихната Туба в мрачния неделен ден!

Скрит текст:

# 46
  • Пловдив

# 47
Добро утро,момичета!
Днес е Международния ден на приятелството!Честит празник на всички Асиманки!Пожелавам много приятни мигове прекарани заедно!

Меги newsm10
Данче newsm10
Сиси newsm10 за хубавата новина!1500 приятели на Аси България!

# 48
  • Пловдив
Дефне 31 епизод

Керим ме покани да танцуваме. Май само ние се забавляваме. Демир беше много мрачен и си тръгна без да се обади, господин Али не спира да досажда на Аси. Оф, ама много е досаден тоя. Май не са му много чисти намеренията на тоя!

На сутринта бързам да се приготвя и ще отида с Керим във фирмата. Той се учуди от това ми решение. Ще постъпвам на работа ли там! Не скъпи, ще отида да говоря с Демир. Не мога да ги гледам така двамата. Да не съм се месела в техните отношения. Е все някой трябва да се намеси. Защото те от прекомерна гордост съвсем ще оплескат нещата.

Ето ме при Демир. Ама той не изглежда никак добре. Пак искаше да отложим разговора за тях. Но аз този път бях настоятелна. Всяко отлагане за тях е пагубно. Толкова е лесно Демир да се изправиш пред Аси и да и кажеш какво се е случило. Опитал се бил, но моята сестра както винаги бърза със своите заключения и не иска да чуе нищо! Ех тая Аси май ще трябва да говоря и с нея. Демир направо се е отчаял, че нещо може да се промени вече.

Обадих се на Аси и ще се срещнем. Дано по нея успея да убедя. Ех, ама инат сестра имам. И тя като Демир. Той обвинява нея, тя пък него. Май ще трябва да и кажа за Сюхейля. Оф, как се разфуча, защо не и бил споделил такова важно нещо. Ами той и на Керим не каза, обещало е момчето на леля си да го пази в тайна. Сега разбра ли, че те обича и това че страни от теб няма нищо общо с любовта му. Оф, как се промени веднага лицето и. Май постигнах все пак резултат от моята мисия.

Май пак нещо са объркали тия двамата. Демир ми звъни, за да потърся Аси. Не си вдигала телефона. Ех тая моя сестра! Понякога и идва в повече гордостта. Ще трябва пак да помагам.

# 49
  • Пловдив

# 50
  • Пловдив
Сюхейля 31 серия

На сутринта си пием чая с Аслан. Благодарна съм му, че ме заведе в оня селски дом. Почувствах се много добре. Това ме върна в ония детски години, когато татко ме заведе в едно село. И там срещнах такива добри хора. Защо не съм отишла веднага там? Ами Аслан тези хора отдавна ги няма вече.

Виждам, че натоварих много Мелек и Демир с моите проблеми. Гледат винаги да са около мен и да ми обръщат специално внимание. Сега и Аслан се захвана с това да ме заведе в планината. Ами какво ще правя там сама! И двамата с Демир се мъчат да ме убедят да отида. Май ще трябва по сериозно да им заявя, че не искам да ходя никъде. Да престанът да настояват.

А ето и Ихсан идва да ме види. Изглеждала съм по добре. Вечерта в селото била ми се отразила добре. Ех тоя Аслан веднага е споделил с Ихсан. А му разказал и за пасището. Защо не съм отидела. Ами а познай де. Ако ти ме заведеш може и да се съглася. Той като, че ли ми чете мислите. Предложи да ме закара. Много не се замислих и се съгласих.

Приготвих се набързо и тръгнахме. В колата прегледах каква музика слуша Ихсан. Още слуша нашата песен. Винаги я пускаше силно в чифлика и аз си пеех. Ех, хубави години били. Да хубави, но много за кратко!

Ето ни в селото. Посрещат ни много топло. Всичко е така както преди години. Красиво и спокойно място. Ихсан ще ме остави и ще си тръгне. Дойдоха и хората от селото. Върнах ме се назад в спомените. Хубави и безгрижни години.

Ихсан си тръгва. Аз останах с тези добри хора и продължих ме да си говорим за миналото. Ихсан звъни. Имало проблем с колата. Май ще прекара вечерта тук при мен.

Гостите си отидоха. Влязохме в къщата. Този дом винаги ме е карал да се чувствам добре и спокойна. Скромен селски дом, но ти дава спокойствие и уют.

Е това беше за госпожа Сюхейля. Малко по малко започва да влиза във форма и скоро ще я видим отново развихрила се.

# 51
  • Пловдив

Днес явно сте много заети, но и той ви търси!

# 52
Aни,  Hug за празника на приятелството! Peace
Данче, Peace  Дефне да помага, че стана много тягостна атмосферата! Naughty
Пропуснах да отбележа миналото ти домашно за Сухейля-много въздействащо! Намерила си най-точните думи в подкрепа на снимките си! Peace
Меги, ако думите убиваха, Али вече да е мъртъв! #2gunfire Толкова клетви си му хвърлила! hahaha Joy Joy Joy не, че не ги заслужава! Със своята изповед пред Керим и Дефне, показа огорчението си от предателството(още едно Naughty) на Аси и за първи път пред някого разголи душата си и изля мъката си( явно много му е натежало). Думите, които каза на Аси, попаднаха точно на място, което явно се хареса на Али, виждайки напрежението между тях и веднага пусна ехидната си усмивка, а Аси нервно захапа устните си. Peace Peace

Данче, супер телефон! newsm10

# 53
  • Пловдив

Станало време за второ кафе  Laughing Laughing Laughing

Почвам отзад напред - Данче, няма изненада при тебе- отлични домашни за Дефне и Сюхейля, хубави мърдащи картинки!  Hug Hug Hug
  Тази Сюхейля добре го дава- с друг не иска да ходи в планината, ама с Ихсан, става. А пита ли моята Нериман как ще се почувства? Какво ще му се случи на Ихсан след тия грижи към нея? Пък и той скришом  ги върши тия пътувания. Че Демир бил потаен - ами ето и другите мъже правят така. То като че ли и Аси не е потайна понякога , пък се сърди на Демир. Но да не закачам другите герои  Laughing Laughing Laughing

Меги, Демир си разказва подробно какво му се случва, какво си е втълпил в главата - " Всичко е свършено!"  newsm78 newsm78 newsm78 Аз ще си напиша някои неща за тази серия после.

Сиси, Ани ,   love001  love001 намериха "имането" за сериала и ни поднасят постепенно неговите ценности / снимки, колажи /. Браво! Peace Peace Peace

Ще Ви оставя за малко, за да си подредя  моите мисли, но не мога да се въздържа да не споделя недоумението си от липсата на Мурат в последните дни. Какво става с този наш ЮНАК?? То и в тази тема като че ли това вълнува само мен, но то си е личен избор - приемете го като констатация, а не забележка  Praynig Praynig

Е, както вече знаем, Мурат не е Демир, а тук говорим за Демир, така че, извинете за спама!

Като извинение - една Туба, без да й слагам допълнителни определения, защото всеки може да го направи според своите критерии

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 18:47 от renibo

# 54
Здравейте м новата зелена тема  Hug
Рина, благодаря   bouquet
Много четох, но ви изчетох  Hug Най-интересни естествено са домашните - ставате все по-добри  Hug

Имаме два нови преведини епизода - благодарности за момичетата   bouquet  bouquet

Туба има 6 000 фена  Peace и още ще има  Peace

Скрит текст:
В отпускарския сезон има повече работа за работешите, но винаги в почивните дни съм при вас  Peace

Едни топли очи ни гледат  Hug

# 55
  • Пловдив
  В тази серия , според мен, има три сцени, които са много важни за действието.
Първо, това е разговорът между Дефне и Демир в офиса; второ – разговорът между Демир и Али, и трето- разговорът между Аси и Демир след срещата на Аси със Зейнеп в конака.
Бих искала да споделя моите впечатления.
За първата среща. Демир изказа много категорични думи за връзката му с Аси. Той намира за положително това, че благодарение на своето несподеляне, което все пак той разбира като грешка, е разбрал за чувствата на Аси . Според това, което той усеща, тя се е отказала от него и вече предпочита друг  и затова е решил да се оттегли / това за мен е изненада, защото предполагах, че той ще продължи да се бори за любимата си /.
 За мен, тази сцена не беше добре отиграна от Мурат, звучеше ми като рецитация, беше неубедителен, имаше една неестествена пауза.
За втората среща с Али. Видяхме различния морал на двамата. За мен тук се потвърди мнението, че Али не обича толкова Аси, колкото приема двубоя с Демир като война, която трябва да спечели, да тържествува накрая. Затова иронизира Демир, че се е отказал не по правилата, че е искал дуел лице в лице с него. За него ситуацията е едно забавление, но както казва Демир, това е забавление не с оловни войници, а с хора от плът и кръв, каквито са той и Аси.  Все пак, аз намирам до известна степен вярно твърдението на Али, че в кръвта на Демир тече повече гордост. А по принцип, гордостта предозирана , според мен, е отровна. Тя е достойно качество, ако е приложена в разумна степен и в разумни ситуации.
Да допълня към тази сцена, че  не ми хареса  предизвикателния подарък от Али на Аси
/ според мен беше блузка /, но също така не приех и поведението на Аси. Тя го прие като нещо нормално, без никаква реплика, сякаш това е подарък  наистина от много близък човек, и накрая си го взе с „ Благодаря!“
За третата среща- за мен, острият тон и думите, които отправи Демир към Аси, спирайки я по пътя, не беше правилен. Караше й се, като  че ли тя беше виновна за срещата със Зейнеп. С това начало на разговора, естествено е да се очаква и такъв край – между впрочем, пак той си тръгна пръв. Не искам да кажа, че не беше прав в това, че няма как да проявява интерес към Зейнеп, че в неговия характер случайни връзки са немислими и това го потвърждава бавния и дълъг път към Аси. За мен неправилен бе начинът, по който той говореше всичко това, не показа своите чувства към Аси, че той държи на нея /а може би наистина се бе отказал от нея? / С една дума, не разшифрова правилно постъпката на Аси – сложила неговата жълтица, отишла в конака, очевидно е какви са й били намеренията и е още по- естествена е реакцията й от това, че я посрещна Зейнеп и приготвената маса за двама.
  Като допълнение, не за първи път, ще се изкажа за тази Зейнеп / чудя се каква квалификация да използвам / , гледаше като  пън и не отрони дума, за да обясни присъствието си. Отвратителна постъпка за мен – тя много добре разбираше, че вреди на човека, оказал й помощ.
   Това са моите разсъждения.

И малко кадри към тези разсъждения:

Демир

Али и Демир

# 56
Поздравления за Нов дом  Hug  Hug  добър ден приятели  Hug Hug

# 57
  • Стара Загора
Здравейте и от мен в новата тема wavey!

Ринка Hug,прекрасна е темичката в зелено като детелинките и полетата на Антакия Grinning.
Благодаря ти Hug Hug Hug!

# 58
  • Пловдив

Ани  Hug Сиси  Hug Кате  Hug Рени  Hug Hug Arij  Hug
Рени, много хубави мисли си споделила! И аз съм съгласна с теб. И двамата допуснаха много грешки и двамата гордостта им е в повече. Демир не споделяше, а когато искаше да говори, Аси не искаше да слуша. А колко пъти го караше да сподели с нея. Като че ли никога не можеха да уцелят момента когато са на една вълна, така да се каже, за да се разберат.
А за Али за него каквото отрицателно качество да му препиша ще е малко!

Бори  Hug

# 59
Поздрави на невероятната Рина ,а и на всички останали.И аз споделям недоумението си от Мурат.Що за пасивен Овен,а Т. на рекламните снимки не ми харесва,съжалявам.Вероятно на живо е много по-красива.Никой ли не я е виждал

Общи условия

Активация на акаунт