Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 497
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
# 31
                               Б Л А Г О Д А Р Я   В И !

bouquet Hug :gАз  докато се начудя и намотъм Ви пак сте изписали  темата и имаме  нова и то  зелена  тема .За благодарност към РИНКА  едно клипче
                                            http://makeyour.net/ecards/ecards/small/f_t8.gif

# 32
# 33
 newsm78Клипчето не станало ще опитам пак newsm78

# 34

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 22:41 от sisi56

# 35

# 36
# 37
http://i2.ytimg.com/vi/MDUNTCkZBao/default.jpg
     newsm78Едно красиво клипче мисла че е много подходящо за нашите любимца в  епизодите който в момента обсъждаме newsm78 newsm78

# 38
  • In the light side of the Moon!
 "Не издържахме изпита, Аси"

Демир 31ви еп
1ва 4аст

хвана ме сервитьорката да танцуваме, много се уплашила, има нужда от помощюа ми, в затруднено положение била, моли ми се да остана.... ади стига ти толкова, ятер ли е....незнаела, ок, ади лека нощ тръгвам си , каза благодаря и също така каза 4е съм и спасил живота,  Thinking Thinking, вай, вай..... (оба4е , колко е възпитано мом4ето, пожела й хубава ве4ер и й благодари за танца  ooooh!) моми4ето е в затруднено положение , нещо се е слу4ило, но избяга не пожела да ми обясни...ка4вам се в колата , за момент се замислих за Аси, за колието..но ти4ащо моми4е и след нея младеж ме изкараха от унеса...моми4ето с което танцувах е гонено от някой си, тръгвам след тях....тъкмо навреме успях да я настигна и да й отворя вратата на колата, уплашена е!!!  (мале тоя Али как гледа Аси ще я изяде бе  #Cussing out) . В колата сме, опитвам се да разбера какъв е пролема и защо е преследвана...4овекът , който я е гонил, ислкал да се ожени за нея на сила, баща й я продал... Галип се казва кандидат младоженека, майка й по4инала когато била на 13, баща й бил самотен и съкрушен ...Избяга ли? да...избягала, нямала избор, също така и пари, трябвало да работи някъде... . взела е хотелска стая, но какъв хотел ай Алаа, по добре да се погрижа за нея, ще я оставя в конака....
...бидарка, бидарка, дур...как ти е името млада ханъмке...Зейнеп се казва, ади Зейнеп ела с мен...тук не е място за теб Галип4о ще те намери одма  ooooh! настаних я в конака, дадох й тел си номер, тук ще е на сигурно място!!!
( Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ох как хубаво каза на Мелек4е ооооо, контролираш батко си...ооо...мале  Кате, как ще гледаш Мелек4е докато батко й му светкат о4енцата  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed)
такаа, разбрахте ве4е Мелек4е ме 4ака...4е дори ме пита защо закснявам, ади не се занимавай с батко си..ок?  ади лека нощ мила сестри4ке!!!
на сутринта пием 4ай с тейзе в градината, хареса ми предната ве4ер, и сега се усмихва, не я бях виждал скоро да се усмихва дойде и Аслан, иска да я води на пасището в планината...ами идете бе тейзенце, по-добре с Аслан отколкото с Ихсан  Joy Joy Joyиди тейзе, Аслан ще те закара....не искала да ходи там и пове4е да не настояваме!!! отидох при ариф да му кажа да не ходи днес в конака, заради Зейнеп...ще я уплаши!!! следващата ми работа е да отида да взема Зейнеп и да я закарам на летището....(ооффф и закуска й купил милия ми той, колко ми е грижовен...защо бе Нелка да не искаш такъв съпруг  Crossing Arms Crossing Arms) Зейнеп каза 4е е готова, може да хапне и в колата!!! отиваме на автогарата...вървим на към автобуса и изведнъж Зейнеп видя преследва4а си...бързо в колата, тръгнахме, той ни видя...
Върнахме се пак в конака (моя разнася 4антата на принцесата ха напред ха назад  ooooh!) дове4ера ще дойда да те взема и ще те закарам в Мерсин...сега отам на работа! 4акай ме тук!!!
в ваботя , мисля....кое по-напред да правя...Дефне идойдо искала да поговори с мен!  по4на, 4еглавите ни с Аси били объркании, пита какво става ? Керим , каза...Дефне ще ти държи сметка  Joy Joy Joy за на Аси, защо не се разберем, Дефне, а ме изслуша , много бързо промени интересите си!!! вда й казвам каквото и да било. Колието, което й подарих като символ на връзка, ве4е не е на врата й,  но сега носи колието на друг 4овек, когото познава от няколко дни....щом като Аси може да за4еркне вси4ко толкова бързо, за мен вси4ко е свършенно! Керим се обажда, как така свършено, да не сме луди, Дефне каза 4е вината е моя защото не съм споделил по рано с Аси!!!
-Беше нещо много ли4но за леля ми. И за мен. И аз преживях тежки моменти! Поисках малко време. Само-малко време! Но тя не можа да из4ака! Колко съм виновен аз толкова и Аси е виновна!!!
Как може да се откаже толкова бързо, а как може да се сближи толкова бързо с един непознат (ами ади де и ние това се питаме  Crossing Arms)
- Може да съм сгрешил, може да не съм говорил...но не съм заслужил това! може би така е по-добре! Благодарение ан тази гршка нау4их мнгоо неща....поне разбрах , какви са 4увствата на Аси! за мен вси4ко ве4е е свършено, аси не можа да устои, ние не издържахме този изпит!
ха телефона ми звъни и кой се обаждаа, Асииии..кажи Аси...искала да подпишем днес документите, да съм отишъл там...предложих й да дойдат в моя офис, каза добре и замъл4а...Аси, има ли нещо друго? нямало...е се видим след 4ас!!! щетрябва да се виждаме служебно, но колкото по-малко толкоз по-добре и за двамата....колкото по-рядко се срещаме, толкова по-бързо ще преодолеем липсата или поне аз ще преодолея нейната липса!!! тежко ми е, но ще се справя някак си!  ( Joy Joy JoyНери как се изплаши от Фатма  hahaha hahaha hahaha)
о4аквам ги, гледам през прозореца...ето ги задават се, Аси е бизнес обле4ена, изглежда добре, хоп, погледна на към прозореца, погледите ни се засякоха....Добре дошли, сядайте! Али запо4на разговора със снощното парти, защо толкова рано съм из4езнал....да тези тържества от този род не са ми много присърце както и да е, да видим работата....
- Аси предполагам, 4е ще следваме графика който ти изготвяш...но преди това да се изясним, за днешното събрание , няма проблем но аз не смятам да у4аствам във вси4ки събрания (демир е много делови, бърза да премине към въпроса и да свърши по-бързо, присъствието на Аси го кара да се 4увства некомфортно, а пък аси дори я е страх да го погледне в о4ите, забила е поглед в тетрадката и не си вдига красивата главица) нва междинните етапи Лейля ще ме замества!!! така няма да губя време по безкрайни заседания. Аси се ядоса...добре, щом за мен са губене на време (тоя па али стои и наблюдава само, ха едния ха другия..ах каква злостна усмивка, ах бее, гадняр смотан) да, само така ще мога да се справя с вси4ко, освен това мисля, 4е вие двамата сте страхотен екип!!! Не сесъмнявам, 4е ще си паснете!!! може ли да погледна доклада...
на Али тел му звънна и излезе навън!
Говорим по работа с Аси...тя нещо си ров4и в 4антата тъкмо ми се отдаде възможност да я погледна, тоалета й, косата й...изглеждаш разли4но й казах
и за нея било непри4но, но трябвало да е с бизнес облекло....свикнал съм да те виждам как яздиш!! Сега пред мен , като 4е ли стои непозната!
Аси: кой е непознатия? аз или ти?
- А според теб?
погледна ме кръвнишки, ядоса се..ядосах я с държанието си, със студенината си и с думите които й казах!!!
_Живота е дълго пътуване. Възможни са всякакви обрати! Но ти не можа да из4акаш, Аси! Бързо се отказа. Ако така продължаваш ще загубим и двамата!

Али се завърна, извинява се 4е възникнал проблем, който трябвало да го реи! дори купил подарък на Аси...шал...извинява й се, 4е я е накарал да се обле4е официално, но сега вижда, 4е това не е Аси....забелязал, колко некомфортно се 4увствала в тези дрехи...ай беее, абе тоя на вратата ли ни подслушва...защо го прави пред мен, за да ми покаже, 4е е на път да спе4ели войната , която обявихме ли? гаден, мръсен, подъл....дори ме поглежда за да види и моята реакция...ох Лейля дойде...хубаво и каза на Аси...сега по мое разпореждане Аси ще работи с Лейля , а не с мен!
Али нещо е притеснен..каза 4е съм оби4ал сраженията в тила...като отказ ли да го приема, йок джанъм, не го приемай никак...във войната нямало правила (този па сега съжалява 4е демир му отстъпва Аси ли хахахах) Можело да бъде приятен дуел, лице в лице!!!
- не е нужно, вси4ко да се превръща в забавление!!!
какво лошо имало в това да внесем малко забавление в ежедневието си, защо съм бил толкова сериозен и напрегнат!!!
този като малък е оби4ал да си играе на оловни войници  Joy Joy JoyБи било добре ве4е да нау4иш, 4е хората около теб са от плът и кръв!
Свери си компаса, Али! не забравяй 4е и аз и Аси сме истински хора!
да сме оставили Аси на страна...това било между мен и него...
Али: В твоите вени те4е поскоро гордост, отколкото кръв. Гордостта е опасно нещо, внимавай да не те отрови!
-Меракетме...няма да ме отрови, само ме прави достоен!! Ал4ността отрявя 4овеа. При това незабелязано!
Аси дойде, извини се, иска да излезе, има среща с Дефне! Аси излезе без дори да ме погледне, каза на Али до виждане и му се усмихна!!!

Реплики"

Демир: Ние не издържахме този изпит!!!
Демир: Свикнал съм да те виждам как яздиш!!!
Демир: сега пред мен , като 4е ли стои непозната!
Демир: Ал4ността отрявя 4овеа. При това незабелязано!
Демир: Би било добре ве4е да нау4иш, 4е хората около теб са от плът и кръв!
демир: Свери си компаса, Али! не забравяй 4е и аз и Аси сме истински хора!

оффф много реплики много нещо, моя не говори, не говори, ама като ре4е да каже нещо немоЙ го спреш  Joy Joy Joy

# 39
# 40
  • In the light side of the Moon!
едни и същи снимки слагаме ве4е по  няколко пъти...за да ги запомним по добре  ooooh!

# 41
# 42
  • Пловдив
Добро утро!

Желая ви един щастлив ден!!

# 43
  • Пловдив
Меги, както винаги много емоционално си ни поднесла Демир! Но нали ти е слабост успяваш да уловиш всяко негово състояние много точно  Hug
Хубави клипове и колажи сте сложили  Hug

# 44
Добро утро и от мен! Данче, любимото ни утро! Hug

1500 приятели на Asi Bulgaria!

Скрит текст:

Египет

Общи условия

Активация на акаунт