Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 611
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Добро утро!С много настроение сте продължили след мен на празника!Купон на макс!
Ваня Hugза новината.Моята Гонджа на сватбата си в реала изглежда щастлива!А е и много красива!
Данче HugМного красиви неща!
Меги Hugнякъде прочетох,че Истанбул е Холивуд на Балканите!
Дими Hug
Ариж Hug
Сиси Hugзная,че скоро ще се появиш!

За начало на деня кадър 0т 31 епизод.

# 212
  • Пловдив
Здравейте!
Днес е много тихо при нас. Да не сте изморени от снощния купон?
Ани  Hug

# 213
  • Пловдив
Хайде слизайте от балкона!

# 214
  • Пловдив
Тъкмо щях да пиша, че от 8 ч никой не е писал, и Данчето се появила- наспала се е  Peace Peace Peace Peace

Браво на Гонджа! На външен вид е намерила истински мачо. Пък и аз като Меги видях Бевърли Хилс  Rolling Eyes Rolling Eyes Ха, дано да са щастливи!

Пак се проявявам като "крадец" от други теми, но пък този път мисля, че не ви дезинформирам.
Слагам  част от  репликите на Джейда и Мурат от шоуто в спойлер:
Скрит текст:
Джейда:Искам да те питам нещо..Но искам да ми отговориш съвсем честно...
Мурат:Питай.
Джейда:Да кажем,че към теб идва една много красива жена.Първо къде би я погледнал?
Мурат:В очите.
Джейда:В очите й..
Мурат:Когато очите ти се докоснат до очите мои,за мен това ще е бедствие и ще заплача.
Когата клепачите свои сведеш надолу,студено ще ми е.Целият отвътре от студ бих треперил..И това за мен пак ще е бедствие и пак ще заплача..
Джейда:Разбира се,ако един мъж и на мен ми каже такъв стих и аз ще заплача..Господ да те дари на тази,която те притежава,Мурат.Ти наистина много ме учуди тази вечер.
Мурат:Мила,няма за какво да се учудваш.Ти как мислиш,че успях да спечеля Бурчин?
Джейда:Наистина по много хубав начин си я успял да я спечелиш.
Мурат:Приятели,Атилла Илхан,Муратхан Мунган..Непременно трябва да знаете наизуст стиховете на тези двама поети...Има много голяма полза от тях да знаете..
Джейда:Аплодисменти за този наш поет тук.

Мурат:Наистина момичетата са много развълнувани.Докосваш ги ей тук(докосва си сърцето) и усещаш как сърцата им сякаш ще изхвръхнат.
Джейда:Значи така ги докосваш.
Мурат:Не ги докосвам.Нали думата е такава.Исках само да обясня колко са развълнувани.
Джейда:Ха,разбирам.Но аз накратко бих обяснил доколко са развълнувани ето така например,Мурат.
Мурат:Слушам.
Джейда:Представете си,че вие сте сред 3240 момичета,от които са избрани 200..Вие попадате сред тия 200.После с едно друго класиране от тия 200 момичета се избират 20 момичета.Вие пак сте сред тези избрани 20 момичета.После за 18 дена отивате на лагер с непознати момичета,далеч сте от семейството си.И след тези 18 дена идвате ето тук на тоя канкурс(Мурат тихо се подсмихва).И сега сте развълнувана дали ще сте сред 10-те избрани от тези момичета.
Мурат:Е,като разкажеш така наистина е доста вълнуващо.
Джейда:Прекрасно е вълнението..От себе си занм.Сега е моментът да са посочат избраните 10 момичета..И на мен ръцете и краката ми се преплетоха.Сърцето ми щеше да излезе от устата ми.Дори не си спомням как бях облечена.
Мурат:Аз си спомням.Коя година беше?
Джейда:Ако искаш да не споменаваме годината.
Мурат:Добре,а преди колко години беше това?
Джейда:Беше в близкото минало..Да приключваме ли с този въпрос..
Мурат:Да,и без това ако не беше в близкото минало аз нямаше да си спомням за това.Права си.
Джейда:Затова сега не ме карай ненужно да споменавам годината 1997..
Мурат:Да,в близкото минало беше.Спомням си.Аз бях пред телевизора и ти се беше класирала на трето място.И аз ядях семките с люспите от яд за това защо това красиво момиче не е класирано на първо място..
Джейда:Много си мил.Ами тогава си представи аз как ги ядях тези семки заедно с опаковката вътре там отзад при мисълта как ще изляза на тази сцена.
Мурат:Междудругото момичето,класирало се на първо място нали не е сред нашите приятели.Сега да не направим тука някоя издънка..Нали не я познаваме?
Джейда:Не я познаваме.Но на второ място се класира Нефисе Каратай,която познаваме всички.
Джейда:Сега момичетата отново ще излязат на тази сцена.Но преди това мога ли да те питам нещо.Сега си спомних
Мурат:Сега си спомни значи.Питай.
Джейда:Тогава ли бях по-красива,с по-красива коса и вид или сега съм по-красива.Какъв типичен женски въпрос зададох,нали?
Мурат:Вие,жените,с годините ставате все по-красиви..
Джейда:Остави сега тези приказки.Кажи ми истината.
Мурат:Наистина ли искаш да ти отговоря честно?
Джейда:Да,моля те..
Мурат:Вие,жените,наистина като станете майки лицето ви се озарява с едно сияние.Ставате различно красиви..
Джейда:Майчинството е много красиво нещо.
Мурат:Ти винаги си била много красива.
Джейда:Благодаря ти.Успокои ме много.И сега като вече съм спокойна за последно да извикаме нашите момичета на сцената.Мурат,моля би ли отишъл да вземеш списъка с избраните момичета от председателя на журито.(Мурат с една типична манекенска стъпка тръгва към журито и по едно време прави една чупка на кръста,точно като професионалните манекени и се чува как казва:И от мен може да стане манекен,нали?
(Превод на Лили)

Да отбележа, че и партньорките му , особено в Аси и ЛИН, имат красиви светли очи - може да са му напомняли за съпругата му. newsm78 newsm78 newsm78

Понеже нов колаж нямам, ще припомня важни реплики от епизода, на който сме още.

Струва ми се, че не обърнахме много внимание на разкриването на лъжата на Али.
   Аси видя галопиращия Али, разбра как е излъгал и отказа да върви с него. Все пак, вече както бях отбелязала, мисля, че в бъдещите им отношения това не се отрази. Може би за нея по- важно беше как се държи Демир с нея, а не Али . А Зейнеп отгоре на всичкото си стоеше в колата до Демир вечерта. Е, какво да си мисли една влюбена жена, освен да ревнува.

Да ви пожелая сега приятен следобяд!

# 215
  • Разград

# 216
  • Стара Загора
Здравейте момичета wavey!

Ани Hug,Данче Hug,Рени Hug

Поздрави за снощната компания newsm51 newsm51 newsm51!Добре сте се забавлявали Grinning.

Ваня Hug,мерси за снимките и новината за сватба на другото наше момиче Аслихан/Гонджа/.
Мн.е красива,това снимки (последните)от къна вечерта трябва да са.
Да са живи и здрави със съпругът и-пожелавам им мн.щастие!

Приятен ден на всички ви пожелавам Hug Hug Hug!

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 15:37 от borovinka123

# 217
  • In the light side of the Moon!
здравейте Асиманки!

героите са уморени, може й подпийнали, глава да ги цепи....и да релаксират. Моми4ета, клин, клин избива, така 4е да продължим с шампанското предлагам  Hug

Дан4е, ти на сър4ица си го ударила  Peace Heart Eyes

Рени  Hug ние 4акаме Катето да каже за Али, пък после ще го отпо4нем. Но аз много пъти ве4е споменавам и ме е страх 4е ще стана банална...Аси вярва на вси4ки освен на Демир. Ако Демир беше постъпил така като Али и я беше хвърлил в духовата музика, тя нямаше да го погледне пове4е  Peace но за Али няма проблеми...все едно нищо не се е слу4ило, дори отношенията им се подобриха и Аси по натам му казвва ДА на предложението му за женитба!!!!
не мога да си обясня, 4овек , който мрази лъжите, мрази да е лъган, би трябвало както мрази Демир да я лъже , така и да мрази Али когато я лъже, но не..напротив...тя на него му има доверие....скоро ще видим, мисля 4е беше в следващия еп, когато двамата пътуват , Али кара бързо, Аси я е страх, казава му да намали, той намаля до степен по4ти спрял, едвам едвам търкаляйки се, след това Аси му казва 4е е много бавно, Али й предлага тя да шофира, тя отказва и му казва да кара както иска, защото му се ДОВЕРЯВА!!!! какво озна4ава да се довериш на един 4овек, който познаваш да ре4ем от месец и какво озна4ава да не се довериш на 4овек, който вся4ески се опитва да ти помогне, който иска да ти обясни, но ти не му позволяваш!!!
та тук питам - какво озна4ава ДОВЕРИЕ? Колко е важно доверието за една връзка?

май много се отплеснах...но Али направо ме изкарва извън нерви, а за Аси с нейното доверие и нейните игри4ки с Али само и само да нарани Демир да не говоря  Naughty но на по късен етап виждаме резултата от тези игри4ки!!

спирам  Wink

отивам да проверя туитъра, току виж Мурат пък ми писал в4ера , а аз още незнам  ooooh! ooooh!

последните 2 снимки на Ван4ето с Гонджа не ги виждам, незнам но днес не вси4ки снимми ми се отварят и при вас ли е така?  ooooh!

# 218
  • Стара Загора
Meги Hug,мн.си им набрала на моята героиня и на Алито Joy Joy,май ще ми е доста трудно да обясня какво я води да постъпва така с Демир,че и мен ме е ядосва на моменти Grinning.

Аз нямам проблем със снимките,виждам всички-нашата Теменужка  грее като слънце в златисто и червено  Grinning.

Ии  отговорил ли ти е Мурат  Wink Party?

# 219
Meги Hug,мн.си им набрала на моята героиня и на Алито Joy Joy,май ще ми е доста трудно да обясня какво я води да постъпва така с Демир,че и мен ме е ядосва на моменти Grinning.

Аз нямам проблем със снимките,виждам всички-нашата Теменужка  грее като слънце в златисто и червено  Grinning.

Ии  отговорил ли ти е Мурат  Wink Party?

Naughty Naughty Naughty йок джанъм, не е  ooooh! ooooh! ooooh! имам 2-3 ритутвания но от други непознати ли4ности, ама тия дето ги 4акам те па ги няма  Crossing Arms

ами аз наро4но искам да наблегна на Аси сега, защото в пове4ето слу4аи се обвинява само Демир!!!
искам Нелка да ми обясни как така Али спе4ели на Аси доверието толкоз бързо, а Демир не успя  newsm78 те това ме тормози!!! Crossing Arms

# 220
  • Стара Загора
Еее жалко,но не губи надежда,ще ти отговори някой ден Grinning.

Като си припомня серията ще видя дали ще успея да разбера Аси  newsm78..Иначе съм ни подготвила превозните средства за предстоящите епизоди Wink Joy Joy Joy
Скрит текст:
Удобно е има и фар за нощно виждане  hahaha hahaha

# 221
Еее жалко,но не губи надежда,ще ти отговори някой ден Grinning.

Като си припомня серията ще видя дали ще успея да разбера Аси  newsm78..Иначе съм ни подготвила превозните средства за предстоящите епизоди Wink Joy Joy Joy
Скрит текст:
Удобно е има и фар за нощно виждане  hahaha hahaha

и един топъл поглед  Wink

# 222
Да ви пусна 10-15 топли поглед4ета, 4е дано се появите  Wink

# 223
  • Стара Загора
Идем идем  animal037  261uu smile3535 smile3540

# 224
Здравейте, скъпи момичета Hug Hug Hug

Видях топлите погледите сложени от Меги и вече съм тук, но още не съм
готова с Али newsm78

Видях и приятната новина от Ваня за Гонджа. Много красива бе, очите и радостно
блестят. Момчето не ни е познато, но дано е добро към нея. Пожелавам и дълги години
щастливо и многолюдно семейство Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Рени, както винаги си добър анализатор. Харесват ми твоите разсъждения. Joy Joy Joy

Ани HugБоре HugДими HugДанче Hug и всички които ще минат през темата
много   love001  love001  love001

Отивам да подготвям Али за поредното "разкостяване".
До по късно bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт