Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 147 625
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
mimeime,  ще успееш да я събудиш. Смени поне 5-6 пъти млякото, преди да го консумирате, за да си сигурна, че всичко е  о.к.

# 601
  • Пловдив
Моята гъбка е от 15 дни в буркан с мляко на вратата на хладилника .
Дали ще ми е жива ?
Можели съвет ! Praynig
  bouquet

# 602
  • София
Дали ще ми е жива ?
Можели съвет ! Praynig
  bouquet

Отваряш буркана и проверяваш в какво състояние е гъбата. Задължително смени млякото, а другото изхвърли.

# 603
  • Пловдив
Дали ще ми е жива ?
Можели съвет ! Praynig
  bouquet
Благодаря ти !!!  bouquet

Отваряш буркана и проверяваш в какво състояние е гъбата. Задължително смени млякото, а другото изхвърли.

# 604
Живата гъбка трябва да е прозрачна .

# 605
  • София
mimeime,  ще успееш да я събудиш. Смени поне 5-6 пъти млякото, преди да го консумирате, за да си сигурна, че всичко е  о.к.
  bouquet

# 606
  • София
Живата гъбка трябва да е прозрачна .

Не е ли прозрачна гъбата за водния кефир - т.н. морски алги, японски кристали...? Тибетската кефирена гъба с е бяла, зърнеста...

# 607
Когато гъбата почива дълго време във вода става прозрачна. Бяла и зърнеста е,когато се храни с мляко.

# 608
Здравейте, търся си гъба. От Бургас съм.

# 609
  • София
Когато гъбата почива дълго време във вода става прозрачна. Бяла и зърнеста е,когато се храни с мляко.

Мойта гъба почива около 4-5 м. във вода, в хладилника, но не стана бяла! Може би, защото е много като количество и беше в голям буркан.  newsm78

# 610
И аз съм собственик на гъбата от вчера.  Ще се върна да ви изчета . Иначе я приемам сутрин и вечер.

# 611
Здравейте, дали някой от София има за даване от гъбката? Сестра ми е с много чупливи кости и искам да опитам с това да и помогна. Благгодаря!

# 612
Здравейте! Подарявам кефирена гъба. Получаване-лично или  чрез куриер (Еконт). Пишете ми на имейл vi12@abv.bg .

# 613
Здравейте търся си кефир.От Варна съм

# 614
  • София и наоколо
Здравейте, аз също моля за гъба. От София съм и мога да дойда да я взема, ако някой се съгласи. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт