Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

  • 143 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • Мнения: 41
Здравейте,

някой от Пловдив ,ако има от кефирната гъба,моля да пише.Благодаря!

# 736
  • Мнения: 20
Здравейте,
А според вас дали ако се ползва закваска за кисело мляко "кефир" ще е същото? По-лесно е, и ако се изпусне просто се ползва следващото саше?
Ето състава на закваската:
Lactococcus lactis sp. lactis,
Lactococcus lactis sp. diacetylactis,
Lactococcus lactis sp. cremoris,
Leuconostoc mesenteroides sp. cremoris,
Lactobacillus kefyr,
Candida kefyr,
Saccharomyces unisporus.

# 737
  • Мнения: 5 366
И аз за Пловдив питам. bouquet

# 738

Общи условия

Активация на акаунт