Гей-парад 2013

• 33 542
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София - Рим и обратно
Лабрадор добре го обясни - не ми пречат, стига да не им личи.

Ако така не ти пречат и негрите,  как да направят да не им личи?

Кой говори за негри бе, Трещи? Аз не. Откъде да те знам какво ще правиш с негрите.
Аз говорех за педали.

# 1 006
Ей... не знаете какво са педерастките номера ли... същото като курвенските номера... едно към едно.

Двама евреи си говорят:
- Знаеш ли, че Моше станал п...(гей)? - казва единият.
- Искаш да кажеш, че не си връща дълговете ли? - възмутил се другият.
- Не бе, в добрия смисъл.

специално за теб и педерастките номера  Peace

# 1 007
Елица благодаря за отговора  Peace

Кафенце и към теб е въпроса, не бъди скромна

И след като най-откровенно повечето отговорихме на въпроса на Елица,  Peace
аз имам уточняващ въпрос, по темата на Парадите, към всички противници на Прайда,
какво ви е мнението за Луков марш, който се провежда всеки февруари в центъра на София?

Чудя се на всеки ли поотделно трябва да го задавам, newsm78
толкова ли е трудно да се отговори със същата откровеност  

# 1 008
  • София - Рим и обратно
Гордея се че има много българи, които не страдат от предрасъдаци и единствено ги интересува конкретния човек какъв е, не с кой си ляга, или цвета на кожата, нито религията му.  Hug Благодарение на вас и имам надежда, че в България нещата ще се оправят.
О йес! Така е, така е, до всяко педалско л...но  ще застане поне още едно....и само си викам дано! Crazy ooooh!
Ако това е измерител за "оправянето" на България, ще я оправят и още как. Да не казвам откъде. Идете на парада и ще видите.

# 1 009
  • София

аз имам уточняващ въпрос, по темата на Парадите, към всички противници на Прайда,
какво ви е мнението за Луков марш, който се провежда всеки февруари в центъра на София?
[/size]

същото като за прайда.

# 1 010
  • Сопот, Пловдив

Точно след като някои отговориха на въпроса на Елица картинката се изясни. Ревностните поддръжнички на гейовете се оказаха жени, които към днешна дата живеят като хетеросексуални, имат и деца, някога имали забежка и на другия фронт и явно защитавайки гей-обществото търсят оправдание сами пред себе си за миналите си постъпки. Или простичко казано "аз това съм го правила, значи не може да му викате, че е ненормално".

Моля?! Ти можеш ли да броиш? Оказахме се две със забежки  и една хомосексуална на фона на всички останали хетеросексуални, защитаващи ги. Като аз мога да те уверя, че съм била на същото мнение, много преди да се пробвам с жена, при мен това не се е случило някога в далечното минало на младините ми, а на възраст след 26 години, когато съм била достатъчно осъзната да знам, че искам да пробвам. И нямам за какво да се оправдавам. Аз съм човек, който обича да се отличава от масата, и определението бисексуална ни най-малко не би ме притеснило, но просто не смятам, че това което съм правила или изпитвам ми дава право да се нареча таква.

Моля, да не замесваме чернокожите, че тогава ще се развихря съвсем.  Laughing

# 1 011
Аз така и не разбрах, толерантните защо са толерантни...
Нима сте нещо повече от хората с различна от вашата собствена сексуалност? Защо е нужна тая толерантност? Нима не ги обижда повече? Толерантността е проява на снизходителност. Заявление за превъзходство. Нищо повече.
Въпреки всички претенции, с които е натоварена.

Я пак ...

# 1 012
  • София - Рим и обратно
Бумър, личи ти, че си асексуална, душа. Има лечение, не се оставяй така, за теб го казвам.

# 1 013
  • Най-сетне у дома
Лабрадор добре го обясни - не ми пречат, стига да не им личи.

Ако така не ти пречат и негрите,  как да направят да не им личи?

Кой говори за негри бе, Трещи? Аз не. Откъде да те знам какво ще правиш с негрите.
Аз говорех за педали.

Много е резонен коментарът на Трещерица.

Непоносимостта към всякакъв вид хора, които не са като вас, има един и същи произход. Хората, които не понасят хомосексуалисти, в голямата си част са същите, които нямат проблем с Холокоста (и дори отричат съществуването им), а са и същите, които ще ти направят проблем в училище, ако заведеш там дете с обучителни затруднения.

И са същите, които не могат да водят аргументиран спор, а обръщат дискусията в лични нападки.

# 1 014
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бумър, сравняваш ябълки и круши. Поради една или друга причина за гей-парада знаят повечето софиянци. Далеч не толкова много са чували за Луков марш. Ето, аз си признавам- живяла съм 7 години в София, и днес за пръв път чувам за въпросното събитие. Което не одобрявам.

Гей-парадите тук например са предшествани от масивна рекламна кампания- постери, билбордове, даже май миналото лято и реклама по тв засичах. Което на мен лично никак не ми пречи, но на други хора им е много неприятно.

Нима сте нещо повече от хората с различна от вашата собствена сексуалност? Защо е нужна тая толерантност? Нима не ги обижда повече? Толерантността е проява на снизходителност. Заявление за превъзходство. Нищо повече.
Peace

# 1 015
  • В Космоса

Да приемаш различния да означава, че го превъзхождаш? Интересна логика. Ще го превъзхождам, а ко той не приема, че и аз съм различна от него, но в противен случай няма с какво да го превъзхождам. Не е задължително да се вземам за нещо повече и да гледам на него със снизхождение.

# 1 016

Я пак ...
Какво точно не разбра?
Акаша и ти ли не схващаш? Grinning
Хубаво, като не гледаш с превъзходство, просто идеята да изглеждаш "толерантен" те изпълва със задоволство. А то не се проявява по отношение на равни на тебе, не и с тези мотиви - снизхождение и самоизтъкване.

# 1 017
Бумър, личи ти, че си асексуална, душа. Има лечение, не се оставяй така, за теб го казвам.

А за хамалски изрази от устана на възпитана дама има ли лек?

P.s. наистина много лошо впечатление прави езика, който използваш  Peace

# 1 018
  • В Космоса
Ха-ха. Laughing Да, точно така, аз съм седнала да размишлявам сега, че ако съм толерантна, ще се издигна в собствените си очи и затова се напъвам да приемам гейовете.  Laughing А какво ще кажеш за безпристрастие, едно равнодушно приемане? Въобще не влагам мисъл и емоция, просто знам, че съществуват и не ми пречат.

# 1 019
  • Ню Йорк
Бумър, ако ме питаш за мнението ми за Луков марш - нямам такова. Не съм запозната с това събитие, сори.
Като цяло за шествията, парадите и др. - подкрепям когато хората излязат на улицата за да протестират, че няма какво да ядат например; не подкрепям гей-парада, защото не намирам смисъла в него; не подкрепям и победните шествия на футболните запалянковци също. Надявам се, че ме разбрахте.

Общи условия

Активация на акаунт