Гей-парад 2013

• 33 566
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 945
Лабрадор добре го обясни - не ми пречат, стига да не им личи.

Ако така не ти пречат и негрите,  как да направят да не им личи?

# 946
Аз не разбирам у вас ли ще дойде този парад?
Не, но се афишира по меди и т.н.  

To поп-фолк културата не идва у къщите но пък е навсякаде  Simple Smile и да искаш нямам как да я избегнеш , вестници, тв , радиа , реклама ,  сил на обличане , .....

Тоест не можеш да пропуснеш статия, което не те кефи, или да смениш канала, или да не обърнеш внимание на дадена реклама? Ако не те интересува темата - ще пропуснеш така или иначе. Ако пък те интересува (без значение какви емоции влагаш) - ще се фиксираш и ще я виждаш дори в дребни детайли.

Говоря на "ти" по принцип, ако на някой не се харесва обръщението - да го смени с "вие".

Съжалявам, още нямам бан и пиша Sad

# 947
Не мисля, че трябва някой да е крайно за или крайно против, за да има мнение и да коментира.

# 948
Има един парадокс, който се появява винаги, когато се зароди спор относно хомосексуализмът и изявите му. Аз пък не разбирам защо ми скачате. Имам си собствено мнение, което очевидно се различава от вашето - така е с всяко едно нещо, има няколко гледни точки. Никой няма право да напада другия заради различното му мнение (стига то да не заплашва някого). Изявявам несъгласие с гей парада, не съм тръгнала да убивам никого. Съответно - нападките ви са безпочвени. Доколкото знам за това е създадена темата - за да изкаже всеки мнение. Авторът да ме извини ако е искал да бъде изразявано само едно мнение.

Още ли не знаеш,че всяко различно мнение независимо по коя тема ,се приема на нож? Не харесваш педалите,предишното ,сегашното правителство или каквото и друго да не съвпада с вездесъщото форумско мнение,ще те изкарат проста,тесногръда и цяла гама квалификации. Свиквай.

# 949
  • В Космоса
Айде сега, чалгата наистина ни залива буквално отвсякъде, но един мижав гей-парад... Та аз до сега не знаех, че съществува... Всъщност май бях чувала, но хич даже и не съм си го сложила. Съответно и не съм запозната дали наистина "мъже се обличат в женски дрехи и показват половите си органи". Но и така да е. Като ми е неприятно да им гледам половите органи (О, боже, сериозно ли!?) ще мина по друга улица, няма да ми отнеме повече от 5 минути.

# 950
  • Tам през Атлантическия океан
Нелепо сравнение  Wink ТрещИ

Негър гей  Grinning

Devorah , пропуска се разбира се , разминаваш се някак си , същото е като се опитваш да се разходиш и внимаваш да не настъпиш кучешко лайно .....    Sunglasses Whistling

Ти също може да пропуснеш неодобрението и нещата които не ти харесват нали ?

# 951
Има един парадокс, който се появява винаги, когато се зароди спор относно хомосексуализмът и изявите му. Аз пък не разбирам защо ми скачате. Имам си собствено мнение, което очевидно се различава от вашето - така е с всяко едно нещо, има няколко гледни точки. Никой няма право да напада другия заради различното му мнение (стига то да не заплашва някого). Изявявам несъгласие с гей парада, не съм тръгнала да убивам никого. Съответно - нападките ви са безпочвени. Доколкото знам за това е създадена темата - за да изкаже всеки мнение. Авторът да ме извини ако е искал да бъде изразявано само едно мнение.

Още ли не знаеш,че всяко различно мнение независимо по коя тема ,се приема на нож? Не харесваш педалите,предишното ,сегашното правителство или каквото и друго да не съвпада с вездесъщото форумско мнение,ще те изкарат проста,тесногръда и цяла гама квалификации. Свиквай.

Ами някак си не ми се свиква. Винаги съм била против това да съм овца сред стадото. Това ми струва доста през годините, но не съм се отказала да бъда себе си, само защото има злословници и заядливци, и още повече - нетолерантни хора, свикнали противно на мнението, че са център на вселената, очевидно да се мислят за цялата вселена.

# 952
# 953
Пречи ми опорочената идея, пречи ми и факта, че не знам какво да обясня сега на децата на сестра ми, а по- късно и на своите собствени защо мъже се обличат в женски дрехи и показват половите си органи, като уж това се счита за срамно и непристойно.

Ами никой не е "виновен" за твойте неспособности все пак  Peace
Предния път точно това обяснявах на една потребителка че някак си светът няма да спре да се върти, само защото тя не е осъзнала тази идея и не е готова за нея.
Така че учи се! Не е страшно! Не боли!

# 954
Нелепо сравнение  Wink ТрещИ

Негър гей  Grinning

Devorah , пропуска се разбира се , разминаваш се някак си , същото е като се опитваш да се разходиш и внимаваш да не настъпиш кучешко лайно .....    Sunglasses Whistling

Ти също може да пропуснеш неодобрението и нещата които не ти харесват нали ?

Разбира се, прочетох достатъчно мнения тук, които не коментирах.

Щом внимаваш да не настъпиш, значи темата все пак ти е актуална.

# 955

Мнението на автора не само съвпада с вашето, но отива и по-далеч.  Ако  различното е да мразиш гейовете, много се радвам.

# 956

Ами никой не е "виновен" за твойте неспособности все пак  Peace
Предния път точно това обяснявах на една потребителка че някак си светът няма да спре да се върти, само защото тя не е осъзнала тази идея и не е готова за нея.
Така че учи се! Не е страшно! Не боли!

О, определено съм способна да обясня случващото се, но начинът едва ли ще ти хареса. Отрицателното мнение не е липса на мнение, несъгласието с теб не е изоставане от фактите. Страх ме е понякога да си помисля каква еднолична тирания би настанала, ако някой от вас се качи на власт. Научете се, че останалите не са длъжни да се съгласяват с вас!

Мнението на автора не само съвпада с вашето, но отива и по-далеч.  Ако  различното е да мразиш гейовете, много се радвам.
Никъде не съм споменала "омраза", споменах възпротивяване. Цитирай ми къде съм казала, че "мразя" гейовете? Моля.

# 957
Просто идея си нямаш каква псевдо толерантност се вихри в този форум. Попрочети малко теми и ще видиш. Педалите са най-малкия проблем. И не дръзвай да изказваш мнение,различно от другите.  bouquet

# 958
  • Tам през Атлантическия океан

Разбира се ,  както вие искате да се съобразяват с вас така и вие трябва да се съобразявате с другите  Peace  Двустранно е  Wink

Просто идея си нямаш каква псевдо толерантност се вихри в този форум. Попрочети малко теми и ще видиш. Педалите са най-малкия проблем. И не дръзвай да изказваш мнение,различно от другите.  bouquet

Българите сме най-толерантната нация , повярвай ми  Grinning

# 959
Същинският проблем въобще не са гей парадите. Имала съм контакти с хомосексуалисти от други дъжави, както и с български такива. Българските са си откровено педерунгели. Нека си се правят каквото си се правят и не огласяват наоколо. Това, че си мъж и имаш връзка с мъж не трябва задължително да те прави боклук (предполагам). Човекът, с който си писах преди години се държа изключително възпитано и приятелски настроен (за разлика от масата тук). Случи се веднъж да седна на кафе с един гей тук, в България, още не знаех че е такъв, но в момента, в който му скочиха се наложи аз да го защитавам, понеже той седеше като дрогиран и мигаше на парцали. Беше по- висок и физически по- силен от мен, а и самият факт, че е мъж предполага при физическа саморазправа той да защити мен. Е, не стана така, наложи се аз да защитавам и себе си, и него.
Нещата са извратени и опорочени до самите си корени, лошото е, че сте прекалено заомбирани за да го видите. Горките гейчета, всички им скачат, какво лошо са направили. Аз ще ви кажа какво, съществуват.

Общи условия

Активация на акаунт