Гей-парад 2013

• 33 440
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 60
  • Tам през Атлантическия океан
А защо не осиновите ?! Или егоизъма ви не го допуска  този вариант ?! 

Разбира се ,че го допуска, но системата не го допуска .

Ами 'борете' се за това  Wink къде по приемвливо и допустимо е  Wink не мислиш ли  Wink ?

И оп грешка , мъжете не могат да износват/раждат , т.е. родилите 'мъже' са бивши жени  Sunglasses

http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%9F%D1%8A … .142062_at.1.html

# 61
А защо не осиновите ?! Или егоизъма ви не го допуска  този вариант ?! 

Разбира се ,че го допуска, но системата не го допуска .

Ами 'борете' се за това  Wink къде по приемвливо и допустимо е  Wink не мислиш ли  Wink ?

И оп грешка , мъжете не могат да износват/раждат , т.е. родилите 'мъже' са бивши жени  Sunglasses

http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%9F%D1%8A … .142062_at.1.html

За това беше и лудата емотиконка накрая ....

# 62
  • Tам през Атлантическия океан
Именно , спрете да мислите с гъзовете си  Wink

и всичко би било много по-приемливо и без парадиране и паради  Peace

Интересно при жените  двойки го няма това пъчене  Thinking , налагане , защо ли  ?!

_Jack_,  и не ме разбирай погрешно нямам против еднополовата любов/връзки  Grinning други са нещата които дразнят мен а и не само  Wink

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 22:51 от Desss

# 63
Значи размножаването е основно.

# 64
  • n/a
Е. И е било. И ще бъде, надявам се.

# 65
Интерсна тема. Искате да кажете, че ако детето ми на 5 години види гей, то:
1. Ще разбере, че тези весели, шарени хора имат различна сексуална ориентация;
2. Ще приеме тази сексуална ориентация и ще запомни датата, за да може след 20-тина години и то да се включи в парада.

Също така вие:
1. Не сте против хомосексуалните двойки, стига да не попадат пред очите на деца.
2. Не сте агресивни и не приканвате към агресия. Просто приканвате към протест срещу веселбата на група хора, които са различни от вас.
3. не демонстрирате открито своята сексуалност (това би значело, че никога не сте целували партньора/ката си на публично място).

Аз предлагам да протестираме срещу сватбите. Едни обечени в бяло дами пропагандират идеята, че жената трябва да се врече на един мъж и да се кьофне до печката. Долу!!!!!Искам дъщеря ми да стане ядрен физик.

# 66
  • n/a
Може да е ядрен физик с бяла дреха.
Няма противоречие. Или аз поне не
съзирам.

# 67
Именно , спрете да мислите с гъзовете си  Wink

и всичко би било много по-приемливо и без парадиране и паради  Peace

Интересно при жените  двойки го няма това пъчене  Thinking , налагане , защо ли  ?!

_Jack_,  и не ме разбирай погрешно нямам против еднополовата любов/връзки  Grinning други са нещата които дразнят мен а и не само  Wink

При жените е по-тихо, само и единствено защото женските еднополови двойки могат да се размножат безпроблемно. Разполагат с необходимите органи за износване. Мъжките трябва да търсят сурогатна майка и затова тяхното размножаване става публично (ако има интерес от това).

А на половината в тази тема да кажа - ако след 20 години детето на Елтън Джон си хване някоя девойка - да се извините публично за споделените в тази тема безумия. Оставете хората да си живеят. Всяка родителска двойка, която обича и обгрижва децата си е добра. Всяка, която ги бие, заключва, тормози или пренебрегва - не е.

# 68
Може да е ядрен физик с бяла дреха.
Няма противоречие. Или аз поне не
съзирам.

Те са си в бели дрехи. Но има разлика между готварска и лабораторна престилка.

# 69

Тъй, де, отглеждането на деца е големият ти проблем, или? Да вметна скромно, че това, което те дразни теб лично - касае теб лично.

# 70
  • n/a
Да се вречеш на правилния мъж
е хубаво. И да си в бяло - също е
хубаво. Ако ще да е готварска
престилка. А после може и с яд-
рена физика да се позанимаваш.
Ако е правилният - ще разбере и
ще подкрепи. Най-важното - да-
же и деца може да има, на два-
мата.

# 71
А ако е жена в бяла престилка, или без.

# 72
Да се вречеш на правилния мъж
е хубаво. И да си в бяло - също е
хубаво. Ако ще да е готварска
престилка. А после може и с яд-
рена физика да се позанимаваш.
Ако е правилният - ще разбере и
ще подкрепи. Най-важното - да-
же и деца може да има, на два-
мата.

Те и хомосексуалните мислят точно като теб. С тази разлика, че при тях така мислят не жените, а мъжете....

# 73
  • n/a
Сигурно изглежда така като
да е същото. Само че приро-
дата е своенравна - послед-
ното няма как да е същото,
потомството не може да е на
двамата, по кръв не може да
е. И нека не подценяваме се-
бичността на гените (заимст-
вам безогледно, но е събот-
на нощ, нека ми бъде прос-
тено).

# 74
Всяка родителска двойка, която обича и обгрижва децата си е добра. Всяка, която ги бие, заключва, тормози или пренебрегва - не е.

Има родители, които мислят, че се държат последователно в отношението си към детето. Налагат строг контрол, за да му кажат... не ми се пречкай. Има такива, които кряскат "абе, мамо, пак ли бе!!!!", а то изтървало 2 солети и при тази реакция се засрамва. Родители, при които наказанието не отговаря на провинението - превключило канала 5 пъти на инат - "аз повече на теб никога няма да ти купя еди какво си". То ясно, че ще купи не само еди-какво-си, ами и детето не връзва заканите с телевизионния проблем. Има майки, които купуват 200 кукли на децата си и ги оставят да си играят сами. Лошо няма, децата имат нужда от самостоятелност. Но и от ролеви игри, и от игри навън, и от лепене и апликиране, и от компютър. Имат нужда родителят да им покаже неща според интелектуалния и емоционалния им ресурс, да разбере, да изслуша, да гушне, да реагира адекватно, да помогне, дисциплинира и насочва в посоки, в които детето има едновременно потенциал и желание. Това никой не го може всичкото. Но не виждам как една хетеросексуална майка го може повече от една хомосексуална.

Общи условия

Активация на акаунт