Гей-парад 2013

• 33 556
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 900
  • София
baibibi   bouquet

Не съм активна защитничка, но и аз да се докладвам: хетеро, обаче с една много силна в емоционално отношение платоническа любов с хомосексуалист отпреди 24 години /бях тийн и девствена, ако не бях сигурно нямаше да остане платонска  Laughing/. Имах и друг приятел, с когото бяхме много близки. И двата ми хомо приятели си тръгнаха завинаги от "тоз Прованс". Сега нямам познати/приятели с такава ориентация, освен детето на моя съученичка, което бе жестоко пребито, защото има женствен вид  Sick. И аз бих изкрещяла: "ето, такава съм и не ме е страх да ви го кажа", защото в провинциална, ориенталска България една от най-големите обиди продължава да е "педераст".
А за това, че хората навирали сексуалността си в очите ни просто какво да кажа, аз не знам дали има по-криещи сексуалните си наклонности хора в Европа от нашите хомосексуалисти, по-зле сигурно е само в Косово, Албания и Македония.

# 901
  • Куциндрел
.......
Достатъчно ясен ли бях?
Ще вземе да се окаже, че някой от най-добрите ти приятели е хомо или би сексуален.
Тогава още повечевътрешни терзания ще имаш.

# 902
  • Tам през Атлантическия океан
.......
Достатъчно ясен ли бях?
Ще вземе да се окаже, че някой от най-добрите ти приятели е хомо или би сексуален.

Май пропускаш това от поста му  Wink

Бих се радвал ако изглеждат като нормалните, и се държат като нормалните, а наклонностите си ги практикуват в къщи.

М/у другото имам такива познати/колеги и да за моя радост се държат така  Simple Smile

# 903
  • Boston, MA
Честно, поне пет пъти информирах модератор, не мога да разбера защо тия експресии се оставят да живеят?

# 904
  • София
Да, благодаря на обозначилите се. Наистина ми беше любопитно дали имат лични мотиви за позицията си.

# 905
  • Сопот, Пловдив
А къде сте виждали, пак моля, да ми се каже, гейове и лесбийки, които се държат по начин, различен от нормалния, какъв точно е този начин, и къде сте виждали някой да практикува наклонностите си извън вкъщи? Като изключим, разбира се, прословутия парад, където хората просто прекосяват някакъв маршрут и носят някакви лозунги, да има не  повече от десетина по-разголени на фона на останалите стотици облечени с нормални дрехи(как пък не срещнах една снимка на участник, с прословутата диема с пенис на главата  newsm78 ). Видяхте някой някъде да се целува, някой някого да опипва, да прави секс, или какво? Как дойде някой гей или лесбийка, извади си наклонностите от спалнята си и ви ги навря в лицето? Кафе с мед предния път тактично пропусна да ми отговори, сега някой друг ще ми каже ли?

# 906
И аз нееднократно попитах как ви го навират този секс? Буквално?

# 907
  • Galaxy 13197853088
Защото е лично мнение, необвързващо никой с
нищо. Нито пък е призив към някаква агресия.
Когато приемат закона за всемирната любов
тогава ще се съобразя с него. За сега мога
да не харесвам когото сметна за гнусен
и мога все още да го заявя открито.
А ако модераторите са на друго
мнение, ще ги изтрият бързо
има правила, нали така.  Peace

Определено Simple Smile
но за щастие няма такива.

Едни такива се целуваха на улицата.

# 908
А къде сте виждали, пак моля, да ми се каже, гейове и лесбийки, които се държат по начин, различен от нормалния, какъв точно е този начин, и къде сте виждали някой да практикува наклонностите си извън вкъщи? Като изключим, разбира се, прословутия парад, където хората просто прекосяват някакъв маршрут и носят някакви лозунги, да има не  повече от десетина по-разголени на фона на останалите стотици облечени с нормални дрехи(как пък не срещнах една снимка на участник, с прословутата диема с пенис на главата  newsm78 ). Видяхте някой някъде да се целува, някой някого да опипва, да прави секс, или какво? Как дойде някой гей или лесбийка, извади си наклонностите от спалнята си и ви ги навря в лицето? Кафе с мед предния път тактично пропусна да ми отговори, сега някой друг ще ми каже ли?

Аргументът с натрапването потвърждава тезата, че гейовете са силно сексуални същества и нищо друго (което ги обезличава и превръща в някакви същества, които имат само базисни потребности). Затова и този аргумент ще се повтаря и постотва.

# 909
  • Tам през Атлантическия океан
А къде сте виждали, пак моля, да ми се каже, гейове и лесбийки, които се държат по начин, различен от нормалния, какъв точно е този начин, и къде сте виждали някой да практикува наклонностите си извън вкъщи?

Ами в Бг съм виждала  Wink т.е. начина на поведение/държание, едно театралничене тъЙ да се каже  Grinning

Всъщност , приемам това поведение ,но на определени места които са за забавление , барове , дискотеки в малките часове на нощта  Peace

# 910
  • Costa Rica

Достатъчно ясен ли бях?
Достатъчно.

Поисках помощ от джедай.

# 911
За децата от предучилищна е достатъчно да знаят, че както можеш да имаш мама и татко, или само мама, или само татко, или мама и баба, може да имаш мама и мама, или татко и татко. Моите деца имат такива съученици и изобщо не го намират за извън норма.

Не можеш да имаш мама и мама или татко и татко. Това, че в някои морално пропаднали общества е възможно, не го прави редно и нормално. Нито пък е редно да се пълнят главите на децата с подобни глупости. Мама и татко, точка - бочка. Надявам се в България да не се допускат подобни идиотски закони и деца на гей двойки да не се поверяват за отглеждане.

# 912
За сега мога
да не харесвам когото сметна за гнусен
и мога все още да го заявя открито.

И в момента е наказуемо.

# 913
  • Galaxy 13197853088
въх.

# 914

Ами в Бг съм виждала  Wink т.е. начина на поведение/държание, едно театралничене тъЙ да се каже  Grinning

Тоест чупене на китки, както му се казва? Всеки има различни потребности за изява.

Общи условия

Активация на акаунт